След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -165

• 27 352
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
# 736

Направо като мартенски котарак  Joy  Joy  Joy

# 737
  • Още у мъглата ...
Доре Hug Heart Eyes Heart Eyes
Диде  Hug Heart Eyes Heart Eyes Ма си личи, че цял ден само сте притръпвали кога ще може да се изпишете на воля  Laughing Joy Joy

Пък Борко сърдит, че пак са го забравили за селфитата  Whistling Mr. Green
И има вика: Квооо, пак ли ме забрави/хте за селфито Crossing Arms Joy Joy
В зависимост от степента на подмокряне Mr. Green може да приемете репликата като "забрави" или "забравихте" Laughing Joy Joy

# 738
  • Още у мъглата ...
Привет, момичета! Hug
Ох, добре, че още в началото раздадохте памперси, че като изчетох последните десет страници от темата, направо се на...х от смях, памперсът беше много полезен!  Laughing

След хубавия фраг снощи, днес направо сюжетчето на една серийка сте написали, та преди петъка все едно изгледах още един епизод.

В петък ще е супер забавно - кризисен щаб на Нериман; боен щаб в офиса на Йомко; скала пред Гало; война между Йомер и Синан - изобщо очертава се екшън в романтичната ни комедия! Mr. Green

Дани  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 739
  • Още у мъглата ...
Значи само с памперси няма стане работата  Naughty
Скрит текст:
hahaha hahaha

Ша има ни текат лигите, викаш Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

# 740
  • Още у мъглата ...
А тая избелената актриса толкова селфита е навъртела на този сет, и то с нейното фонче, че много ми мирише, или по-скоро се надявам да ми мирише, на прощални снимки с екипа  Mr. Green   Party Party Party

# 741
  • Perla
Здравейте, сладурани   Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Скрит текст:
Да ви нагушкам всичките, както сте подмокрени  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy Добре, че успях да се вредя за втората порция памперси, че цял ден в движение ви чета и съвсем подгизнах  hahaha  hahaha  hahaha
Хубава серия се очертава....надявам се  newsm53 Ревнивите Йо и Дафа с разменени роли, дано си изживеят и това неизживяно чувство и се научат и двамата на нещо. Значи за мен тайничкото приемане на шоколад и цветя от бивш обожател си е равносилно на дълга разходка с изключен телефон с тайна обожателка. Резултата е 2:1 за Йомко. Остава в пресата да се промъкне клюка за предстояща сватба на Дафа и Селим и ще го изравнят, ако докторчето оцелее все пак  Joy  Joy  Joy
Другия мач - Йомер-Синан, е с повече неизвестни, но нали пишат, че ще се развие неочаквано  newsm78 Значи може и да не се стигне до развръзка като в първото им скарване и разделяне  Tired Може би Синан ще спре да тропа с крак като капризно дете, а Йо ще съумее да облече категоричното си "не" в по-мека форма  Wink и ще се аргументира с нещо по-убедително от миналото на Яса  newsm78
По интересен ще е мача Нера-Фика  Mr. Green Не че на Нера и се получават нещата с измислените и планове, но искам да видя реакцията на избелената, ще си покаже ли ноктите, или ще продължи да гледа кравешки  ooooh! Май Нера ще загуби мача, щом избелената ще се сблъска с по-твърд отпор  Tired Ще ми се това да е Дефне, но едва ли  ooooh! По-вероятно ми се струва да е Йомер, който ще и отреже категорично мераците,
или Исо, който ще и каже това, което Дафа не смее - да си вдига чукалата, че е много, ама много излишна.
Скрит текст:
Остава Кориш-Нихан  Rolling Eyes Те за мен не са една категория, ама знам ли  newsm78 Той Кориша е като царския шут - казва си истините, докато се прави на глупак и никой не му се сърди, докато Ниханката е по.......по...ами по-елементарна  Sick Интересно какво правят и двамата в дома на Йомер  newsm78
Както и да е, струва ми се, че наистина раздвижват и забързват действието, поне няма скучаем.
Ох, личи си, че цял ден съм "мълчала", проснах чаршафа  Embarassed

Диде, Hug това за Исо направо го забравих- мина ми през ума, защото от него по- здрава скала няма, когато става дума за Дефнето, ама го пропуснах.  Peace Пък нали му предрекоха, че скоро и той ще се влюби- е, тЕ му на- свободна мадама за влюбване. Пък може и тя да се освЕсти!

Габиии Hug
Време му беше на това селфи  Heart Eyes

Доре Hug Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
Диде  Hug Heart Eyes Heart Eyes Ма си личи, че цял ден само сте притръпвали кога ще може да се изпишете на воля  Laughing Joy Joy

Пък Борко сърдит, че пак са го забравили за селфитата  Whistling Mr. Green
И има вика: Квооо, пак ли ме забрави/хте за селфито Crossing Arms Joy Joy
В зависимост от степента на подмокряне Mr. Green може да приемете репликата като "забрави" или "забравихте" Laughing Joy Joy

# 742
Скрит текст:
Привет, момичета! Hug
Ох, добре, че още в началото раздадохте памперси, че като изчетох последните десет страници от темата, направо се на...х от смях, памперсът беше много полезен!  Laughing

След хубавия фраг снощи, днес направо сюжетчето на една серийка сте написали, та преди петъка все едно изгледах още един епизод.

В петък ще е супер забавно - кризисен щаб на Нериман; боен щаб в офиса на Йомко; скала пред Гало; война между Йомер и Синан - изобщо очертава се екшън в романтичната ни комедия! Mr. Green

Дани  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Екстри Hug
Тъкмо викам да махам памперса и ти си го "пльоснала" гол до тайфата! И като го видях как гледа към момичето си, и от лигавничетата на Ирка си сложих! Mr. Green

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 18:50 от Дданни

# 743
  • По света и в нас.
Изкара на Борко тупаника.Сега щастливата Кюспелина ще го строява в къщи. Mr. Green

# 744
  • Perla
А тая избелената актриса толкова селфита е навъртела на този сет, и то с нейното фонче, че много ми мирише, или по-скоро се надявам да ми мирише, на прощални снимки с екипа  Mr. Green   Party Party Party

Габи, кое е нейното фонче? newsm78 Пък иначе- от твоите уста в божиите уши! Пардон- в тези на Мерич  Mr. Green

# 745

Габи  Hug, а дано  Praynig Кво да правя сега, цял ден се правя на сериозна и умна, рекох тук да си изокам на воля  Joy  Joy  Joy

# 746
Скрит текст:
А сега кажете, защо доктора праща цветя на Дефне нали и той знае, че е сгодена  hahaha hahaha

Щото в природата трябва да има равновесие   Laughing Сега нека Дафа му обяснява, че не трябва да обръщат внимание на никого, да не се карат помежду си за глупости и да не слушат какво говорят другите  Naughty
Само дето фръцльо кара направо - няма се кара с Дафина, направо с доктора ще се изяснява. Което и наша фръцла трябваше да направи - да говори с Фика, вместо да се фръцка  Thinking
Диде,нашата фръцла няма как да се разправя директно с Галоша защото ѝ дължи пари  и затова си се фръцкаше на фръцльо ,а той като кон с капаци и не виждаше че Галоша е лапнала въдицата

Знам, Ди, но ми се искаше да и каже: като си толкова почтена и принципна, иди и му разкажи всичко и унищожи целия му свят, защото не става въпрос само за мен, а за всички, които са му скъпи. Направи сама избора дали да бъдеш почтена и да постъпиш правилно, или да носиш сама бремето на една лъжа, която те унищожава, за да защитиш света на любимия човек  Thinking Баба Тюркан кажа веднъж, че едно е да си добър човек, съвсем друго - да си справедлив  Naughty Та искам да видя какъв избор би направила избелената заради измислената си любов  Sick
Peace Разковничето за любовта на Дефне - носи сама товара на една истина, която всъщност не е истината. Истината е, че Дефне обича Йомер, а не е киралък ашк, нито ловец на богатство!

# 747

Каква е дребосъчка Елка, като е на ниски обувки и е застанала до Боре  Laughing Сладурка  Heart Eyes

Дани  Hug

# 748

Истината е, че Дефне обича Йомер, а не е киралък ашк, нито ловец на богатство!

Дани  Peace
Любовта на Йомер и Дефне е най-силната, най-голямата скала ,която Гало ще срещне. Ще разбере със собствените си очи, далеч от интригите и плановете на който и да било,че мястото и не е както тя се изразява по средата , а далече от тази любов. И за да я изкара Мерич такава каквато я представя ,а именно феята на доброто или там  каквато я избели ще трябва да си замине или да помогне на двамата.
Тя помогна на Йомер в труден момент, сега е време да осъзнае,че заставайки между двамата  се обезмисля всичкото добро което е направила за него. В противен случай остава една жена лицемерка,без значение колко е талантлива за света в който се движи

# 749

Каква е дребосъчка Елка, като е на ниски обувки и е застанала до Боре  Laughing Сладурка  Heart Eyes

Дани  Hug
Диди  Hug
Много хубави на тази снимка!
Скрит текст:

Истината е, че Дефне обича Йомер, а не е киралък ашк, нито ловец на богатство!

Дани  Peace
Любовта на Йомер и Дефне е най-силната, най-голямата скала ,която Гало ще срещне. Ще разбере със собствените си очи, далеч от интригите и плановете на който и да било,че мястото и не както тя е изразява по средата , а далече от тази любов. И за да я изкара Мерич такава каквато я представя ,а именно феята на доброто или там  каквато я избели ще трябва да си замине или да помогне на двамата.
Тя помогна на Йомер в труден момент, сега е време да осъзнае,че заставайки между двамата  се обезмисля всичкото добро което е направила за него.Остава една жена лицемерка,без значение колко е талантлива за света в който се движи

Peace Точно на фона на Гало ще можем да видим голямата любов на Дефне и Йомер.

Да видим Мерич колко обича Гало - дали ще я изпрати бяла и добра, или Гало ще продължи да нахалства и Йомер ще й даде пътя. На мен лично ми се иска да не си тръгне бяла и добра, а да понахалства и да бъде принудена да си тръгне с понамачкана перушина, защото вече ме подразни с оставането си. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт