ЕЛП 53 - медена, архимедена, овнешка... с трион!

• 34 221
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Nie 4akame
1 pista
2 koridor
Simple Smile Simple Smile

# 466
  • Пазете Гор
В наше село сме си някак вродено деликатни, та вместо "ще съжаляваш" казваме "че си 'апеш гъзо". Та днеска се поизгризах откъм левия хълбок толкова, че да пъхнеш халба вътре, ако щете -  вярвайте. Причината е, че пропуснах елпската среща  - събитие важно и оставящо приятен послевкус, както пишат в списанията за скара и кръчми. Опитах да се включа на живо посредством единствения елп, с чийто телефон разполагам, но се оказа, че последният (елп, не телефон) е болен, дрезгав, грустен, и изобщо у дома и надалеч.

Аз спорадично ви проследявам, спазвайки аскетска писмена диета. Излишно е, смятам, да уверявам, че това е от приятните ми дейности за деня.

Инак открих: едно отлично място с вълшебно-поправителна минерална вода, мащабен изглед и лоша кухня; удоволствието да шофираш в тиха кола (смених едни втулчици), тъпото бодване в задтилието  - как децата растат, ползата от малко тефтерче или тетрадчица - колко да маркираш някоя мисъл, просветване или впечатление още докато е топло; и коша с най-ранните ми играчки и книжки.

Счупих се от бачкане, ей. Не съм падал под 14 часа катаден  отдавна. То е вярно, че леността е майката на всеки порок, та по тая логика трябва да съм непорочен и праведен, същи съсъд Божий, ама не съм, хич даже.

Абе да ви питам, щото сте интелектуалци  - покрай това, сайдерът, с какво е най-разумно да се замезва?

# 467
точно сега се прибрах и май съм първата, стигнала дома Simple Smile
много убаво беше, не знам как са минали толкова часове  Crazy

пиша го не за да си "апеш г@зо", а за да знаеш,, че и по-късно можеше да се присъединиш Simple Smile

за сайдера... само бой с бой не върви и не че не върви, а не бива Peace

та сайдера, съвсем като лимонада върви с всичко и най-вече с истинско пиенье  Blush
ако го признаеш за вино, става със скара, зеленчуци на скара и даже със сладко  Peace

# 468
  • София
Ей мъй на, чак сега се прибирам  ooooh! Мноооого хубаво беше, боли ме ченето от смях, Добри направо не ни остави дъх да си поемем  Hug От 18:30 досега са минали някакви трийсетина минути сякаш, толкова бързо се изтърколи времето.

Куркума, той и моят мъж влачи някакви лисичешки сайдери у дома, ама това е лимонадка, какво мезе да й търси човек... малко ментица доливаме вътре ей така, колкото за цвят и естетика.
Трябваше да дойдеш, нямаше да те върнем.

# 469
  • Пазете Гор
Трябваше, я, че и оттатък, ама нямаше как.

# 470
Ей мъй на, чак сега се прибирам  ooooh! Мноооого хубаво беше, боли ме ченето от смях, Добри направо не ни остави дъх да си поемем  Hug От 18:30 досега са минали някакви трийсетина минути сякаш, толкова бързо се изтърколи времето.

Скрит текст:
Куркума, той и моят мъж влачи някакви лисичешки сайдери у дома, ама това е лимонадка, какво мезе да й търси човек... малко ментица доливаме вътре ей така, колкото за цвят и естетика.
Трябваше да дойдеш, нямаше да те върнем.

то и думата май не ви дадох  Blush ама вий не се оплаквахте  Hug

спешъл за теб  Sunglasses

Скрит текст:

куркума, ако си кихал и кашлял по някое време, от мен е било. споменах те с добро. то и другите липсващи споменахме.  роз, светалчо, ники...

но после се сетих, че ако някой залипсва дълго значи се забавлява, казахме едно "нека" и пихме за ваше здраве.

Hug

# 471
снощи беше невероятна вечер! много се радвам, че се запознах с всички, с които не се познавах и че видях всички, които така или иначе виждам сравнително често  Hug

от години не съм се забавлявала толкова - цвилих, гърчих се и сълзи ми текова от очите!  Blush
ако не бяхме на един от многото пъпове на София, щях да се метна на асфалта и да рия с пети от смях   Joy

# 472
не бях аз!
и не е в нашата смяна!

Whistling

Последна редакция: чт, 04 авг 2016, 12:04 от st. Dobri

# 473
и младото гадже беше супер - ех, що не съм на възрастта на малката ми дъщеря - щеше на мен да ми пада на колене и да ме моли за танц, а аз да се фръцкам ли фръцкам, да пърхам с мигли и да се съгласявам с дяволите усмивка ...  Whistling

# 474
  • София
шгу повторим/почетвъртим... Като си знам графика се надявам да не е следващата година!  Hug

# 475
да! да! да!  Party

# 476
бубанке, контра и реконтра  Sunglasses

а "вашето" гадже снощи ми се скара.  ooooh!
ти защо каза "тези лелки"? това е обидно. трябваше да кажеш "дами"!
много бързо помни  ooooh!

ване, ти що се жалиш? ние можем и на обяд да се намерим  Sunglasses

# 477
ми ние сме си лелки, но "дами" звучи чудно - прати му много поздрави от леля му  Flutter

другото е  Heart Eyes

ако не си мернала, отвори лиляфкуту в подписа ми  Hug

# 478
  • София
Щото ме чака пак месец извън София Simple Smile

# 479
Щото ме чака пак месец извън София Simple Smile

хвалиш ли се?  box

Общи условия

Активация на акаунт