Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 7 тема

• 132 255
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас/Пз
Пуснах поръчка на 26-ти следобяд, днес имам СМС и я чакам с нетърпение. Мнооого са бързи Peace

# 436
Ако става въпрос за моето изказване ,нямах предвид че всички ,,бабета,,  миришат така, а че когато съм го подушвала по улиците е било на по-възрастни дами Peace  Simple SmileДа и за мен е пудрен, дори ако имам малко количество бих си го подушвала от време на време с удоволствие.  Бутилчето ме привличаше по едно време да го отстрелям.

Май обърках темите , извинявайте Blush  Grinning

Последна редакция: чт, 28 юли 2016, 12:14 от raznejena*

# 437
Пуснах поръчка на 26-ти следобяд, днес имам СМС и я чакам с нетърпение. Мнооого са бързи Peace
О, супер.Аз пуснах поръчка на 27ми, значи може да чакам утре  Grinning

# 438
И аз направих хубава поръчка от Енцо за да хвана безплатната доставка  Mr. Green Поръчах серия за коса на която от години се каня  Laughing Дано продуктите са читави  Praynig

# 439
Дано всичко е наред, Бубка! Какво поръча?

# 440
Момичета, забелязвали ли сте дали ви се пресмята правилно отстъпката с код? Генерирах си такъв, пишеше, че е 5%, но със сигурност е по-малко.  Outta Joint

# 441
  • София
Момичета, забелязвали ли сте дали ви се пресмята правилно отстъпката с код? Генерирах си такъв, пишеше, че е 5%, но със сигурност е по-малко.  Outta Joint

По принцип ако има продукт в промоция върху него не се отразява това 5% намаление.

# 442

По принцип ако има продукт в промоция върху него не се отразява това 5% намаление.
Само един и то за под 10лв, поръчката ми е общо около 200лв, а отстъпката 6лв и няколко стотинки.  Rolling Eyes

# 443
  • Бургас
Точно така е,да и поръчката да ти е над 40лв, аз пък може да не искам  да е толкова,а по-малко...,защото предимно от там поръчвам главно парфюмни проби.Направо забравих това и пуснах и виждам,че само с лев и нещо ми беше намалена поръчката...

# 444
  • Бургас/Пз
На мен пък винаги ми е точно - последната поръчка ми е 117,20лв и отстъпката ми е точно 5% - 5,86лв. Застраховката от 1лв си е отделно. Сега влязох в профила си и погледнах другите си поръчки - винаги си е точно 5%, когато няма някой продукт на промо.  Peace

# 445
Дано всичко е наред, Бубка! Какво поръча?

Дано  Peace  Hug Като пристигнат нещата,ще споделя какви са.Чисто суеверие.Че 2 пъти споделям в темата какво съм поръчала и после нещата се прецакват  ooooh! И следват рекламации...

# 446
Аз нямам смс днес Sad , но пратих мъжа ми да провери в Спиди, за всеки случай  Laughing Sunglasses

# 447
Аз нямам смс днес Sad , но пратих мъжа ми да провери в Спиди, за всеки случай  Laughing Sunglasses
Проследи си номера на товарителницата в сайта на Спиди, няма смисъл да се разхождате  Wink

# 448
tooclose , благодаря ти, че ме подсети  bouquet, съвсем изключих, че има проследяване  ooooh! .
Проследих -пише "получена информация за пратка" , което май значи, че самата пратка още не е в офиса им  Tired

# 449
tooclose , благодаря ти, че ме подсети  bouquet, съвсем изключих, че има проследяване  ooooh! .
Проследих -пише "получена информация за пратка" , което май значи, че самата пратка още не е в офиса им  Tired
Да, вероятно довечера ще пристигне в офис и утре ще е при теб. А ако не - в понеделник  Peace

Общи условия

Активация на акаунт