Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 7 тема

• 132 208
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Аз от 5мл не съм,говорех за тези от 1мл.

# 661
Вземала съм и от 1мл и от 2 мл не съм имала проблем с мострите, но и бързо ги изпръсквам. Пускаха някаква безплатна доставка при поръчка на мостри ми се видя преди време имате ли идея кога го правят, на какъв период от време?

# 662
Някой поръчвал ли скоро тестер на инсоленс ЕДТ,има ли капачка?

# 663
  • София

Скоро поръчах тестер на My Insolence и ми пристигна с капачка. Може да ги попиташ дали Insolence EDT също има - отговарят, задавала съм им такъв въпрос.  Simple Smile  Peace

# 664
дами, напомнам за пореден път - общите поръчки /"да си поръчаме заедно ...", "да си разделим ..."/ са забранени и водят до ограничаване на профила

# 665

дами, напомнам за пореден път - общите поръчки /"да си поръчаме заедно ...", "да си разделим ..."/ са забранени и водят до ограничаване на профила

Извинявам се Embarassed

# 666
  • София
Няма капачка.

# 667
Този път пратката ми от Ензо дойде за 3 дена Mr. Green
Поръчвала съм мостри и от Ензо и Парфимо- съвсем добре са си. Познавам парфюмите.

# 668
  • София, България
Днес ми пристигна пратката от Ензо, поръчах в петък късно вечерта. Един лосион за тяло на Виктория Сикрет и "Quatre" на Boucheron, 50 мл. Всичко е ок!  Peace

# 669
Търся бързо мнение за този парфюм
http://www.enzo.bg/john-galliano/john-galliano-parfjumna-voda-za-zheni/
Мисля го за подарък,не познавам аромата,четох във фрагрантика,а и тук коментарите. Почти всички са добри,което ..не е много добре. Някой нещо лошо ще каже ли?

ПП/ Ако поръчам в две последователни поръки,дали ще ми ги обединят и махнат едната доставка?

# 670
  • Бургас
Този парфюм за мен е страшно труден и никак не е подходящ за подарък/мое лично мнение/

# 671
обожавам го, а цената е просто чудесна

# 672
  • Стара Загора
На мен този парфюм ми е един от любимите. Получавала съм много комплименти с него. Ухае ми на скъп ликьор и не го намирам за труден, но всеки усеща по различен начин. За цената от 24 лв 40 мл не е за коментиране изобщо. Crazy Аз моя го бях купила за 80 лв преди време (60 мл). И издържа цял ден. Взех си и ЕДТ скоро, но той е доста по-обран и различен.

# 673
Аз помислих, че тази цена е някаква грешка. Simple Smile Парфюмът е страхотен, един от любимите ми. Тъкмо му видях дъното, май е време да поръчвам отново.

# 674
И от мен глас за парфюма, чудесен е  Embarassed

Скрит текст:
Благодаря на Тайга, че се включи за питането ми за Диор и Enzo. Приятелката ми е поръчала днес сутринта, утре очаква нещата, не знаех, че вече толкова бързо доставят  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт