Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 7 тема

• 132 208
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
Ампулите на Филорга ако си ги беше взела от Фармашоп-а щяха да ти излязат 90лв.с доставката.

Френският сайт ли имаш предвид?

# 91
Доставката е скъпа, да, но като си направите код за 5 %, за поръчки над 120 лева вече имате все едно безплатна доставка. Все пак е нещо.

# 92
  • Пловдив
Ампулите на Филорга ако си ги беше взела от Фармашоп-а щяха да ти излязат 90лв.с доставката.

Френският сайт ли имаш предвид?
Да,него.

# 93
И колко струва доставката, щото аз от това, което виждам - 42 евро плюс 12 евро доставка, става 54 евра.  Rolling Eyes

# 94
Имам питане: купувал ли е някой продукти CHI? Прави ми впечатление, че цената е наполовина, в сравнение със "златна рибка", примерно.

# 95
винаги ми е било интересно този тип мнения за доставката - първо, никой не ви принуждава да поръчвате. Второ, купувате продукти с 20-50% намаление от стандартните цени и се церемоните за 6 лв.?! Аз също бих се радвала на безплатна доставка, не ме разбирайте погрешно, но не виждам колко много пък да са 6 лв. (освен ако не купуваш нещо за под 10-20 лв.). В някои чужди сайтове като се плаща по 15-30$, защо там няма проблем?
Точно така. От Англия излиза 20-50 лева доставката при другите сайтове, а защо от Чехия да не е 6лв. Не е толкова много. Друг е въпроса, че реално ги пращат от Видин  Laughing
Ако намалят цените на доставка ще вдигнат цените на стоките. Проста икономическа логика  Laughing

# 96
Те цените си ги вдигат и без да пипат доставката, дори има продукти чиято цена се променя няколко пъти в месеца и то все нагоре.

# 97
Последно си купих ДУ на Ести Лаудер- без забележки!

# 98
  • Чукарландия
Имам питане: купувал ли е някой продукти CHI? Прави ми впечатление, че цената е наполовина, в сравнение със "златна рибка", примерно.

Аз съм купувала.  Peace

# 99
  • Варна
 И аз съм купувала,о.к. са си.

# 100
винаги ми е било интересно този тип мнения за доставката - първо, никой не ви принуждава да поръчвате. Второ, купувате продукти с 20-50% намаление от стандартните цени и се церемоните за 6 лв.?! Аз също бих се радвала на безплатна доставка, не ме разбирайте погрешно, но не виждам колко много пък да са 6 лв. (освен ако не купуваш нещо за под 10-20 лв.). В някои чужди сайтове като се плаща по 15-30$, защо там няма проблем?
Точно така. От Англия излиза 20-50 лева доставката при другите сайтове, а защо от Чехия да не е 6лв. Не е толкова много. Друг е въпроса, че реално ги пращат от Видин  Laughing
Ако намалят цените на доставка ще вдигнат цените на стоките. Проста икономическа логика  Laughing
Кое изпращат от Видин.Продуктите?Защото ако е така, аз официално ще водя курс,,Как да се прецакаме в няколко стъпки" hahaha

# 101
  • София
Здравейте момичета. И аз да споделя за озадачението от последната си покупка от Enzo. Поръчах си боя за коса Inoa Carmilane(ODS technology), изпратих запитване относно оксиданта, който е съвместим с тази боя, отговорът беше ODS2,  такъв и поръчах. Когато получих поръчката си оксиданта беше ODS и отговорът им беше, че е ODS2, но с опаковка сменена от самия производител. Не вярвам Лореал да предлагат един продукт в опаковката на друг и се чудя.... кой и с какво ги пълни тези флакони и дали не си даваме парите за некачествени продукти Sad

# 102
Кое изпращат от Видин.Продуктите?Защото ако е така, аз официално ще водя курс,,Как да се прецакаме в няколко стъпки" hahaha
Според официалната информация и двата магазина Enzo и Parfimo пращат стоките от централните си складове в Чехия до българските си складове във Видин. От там пращат със Спиди. Само не знам дали ги опаковат и слагат в кашони от там или чак тук в БГ.

# 103
Здравейте момичета. И аз да споделя за озадачението от последната си покупка от Enzo. Поръчах си боя за коса Inoa Carmilane(ODS technology), изпратих запитване относно оксиданта, който е съвместим с тази боя, отговорът беше ODS2,  такъв и поръчах. Когато получих поръчката си оксиданта беше ODS и отговорът им беше, че е ODS2, но с опаковка сменена от самия производител. Не вярвам Лореал да предлагат един продукт в опаковката на друг и се чудя.... кой и с какво ги пълни тези флакони и дали не си даваме парите за некачествени продукти Sad
Аз имах същия случай с една спирала на Макс Фактор . Опаковката беше различна от тази, която познавам и ползвам. Писах им и отговорът им беше, че опаковката е сменена от производителя. Друг е въпросът, че спиралата си беше направо суха.  

# 104
Според официалната информация и двата магазина Enzo и Parfimo пращат стоките от централните си складове в Чехия до българските си складове във Видин. От там пращат със Спиди. Само не знам дали ги опаковат и слагат в кашони от там или чак тук в БГ.
Ясно.Значи давам 6 лв. за да превозят нещо от Видин до...Видин.Прекрасно, просто.
Мерси за инфото. Peace

Общи условия