Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 7 тема

• 132 273
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • Чукарландия
Комичета,моля не ми пишете на лични за кодове  Peace Когато имам наличен сама си казвам  Wink

Ама наистина са комични някои комичета... Joy

Бубка! Heart Eyes

# 571
В тази връзка, направих два кода, но няма да ги ползвам:

MMA-29TTE

MMA-49S7H

Първият е от преди две-три седмици, така че изтича към 10-11 септември някъде.
Вторият е пресен.

# 572
  • Пловдив
Някой пазарувал ли е парфюми на Hermes от Parfimo и има ли някакви забележки?

# 573
  • Стара Загора
 Аз,в началото на тази година си взех от Parfimo Еликсира на Ерме, абсолютно без забележки е.   

# 574
# 575

Desi_2 а получи ли Нината? Как е като трайност?

Последна редакция: сб, 03 сеп 2016, 11:10 от elxa

# 576
Искам да си поръчам шампоан и балсам на TiGi. До момента не съм ползвала нищо тяхно, но покрай мнения назад в темата се запалих. Една дама беше препоръчала комплекта с маслен балсам и шампоан за боядисана коса, само че аз съм с мазен скалп и нямам идея как ще ми повлияе това. Вие какво ще кажете по въпроса? Косата ми е с мазни корени и сухи краища, чувствителен скалп, гъста и със здрав косъм.

# 577
Искам да си поръчам шампоан и балсам на TiGi. До момента не съм ползвала нищо тяхно, но покрай мнения назад в темата се запалих. Една дама беше препоръчала комплекта с маслен балсам и шампоан за боядисана коса, само че аз съм с мазен скалп и нямам идея как ще ми повлияе това. Вие какво ще кажете по въпроса? Косата ми е с мазни корени и сухи краища, чувствителен скалп, гъста и със здрав косъм.

Vivian, задай въпроса си в темата за професионални продукти за коса и там със сигурност ще получиш отговор.

# 578
  • София-Лагера

Desi_2 а получи ли Нината? Как е като трайност?
Да,ами какво да ти кажа не повече от 4 часа.
Като за летен аромат не съм и очаквала повече.
Ще видим на по хладно време как ,ще държи. Peace

# 579
Получих развален крем за лице от Енцо. На вас случвало ли ви се е? Иначе другите неща от пратката бяха ок.
Писах им и чакам отговор. Rolling Eyes

# 580
  • Бургас
На мен не,аз принципно последно време поръчвам само проби от тях,дано всичко се оправи,fiore_ Hug

# 581
Лирена,зададох го, но никой не ми отговори. Ако е удобно някой тук да даде мнение, ще бъда благодарна.

# 582
Получих развален крем за лице от Енцо. На вас случвало ли ви се е? Иначе другите неща от пратката бяха ок.
кой е крема?

# 583
кой е крема?
Nuxe
Вече ми отговориха, че ще ми върнат парите или сменят крема.
Според мен се е развалил от топлото време, защото е в срок.

# 584
Скрит текст:
   Няма да омазнят скалпа,ако това те притеснява  Peace Не дразнят,нежни са.Идеални и за след плаж.Серията е страхотна.Косата добива блясък,обем,мекичка е.Ухаят на карамел.Пробвах благодарение на една прекрасна съфорумка  Heart Eyes Hug И днес с голямо нетърпение си поръчах ш+б+м   Flutter   /spoiler]

Общи условия

Активация на акаунт