Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 7 тема

• 132 208
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря, Holly! Писах им.

# 706
  • Чукарландия
Буквално коварен. Просто отказва да мирише при мен. Чета алдехиди, вишни, тамяни... няма никой, все едно с вода се пръскам. Усещам някакви намеци за аромат в момента на пръскането и дотам.
Щом си го пробвала и ти е ок, значи всичко е наред  Peace

Там е работата, че не помня кой от двата варианта пробвах Blush - ЕДТ или ЕДП и сега съм в дилема кой да поръчам. Осезаема ли е разликата в аромата и интензивността?

За мен ЕДТ и ЕДП нямат нищо общо. Абсолютно различни са ми двата, съвсем различно усещане и настроение ми носят. Но и двата парфюма са разкошни и много си ги обичам! Peace

# 707
  • София
Снощи си направих поръчка от Парфимо и преди малко ми звъннаха, че още утре ще е при мен!!  Shocked
За първи път реагират толкова бързо с изпращането...

# 708
# 709
  • Бургас
Супер новина за Парфимо,чак се учудих,обикновено се влачат 8дни. Heart Eyes

# 710
Здравейте ,искам да попитам ако някой знае-от enzo като се изтрие онова левче за застраховка,защо в крайната сума пак си фигурира...де факто не може да се махне наистина.Ако някой е пробвал да пуска поръчка без него моля да пише......

# 711
маха се без проблем, на дребни поръчки го махам
ако е над 100 лв. и има неща за приятелка, не го махам

# 712

Поръчка за 105,80лв - 5% код  и махане на отметката за 1 лв-крайната сума без доставка ми дава-101.33лв.В ордера на поръчката,която получих + 5.95лв за  доставка не фигурира застраховката от  1лв,но реално си е включена(досега съм поръчвала винаги със застраховка,която фигурираше в разпечатката на ордера) и затова мисля,че е условно махането...

# 713
  • Чукарландия

Поръчка за 105,80лв - 5% код  и махане на отметката за 1 лв-крайната сума без доставка ми дава-101.33лв.В ордера на поръчката,която получих + 5.95лв за  доставка не фигурира застраховката от  1лв,но реално си е включена(досега съм поръчвала винаги със застраховка,която фигурираше в разпечатката на ордера) и затова мисля,че е условно махането...

Не, това левче за застраховката ти се маха, но в поръчката сигурно имаш продукт, който е на промоция и той не се намаля от 5%-ната отстъпка. Peace

# 714
виж във фатурата дали има "Застраховка на пратката"
ако има, не си я махнала - един клик е само

# 715

Не, това левче за застраховката ти се маха, но в поръчката сигурно имаш продукт, който е на промоция и той не се намаля от 5%-ната отстъпка. Peace

Бела,благодаря...единия парфюм е на промоция Hug bouquet Heart Eyes

# 716
  • София-Лагера
Получих си парфюмите на John Galliano,много съм доволна Heart Eyes

# 717
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз също го получих и Денси беше много точна за тамяна.Не е типичния за мен аромат, но за по-студените дни ще го нося.Доста е траен на моята кожа.
Взех и тестер на Parlez-Moi d'Amour Eau Fraiche и сега се чудя за него.Той ми е по вкуса.

# 718
Привет на всички, имам едно питане-направих поръчка в 14 часа в петък,получих потвърдителен имейл,но още не получавам имейл,че е изпратена.Защо се бави или събота и неделя не се изпращат?При предишни поръчки ми е изпращана на следващия ден...

# 719
  • Стара Загора
Привет на всички, имам едно питане-направих поръчка в 14 часа в петък,получих потвърдителен имейл,но още не получавам имейл,че е изпратена.Защо се бави или събота и неделя не се изпращат?При предишни поръчки ми е изпращана на следващия ден...

Че коя куриерска фирма работи в неделя?
Може в събота да са ти я изпратили, но още да не са ъпдейтнали.

Общи условия

Активация на акаунт