Tatlı İntikam * Сладко отмъщение'-тема 2

• 70 917
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Скрит текст:
Hug Hug Hug Hug

Още едно фрагманчеее

Ауууу,  Shocked тежки клетви  Whistling Whistling Whistling ма много рано за драма, беее, минаха само 5 епизода  Whistling Whistling Whistling
Оп и аз тук  Hug как сте Hug Hug
Колко да е рано, тъкмо на време...все пак тр. сериал.... да минава драмата по-бързо, че не мога да ги гледам такива. Не можах да гледам 6 епизод с вас, но ще наваксам. Само да го намеря някъде целия. Лека и спокойна нощ Hug

Нинче  Hug 6 епизод в събота  Peace

последно даваха 5  - целия с руски суб  Peace

https://vk.com/dizimaniati?z=video-113037353_456239107%2Fd0aa624 … l_wall_-113037353
Сетих се аз, че 6 е в период на подготовка, ама късно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Нищо ще гледам първо 5 пък за 6 ще почакам още малко...не остана Mr. Green

# 106
Какво им стана на тези симпатяги Пелин и Синан? Така хубаво си гонеха пилето...  ooooh! ooooh!  hahaha hahaha

Хмм...  Rolling Eyes Rolling Eyes

https://vk.com/dizimaniati?w=wall-113037353_11057

фраг,2 еп.6 рус. суб.

# 107
# 108
https://vk.com/dizimaniati?w=wall-113037353_11057

фраг,2 еп.6 рус. суб.
Вай, вай, вай Whistling  Сблъсъкът между снаха и свекърва Crazy 

Мелиха що не вземе да се гръмне? Mr. Green  Ей тъй за разнообразие в тия сериали, да видим нещо неочаквано и приятно Laughing

Ох, че урсуз кайнана й се падна на Пелин Whistling

# 109

Вай, вай, вай Whistling  Сблъсъкът между снаха и свекърва Crazy 

Мелиха що не вземе да се гръмне? Mr. Green  Ей тъй за разнообразие в тия сериали, да видим нещо неочаквано и приятно Laughing

Ох, че урсуз кайнана й се падна на Пелин Whistling

Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Даа,  ooooh! ooooh! изясни и се на Пелинче картинката...   Shocked Shocked

НеЖHug Това с гръмването е много добра идея...  hahaha hahaha hahaha "... да видим нещо неочаквано и приятно..." най-сетне, казваш  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

То пък голяма драма, че не завършил Синан медицина... Ако го бяха научили да не обръща внимание на превземките на всяка кифла...  hahaha hahaha hahaha

Най-ми хареса от 5 еп "огледа" на двете съседки... Mr. Green Joy Joy  #Crazy как се намъкнаха в чуждата къща  .... ха!   Joy Joy Joy

Да се надяваме на това по-скоро:  Party Party

Grinning Grinning Grinning

за малко да забравя..  Peace

Добро утро, сладкиши  Hug Hug Hug  chef

# 110
Добро утро,хоп,цоп и аз тук!😊

Вчера изгледах всички излезли серии,за момента сериалчето определено ме радва.Надявам се сценаристите да продължат по-дълго играта на котка и мишка,защото имам чувството,че в момента,в който ги съберат като двойка и започва разводняването на сериала(лично мнение).Поне така се случи в Ашка,първите 16 серии добре и после сано пълнеж!😡

Нямам търпение за събота,ще бъде силна серия ако съдя по фрагманите!

# 111
  • Бургас
Добро утро,хоп,цоп и аз тук!😊

Вчера изгледах всички излезли серии,за момента сериалчето определено ме радва.Надявам се сценаристите да продължат по-дълго играта на котка и мишка,защото имам чувството,че в момента,в който ги съберат като двойка и започва разводняването на сериала(лично мнение).Поне така се случи в Ашка,първите 16 серии добре и после сано пълнеж!😡

Абсолютно съгласна!!!
Здравейте, всички!!! bouquet

# 112
Здравейте  Hug Hug

Flutter Flutter

Дано!  Peace Peace

# 113
  • Бургас
Здравейте!  bouquet
Къде мога да гледам епизодите на български, знаете ли? Погледнах тук-там, но са само до 2-ри епизод.
Хубаво сериалче, но нещо не върви, май! Ни преводи, ни коментари..... Много филмчета наведнъж ли загледахме???

# 114
Здравейте!  bouquet
Къде мога да гледам епизодите на български, знаете ли? Погледнах тук-там, но са само до 2-ри епизод.
Хубаво сериалче, но нещо не върви, май! Ни преводи, ни коментари..... Много филмчета наведнъж ли загледахме???

Хаха и това го има...  hahaha hahaha hahaha
а и събота вечер не е най- подходящото време за блеене в лаптопа или телевизора...  Joy Joy

Здравейте  Hug Hug Hug Hug

Crazy Crazy

Следващата 6-та серия не ми е от очакваните с нетърпение, защото тези фанато-драматични и лицемерни "семейни ценности", застъпени във фрагманите са ми свръх натоварващи  Mr. Green толерантността към различното...

Интересно, все пак, кой го хвана за ръката...  Hug newsm78 newsm78

Иначе двойките Б-Б, П-С, дори образите на Джейда и Толга са ми любопитни и очаквам да продължи да е така... Кухненският стаф също има потенциал за закачки с нас...   Party Party Flutter

Crazy Crazy

ПП Не знам дали и къде ги има другите серии с бълг. превод  Peace Peace  С руски субтитри - тук:  http://vk.com/dizimaniati

# 115
  • София
Здравейте!  bouquet

Серийките ги превеждат Ягодка и Горгона, до скоро Ягодка беше сама, така че да проявим търпение  Hug

За най-нетърпеливите серийките ги има на руски  Peace

П.П. Лу  Hug Heart Eyes

# 116
Интересно, все пак, кой го хвана за ръката...  Hug newsm78 newsm78

Някой, който има татус на дясната си китка символите Инг и Янг Mr. Green  
Аз не съм от най-наблюдателните Laughing , та не се сещам да са показвали този човек ( жена ще е най-вероятно Crazy )

ПП: Нека да изгледам сериите, че съм малко назад Blush  и ще се изкажа подобаващо Laughing

# 117
Вивчо  Hug Heart Eyes

Mr. Green Mr. Green

# 118
  • Бургас
Интересно, все пак, кой го хвана за ръката...  Hug newsm78 newsm78

Някой, който има татус на дясната си китка символите Инг и Янг Mr. Green  
Аз не съм от най-наблюдателните Laughing , та не се сещам да са показвали този човек ( жена ще е най-вероятно Crazy )

ПП: Нека да изгледам сериите, че съм малко назад Blush  и ще се изкажа подобаващо Laughing

Окаквам да е Джейда! Води ме отношението на "свекървата". Може би така е приела, че Джейда е добър човек, т.е. точно като за сина й. smile3503

# 119
Окаквам да е Джейда! Води ме отношението на "свекървата". Може би така е приела, че Джейда е добър човек, т.е. точно като за сина й. smile3503

И аз си го помислих, но... Джейда няма татуировка..  Whistling Whistling
А и в фрагманъ Мелиха споменава някакъв ангел /Мелек/, спасил сина й... а Джейда и ангел са си чисти оксиморони..  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт