Tatlı İntikam * Сладко отмъщение'-тема 2

• 70 848
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Благодаря за фрага и превода  bouquet bouquet bouquet

Очертава се интересна серийка  Heart Eyes

# 31

Crazy Crazy

Добро утро  Hug Hug

# 32
Гюнайдън къзлар,

Фрагманчо с бг суб- http://vbox7.com/play:9227a9b0aa&start=2

# 33
Благодаря за превода! bouquet

С това цепене на дърва ми напомниха на "Спешно се търси любов" Crazy

Ей така се гони пиле Joy  Само забележете обаче как са облечени Flutter

# 34
Благодаря за превода! bouquet

С това цепене на дърва ми напомниха на "Спешно се търси любов" Crazy

Ей така се гони пиле Joy  Само забележете обаче как са облечени Flutter

НеЖи, и аз за доктора се сетих, ама на него поне потника му бяха оставили.. а тука..  Crazy Crazy Crazy

Горкото пиле, като е видяло Синан с тая брадва..  Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: ср, 20 апр 2016, 14:10 от tempestad

# 35
Привееет!  Hug Hug Hug

hahaha hahaha Особенно комбинацията чехли с чорапи на Пелин  Mr. Green е голям страстоубиец.   tooth toothГледам ги с усмивка и ги чакам да се появят в събота с нетърпение. Laughing

# 36
Пелин е жестока направо с тази визия... Напомня ми бабите по селата много якаа Wink Обаче очаквах истинска целувка, те па много се бавят значи... Crazy

# 37
НеЖи, и аз за доктора се сетих, ама на него поне потника му бяха оставили.. а тука..  Crazy Crazy Crazy
Teмпи, аз и друго се сетих - и докторът, и шеф-готвачът са все Синан Laughing  На Танкут обаче всички дрехи му пречат явно Crazy  та затова цепи дървата гол Whistling

hahaha hahaha Особенно комбинацията чехли с чорапи на Пелин Mr. Green е голям страстоубиец. tooth tooth Гледам ги с усмивка и ги чакам да се появят в събота с нетърпение. Laughing
Аз на това съчетание най се зарадвах Joy И двамата обаче са се облекли в типично селски стил Flutter  Нема се излагат, я! Naughty  Щом са отишли на село - трябва да се слеят с обстановката. Може и в сеното да са се овъргаляли Whistling Mr. Green
Чакам събота с мерак Flutter

# 38
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте момичета  Hug Hug Hug

Привееет!  Hug Hug Hug

hahaha hahaha Особенно комбинацията чехли с чорапи на Пелин  Mr. Green е голям страстоубиец.   tooth toothГледам ги с усмивка и ги чакам да се появят в събота с нетърпение. Laughing

Нали са на село  Mr. Green трябва де се впишат с ин и екстериора  hahaha hahaha hahaha
Голям смях с това пиле  smile3532 smile3532 smile3532
Ама на Лейля много й ходи да го играе "селянка"   smile3534 smile3534

# 39
Teмпи, аз и друго се сетих - и докторът, и шеф-готвачът са все Синан Laughing  На Танкут обаче всички дрехи му пречат явно Crazy  та затова цепи дървата гол Whistling

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 40
Здравейте  Hug и благодаря за всичко!!!  bouquet bouquet

Пролетта дойде, но малко дърва никога не са излишни  Party Party Party Party

# 41

# 42
  • София

На село винаги си трябват дърва  Laughing Laughing Laughing У наше село все още има хора, които целогодишно си готвят на печка на дърва.

Добър вечер  Hug Heart Eyes

В събота се задава интересно епизодче  Heart Eyes

# 43
Запис да не ви губя повече...едва ви намерих, а докато смогна да ви прочета, тя другата серия дошла.
Ягодке, Тинче, Лаве, Нежи, luli40. Ваня...благодаря за инфото, фотосите, преводите и всичко останало Hug Hug Hug Hug bouquet Hug и всички други които забравих Hug bouquet
Изглежда съботната вечер ще бъде доста интересна и комична. Като двойка добре изглеждата, даже много добре. Интересно къде намериха вила с птици, кокошки, зеленчуци, дърва и брадва, като бяха заседнали в нищото.....те направо цяло имане открили Mr. Green

# 44
Ани Hug  Твоите постове взех да ги чакам с нетърпение Crazy Hug  Çok teşekkür! bouquet

Ox, Фуки, ох smile3544 smile3544 smile3544

Общи условия

Активация на акаунт