Tatlı İntikam * Сладко отмъщение'-тема 2

• 70 874
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Hug Hug Hug

При вас мина полунощ, та да си напиша първата мисъл, която ми дойде като видях горните гифчета: Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:
Какво ли не съм искала да бъда в живота си, но ето, че дойде моментът, в който ми с прииска да бъда и дърво... Whistling Такова цепене пада, че... Joy Joy Joy

# 46
Етървичке Hug
Скрит текст:
Аз няма да откажа и брадва да съм в ръцете на Фуки Crazy  Държи здраво момчето, не си поплюва Whistling А ти микрофон искала ли си да бъдеш? Flutter Wink

И мокър му отива на Синанчик да е Flutter

# 47
  • София
Етървичке, Hug

Скрит текст:
Това за микрофона въобще не знам откъде ти дойде... Whistling Whistling Embarassed Embarassed Embarassed

Обаче Пелин убива по външност на тия снимки - първо чорапите и чехлите, сега е буквално като мокра... майка на "пиле". Joy Joy

# 48
Eтървичке, една малка подсказка Laughing
Скрит текст:

Друго си е да си в ръцете на Мурат Flutter

Лека нощ! Hug

# 49
  • Разград

# 50

hahaha hahaha hahaha hahaha

Остана сега като я хванат да вземат и да я скубят и ще бъде върхъ  Mr. Green

# 51
  • София
Етървичке, добър ми ден, дет' сЪ вика. Whistling Hug Hug bishop

Мааалко извън темата, но по Лейля. Току-що изгледах (на по 15-20 минути пресекулки, докато уча Grinning) Delibal.

Скрит текст:
Ако бях първо гледала филма, а не сериала с Лейля, щеше да е по-добре, ама карай. Rolling Eyes Някак, от опулената Пелин да прехвърля на усмихнатата и после само ревящата Фюсюн, ми беше трудно. Може би очаквах мааалко повече от играта й, но Чаатай компенсира абсолютно всички в този филм - със сигурност, най-силната му роля досега.
Много стойностен филм, впрочем. И по много наболял и често срещан проблем в днешно време - биполярно разстройство, хора в депресия или какъвто и да било ментален проблем, и как изглеждат весели пред другите, а всъщност са постоянно нещастни и се чувстват самотни и неразбрани. Малко краят стои като отрязан, но може би е, за да се засили ефектът на нещастието, знам ли. Страхотен филм, иначе. Wink

# 52
Етървичке Hug  Сега не ми се гледат тъжни филми Peace  Иначе някой ден и Делибал ще изгледам Whistling

Вижте го моля ви се hahaha  С мокро петно във форма на лигавник Joy

# 53
Ийи акшамлар ,къзлар!  Hug Hug Hug

Озета

Скрит текст:

И снимки

Скрит текст:

Пелинче е чок татлъ на тази снимка  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 22 апр 2016, 21:55 от лава

# 54
Лаве Hug Heart Eyes  Чок тешеккюр! bouquet

Значи ще се сближат Пелин и Синан - нищо ново под слънцето няма в озета Crossing Arms  Да бяха казали и нещо друго, ние ги видяхме как си стават биз-бизе Mr. Green То да гониш пиле и да цепиш дърва си е бая сплотяващо Whistling

Татус ли ми се стори, че видях на рамото на Фуки? Thinking

# 55

НеЖи, джанъм,татлъм, те тоя татус го дадоха още в първи епизод, ти къде спа.. Mr. Green Mr. Green Убийствени са и татуса, и Ферман   Heart Eyes Heart Eyes

# 56
НеЖи, джанъм,татлъм, те тоя татус го дадоха още в първи епизод, ти къде спа.. Mr. Green Mr. Green Убийствени са и татуса, и Ферман   Heart Eyes Heart Eyes
Темпи Hug Heart Eyes  Джанъм беним, ти Блейка Разсейкова познаваш ли? Mr. Green  Нали знаеш, че имам навик да пропускам важни детайли Embarassed ooooh! Banghead

Скоро ще ходя на поправка май Whistling

# 57
Хахахахаха, сутринта, когато Пелин се събуди у Синан след пиянството вечерта..  Hug Hug Погледни и ще видиш  Mr. Green много добре е показана  Crazy

# 58

На Синан много му ходи  таз беяз ризка.  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 23 апр 2016, 01:13 от лава

# 59

Общи условия

Активация на акаунт