Tatlı İntikam * Сладко отмъщение'-тема 2

• 71 006
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Какви чувства навява у вас този колаж? Mr. Green  Какво ви се иска само? Twisted Evil

# 496
Посестримата Хава била хамиле, казаха комшийките ...  Grinning да ама, теста каза не е   Confused

# 497
Посестримата Хава била хамиле.  Grinning
МалИййй ooooh!  На оня льольо - съпругът й, със закон трябва да му забранят да се размножава! ooooh!
Значи Синанчик ще стане вуйчо Flutter

# 498
# 499
Какво стана? Какво си говориха Рюзгяр и Синан? май за някакво бебе?

# 500

Не, Веси, вятърничевата иска от Синан да си играят на женени  Shocked И той прие.  Sick

# 501

Не, Веси, вятърничевата иска от Синан да си играят на женени  Shocked И той прие.  Sick

Какво????? Аз пък очаквах целувка между Синан и Пелин, а то какво.... Тъжна съм...

# 502
Башак отнесе чуждия пръстен ,голям шемет е и тя.....

# 503
Рюзгяр май изпълнява някакво искане на дядо ѝ ли ,що ли  да се омъжва  ,а тя май не е влюбена и това го иска ,като спасение ...малко като връщане на  услугата от миналото /така го разбрах,амаааа...след превода ще светне ситуацията

# 504
Абе Толга появи ли се въобще в този епизод? Mr. Green Живо ли е туй момче или сега СЦ решиха само женорята да ни дразнят? Twisted Evil

# 505
Абе Толга появи ли се въобще в този епизод? Mr. Green Живо ли е туй момче или сега СЦ решиха само женорята да ни дразнят? Twisted Evil

Даваха го няколко пъти Simple Smile

# 506
Рюзгяр май изпълнява някакво искане на дядо ѝ ли ,що ли  да се омъжва  ,а тя май не е влюбена и това го иска ,като спасение ...малко като връщане на  услугата от миналото /така го разбрах,амаааа...след превода ще светне ситуацията
А дано си права, Софи Hug  Ако е брак по сметка, по-лесно ще преглътна Рюзгяр до Синан Crazy  Но пак няма да ми е любимка Naughty Mr. Green

Даваха го няколко пъти Simple Smile
Е, олекна ми значи Mr. Green  Дразнителите не са само ония двечките Twisted Evil

# 507
Егати рекламите половин час  smile3516

Дано поне фрагман има.  Praynig Praynig

# 508

Има, но ми заби..... Simple Smile

# 509

Има, но ми заби..... Simple Smile

Аз го видОх  Party Party Party мога си легам доволна... Синан и крясна на Рюзгяра, "Аз обичам Пелин" отсега нататък ще я уважаваш и почиташ  smile3503 smile3503 smile3503 и няма как иначе ... принцес гиби  Heart Eyes

Ето й фрага, пуснаха го в YT

Общи условия

Активация на акаунт