Tatlı İntikam * Сладко отмъщение'-тема 2

• 70 913
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Неж, кой сериал и на кой Бурак е толкова очакван и гледан?
Лаве, благодаря за снимките и рейтингите, джанъм. Hug

Изглежда, че драгият турски зрител не обича много да гледа кокошки и мъже в шалвари... Joy

# 76
Етървичке Hug Аферин сана! bouquet  
В кой друг сериал е звучала песента на Ялън? Rolling Eyes Peace

Светле, даамм  Laughing  Харесвам татуировки Heart Eyes  Стига да не са кич Naughty  

Скрит текст:
Не съм гледала снощния епизод, но при първа възможност ще си го изгледам Crazy  Рейтингът е сравнително добре, но явно сериалът с Бурак е бил доста очакван и гледан Whistling  

Нежи  Heart Eyes Hug хемен ти отговарям :
 1. Adanalı - Yalın  "Herşey sensin"    
  2. Aşk yeniden - Yalın  "Herşey sensin"

Може и в други дизита да е звучала,но аз съм я чувала само в тези.  Peace

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 14:53 от лава

# 77
Cветле, става дума за сериала на Бурак от Ягодите ( Юсуф Чим е името на актьора, ама на мен нали ми дай Бураковци Joy та съм сгрешила името на младежа Blush ). Снощи по Стар тв излъчиха първи епизод на "Селска госпожа" и гледам днес е на трето място в рейтинг класацията Flutter

Лавджим Hug Heart Eyes  Много ти благодаря! bouquet  В "Отново любов" съм я слушала Crazy

Честит празник на всички именници!

# 78
Честит празник на всички Simple Smile Пожелавам на всички, които носят името на цветя да са живи и здрави, и много щастливи Simple Smile
 За снощния епизод и аз не успях да го гледам, бях на рожден ден, но като се прибрах го пуснах да го прегледам отгоре отгоре. Струва ми се интересен, само дето на края Пелин пак плаче Sad Чудя се какво казва Синан на майка си ?!? Тъй като не владея турски език, а си го донаждам по картинките си мисля, че казва, че между него и Пелин никога няма да има нищо. И затова тя така се натъжи. А, тази Джейда какъв самодоволен поглед имаше докато Пелин отиваше към кухнята... хич не ми харесва това момиче Simple Smile Да видим с превода дали съм близо до истината Simple Smile

Хубав ден и весел празник на всички Simple Smile

# 79
  • София
Тъкмо щях да напиша за Ask Yeniden, и са ме изпреварили. Hug Мисля, че и в някакъв филм я бяха пускали. Rolling Eyes Rolling Eyes

Впрочем, гледах снощи "Селско момиче" - не е лошо сериалчето. Главната актриса е българска туркиня. Wink Wink

Превод на фрагмана към шести епизод:

Пелин: Синан, когато направих онази грешка, бях млада. Разбрах грешката си чак след години! Но ти защо искаш от мен да изпитам същото, което и ти, но на тази възраст - това не разбирам!
Синан: Не ми пука за теб. Виж, Пелин, сърцето ти разбивам. Не го прави.
Пелин: Разби го вече. Не само в огледалата, а малко отвътре се погледни, Синан. Злобата в сърцето ти те прави такъв лош човек. Не бъди лош. Не бъди лош, Синан.

# 80
  • Разград

Фуркан за Хюриет.

http://televizyongazetesi.com/furkan-andic-bakin-kimlere-ikinci- … ile-siliyor/42845

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 13:29 от vania_e

# 81
  • Разград

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 18:21 от vania_e

# 82
Нежи, багодаря за информацията за сериала на Юсуф. Ще погледна първия епизод, като го преведат рускините, че Юсуф ми беше много любим в Ягодите. Изгледах само фрагмана  - много шарено, като в индийски филм, заболяха ме очите от силните цветове. Joy Но може пък да е забавно. И без това се отказвам вече от драмите, че ми омръзна да страдам. Искам малко да се посмея.

# 83
  • Бургас
Здравейте! Преди години имаше телевизионна постановка "Женско царство", ако не се лъжа по Ст.Л.Костов. По рекламата тази "Селска госпожа" на това ми заприлича.
 Щом го препоръчвате и аз бих се загледала. Много ми се иска да гледам комедия романтична, която не се превръща в драма, че и в трагедия и, която е довършена докрай. С една дума да има смисъл финалът, а да не е като Ягодките или "Да обичаш на инат"!

# 84
Хелоу, къзлар!  Hug Hug

Да си изкажа и аз мнението за снощната серия: хареса ми Peace Peace И се смях, и плаках, и псувах... ей, такива шейтани като Джейда и аннето на Синан не мога да ги дишам.. и салачки като аблата..  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Джадъто ми идеше да я кача на метлата й и да я пратя на северния полюс..  #2gunfire #2gunfire Мелиха тейзе ще ходи да й прави компания...  #2gunfire #2gunfire А каката и зетя- ей такива идиоти просто няма  Banghead Banghead
Синан и Пелин бяха много сладки в гората и после като селянчета, ама докато не се оттърват от джадъто и модела, бял ден няма да видят...  ooooh! ooooh! ooooh!
Бюлент и Башак, заедно с оная малката сладурана на Симай, за сега са ми любимци..  Heart Eyes Heart Eyes

Аман, май и тука ще си имаме някоя "Гало"...   #Cussing out #Cussing out В Ашка феникс, тука татус с ин и ян..   ooooh! ooooh! ooooh!

И нещо забавно за финал от мен, любимата ми сцена Joy Joy Joy

# 85
  • Разград

https://www.youtube.com/watch?v=MlOneu7a6AU

Нежи, багодаря за информацията за сериала на Юсуф. Ще погледна първия епизод, като го преведат рускините, че Юсуф ми беше много любим в Ягодите. ................
https://www.youtube.com/watch?v=sY41xr3rgDE

# 86
Здравейте  Hug Hug

Я, хванали са пилето  Joy Joy

Благодаря на всички споделили, превели, принесли, пренесли...  Heart Eyes!  bouquet bouquet

5 еп с рус суб   Grinning Grinning

https://vk.com/dizimaniati?w=wall-113037353_10524

# 87
Ване, Лу, е как да не ви обича човек!

Еййййй такава прегръдка за вас:  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 88
Светле, в темата за "Аромат на ягоди" се обсъжда "Селска госпожа" Peace

Ох, на кака сладкиша Heart Eyes

# 89
Светле, в темата за "Аромат на ягоди" се обсъжда "Селска госпожа" Peace

Ох, на кака сладкиша Heart Eyes