Tatlı İntikam * Сладко отмъщение'-тема 2

• 70 873
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
http://vk.com/video-113037353_456239257?list=ef01eb9d1b7eb5e3dc май този път ще има истинска целуфка Heart txtloves
Ама тия упорито си следват "Любов под наем" - еп. 13 се оказа "фатален" явно и за двата сериала..  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
По-важно е Отмъщението да не последва развитието на Ашка ooooh!

И ще има разгеле и тук целувка не в съня, а на живо Party

# 691
http://vk.com/video-113037353_456239257?list=ef01eb9d1b7eb5e3dc май този път ще има истинска целуфка Heart txtloves
Ама тия упорито си следват "Любов под наем" - еп. 13 се оказа "фатален" явно и за двата сериала..  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
По-важно е Отмъщението да не последва развитието на Ашка ooooh!

И ще има разгеле и тук целувка не в съня, а на живо Party

добър вечер момичета .Тук поне за сега мисълта на сценариската върви в една линия за разлика от ашката smile3521и  жанра си е романтична комедия.Дано да не е ходила на курса на Мерич да оа...а нещата

# 692
Здравейте, момичета Simple Smile
  Ани благодаря за превода на статията, беше много интересна.
 Новия актьор не участваше ли в Приливи и отливи, някакъв "леко" луд учител по пияно?
 Фрагмена е страшен, дано и целувката да е истинска Simple Smile

Да ,той е .  Peace  Тан от ПО .  

Актьора Джан Нергиз напусна сериала.

На мен Джан Нергиз повече ми допада визуално от новия актьор Simple Smile Знае ли се защо напуска?

# 693

На мен Джан Нергиз повече ми допада визуално от новия актьор Simple Smile Знае ли се защо напуска?

Отдавна го занули Пелин, какво да търси в сериала...   Peace Peace Grinning Grinning

Саим/Тан от ПО  Grinning ще свърши добра работа да побутне Синан, надявам се, към правия път и в работата и в любовта, а и най- сетне нещо по- кухненско, че махленското го поизчерпахме...  hahaha hahaha

Добро утро!  Hug Hug

# 694
ДобрЮтро Hug

И аз в кюпа на НЕхаресващите новия актьор Mr. Green  Чисто визуално не ми хваща окото, ама никак Naughty
Не можаха ли да намерят някой по-хубав? Crossing Arms Онур Туна (примерно) е сто пъти по-хубав от тоз Саим Crazy

Какви очи Heart Eyes

# 695
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
То какво ли има да ревнува Синан от новия - въобще не го намирам привлекателен, пък и никакъв сексапил...
Права е Неж, от толкоз убавци, тоз ли намериха за нашта хубавица.
Това ли е Онур Туна? Я виж ти кого пленила Седа Гювен...

# 696
Този младеж, Светле, е Онур. Laughing  Голям симпатяга Heart Eyes И пак е синеок Flutter  Хубава двойка са със Седа Peace
По-добре щеше да стои до Лейля Whistling

# 697
# 698
 Здравейте, момичета,
и на мен Онур Туна ми допада повече. Харесвам мъже със сини очи Simple Smile
  Хубав и усмихнат петъчен следобед Simple Smile

# 699
Снимали са в Сапанджа  Peace И въпреки студената вода, двамката са си свършили работата  Party Party Сладури бе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И интервюто на Лейля за Marie Claire от април.  Peace

# 700
Веселинова Hug  За жалост никой не ни пита кой актьор да влезе в сериала и кой не ooooh! Mr. Green  И заради това всички губим Crossing Arms
Ани Hug Heart Eyes 

~~~

Резюме - еп.13

# 701
Малко сладки  Heart Eyes Heart Eyes

Ани,  Heart Eyes Hug  bouquet Неж  Heart Eyes Hug  bouquet

# 702
Малко сладки  Heart Eyes Heart Eyes

Ани,  Heart Eyes Hug  bouquet Неж  Heart Eyes Hug  bouquet

Сладурчета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 703
Гюнайдън сладкишчета  Hug Hug Hug

Резюмето Неж  Heart Eyes го сложи в темата ,но таз снимка на ПелСин е толкова хубава,че не мога да не ви я покажа . Heart Eyes

Нова снимка от Джан(Толга)

Слагам фрагман 3 за 13 епизод ,който се различава от 2рия с две неща песента на Model - Ağlamam Zaman Aldı  Heart Eyes и думите на Пелин,че не е обичала никой толкова  Heart Eyes

АниHug Heart Eyes благодаря за превода на интервюто на снахата  bouquet

С това ново селфи  Simple Smile ви пожелавам хубав ден

До довечера в киносалона  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 08:47 от лава

# 704
  • Разград

Лейля за новия брой на ELELE

Общи условия

Активация на акаунт