Приказният свят на най-новия сайт за безплатни обяви Yaza.bg

• 15 970
  • 92
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
И на мен не ми достига смелост. Не знам дали съм достатъчно добра в това, което правя. А и, честно казано, не мисля, че бих могла да превърна хобито си в доходоносен бизнес.  Blush

# 46
Разгледах сайта, хареса ми  bouquet. След малко ще се регистрирам.
Крайно време е да се появи читав сайт за безплатни онлайн обяви у нас!
Не ми достига време и реклама, за да доразвия хобито си. То няма да стигне ниво на много печеливш бизнес, но бих могла да съм на малък плюс, ей така, за самочувствие  Crazy.

# 47
Не ми достига желание. Хобито ми е риболов, а пазара е пренаситен с рибарски принадлежности. Предпочитам да си остане хоби, време за разтоварване.

# 48
Не ми достигат пари, кураж и нахалство и контакти в необходимата сфера.

# 49
Не ми достига кураж, опит и увереност , че ще се справя.

# 50
  • Gulyantsi
Не ми достигат кураж и средства, за да стана предприемач и да открия собствен бизнес.

# 51
Сайтът и самата идея са много хубави, поздравления! Хареса ми, че дава възможност всеки, безплатно да отвори собствен магазин, да се опита и да превърне хобито си в работа.

Много пъти съм се изкушавала да превърна моето хоби в бизнес, в момента също съм на такъв кръстопът. Все нещо не достига или по-точно, човек е склонен да намира оправдание за липсата си на кураж. Рискът плаши много хора, по-удобно е познатото, макар и не носещо удовлетворени, за съжаление...

# 52
  • София
Не ми достигат финансови средства, не ми достигат сили да се боря с бюрокрацията. Това което ми достига е желание и добро настроение Simple Smile

# 53
  • Пловдив
Слава богу имам професия която обичам и работата не ми тежи. Нямам амбиция за собствен бизнес.Хобито мие да шия гоблени, но го правя за собствено удоволствие.Някак си не мога да се разделя с това което съм създала в продължение на понякога месеци.

# 54
  • София
Не ми достиганай- вече смелост,  сякаш. Нямам  увереност, че съм достатъчно добра, в това което правя и ще мога да се справям професионално.
Отделно е и финансовата част както и други фактори, специфични за дейността,  с която искам да се занимавам.

# 55
  • добрич
Това, което не ми достига определено е смелост и кураж. Незнам защо винаги пресмятам и мисля за бъдещето/не че смятам, че това е лошо де....,/, но понякога човек трябва да се остави по течението...да има смелост. Имала съм възможности, имам идеи, имам две ръце и с тях мисля, че мога да направя много. Не ме е страх от работа, но май истината е че не искам да разбутвам така създадения ми свят....

# 56
Много се притеснявам да не би начинанието ми да се окаже неуспешно...поради това все седя и гледам как другите, по-смели успяват.

# 57
  • в 1001-та нощ
Не ми достига време, както и гръб, на който да се облегна, защото съзнавам рисковете  Peace Но в действителност дебна за подходящ момент, пролука и съм в готовност за скок  Peace

# 58
Досега не ми достигаше време. Иначе имам и куража, и увереността, и всичкото...Скоро обаче ще настъпи моментът, в който ще изляза на сцената.  Grinning  Който не рискува, не пие шампанско!

# 59
  • Пловдив
Не ми достигат увереност и смелост.

Общи условия

Активация на акаунт