УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 19

• 90 738
  • 741
  •   2
Отговори
# 135
Бихте ли ми препоръчали добър доктор за Фетална морфология.

# 136
Здравейте,аз се чудя за избор за ЖК между Др. Георгиоски,Ирмов и Татарова. Георгиоски ме констатира,внимателен е и ме привлече ,че нее българин. Татарова ме приема два пъти в Девата и ми назначава лечение,мила е и обяснява подробно. Ирмов само на визитация ,свежарка е! Просто не мога да реша всеки има различен метод и виждане за нещата... Някакви препоръки?

# 137
  • Бургас
Бихте ли ми препоръчали добър доктор за Фетална морфология.

Троянчев

# 138
  • Бургас
Здравейте,аз се чудя за избор за ЖК между Др. Георгиоски,Ирмов и Татарова. Георгиоски ме констатира,внимателен е и ме привлече ,че нее българин. Татарова ме приема два пъти в Девата и ми назначава лечение,мила е и обяснява подробно. Ирмов само на визитация ,свежарка е! Просто не мога да реша всеки има различен метод и виждане за нещата... Някакви препоръки?
Аз се следя при д-р Ирмов, много съм доволна от него  Peace

# 139
За фетална в Бургас ходех при Троянчев - доволна съм, обяснява, спокоен.
За следене съм при Ирмов - доволна съм много и от него, адекватно лечение при проблеми по време на бременноста, привърженик е на нормалното раждане и не на последно място много внимателен при мануалните прегледи.

# 140
Благодаря за насоките,избрах Татарова,досега тя 2 пъти ме приема в Девата за задържане. Назначава ми лечение,което дава резултат. Дай боже да се стигне до финал. Аз така или иначе ще се следя и в София за БХС и ФМ

# 141
Здравейте,и аз се записвам във форума.Термина ми е на 25 юли, заявлението за раждане в болницата кога трябва да го подам най-късно, онлайн или лично трябва да се ходи до болницата и също така искам да попитам след секцио колко време държат в реанимация и след колко време ти дават да видиш бебчо.
Май много въпроси станаха, ще се радвам да ми отговорит.
Успех на всички бъдещи мами Simple Smile

# 142
Здравейте,и аз се записвам във форума.Термина ми е на 25 юли, заявлението за раждане в болницата кога трябва да го подам най-късно, онлайн или лично трябва да се ходи до болницата ...

Можеш още от сега онлайн. Лично аз го попълних на място, когато ме приемаха за раждане.  Laughing

# 143
В реанимация те държат 1 ден и после свалят на долният етаж. Като при секцио сте две в стая. Бебетата предполагам ги дават на 2 ден. Аз понеже полежах в патология на 5 етаж и после на 4 ,ми направи впечатление че всички които родиха вечерта ( имаше 5 секцио,2 нормални и 2 абразио) на другият ден на обяд ги свалиха на 4 етаж ,където стоят родилките с бебетата.

# 144
Благодаря ви много за бързите отговори. Sunglasses

# 145
Здравейте, момичета! След около 2 месеца ми предстои раждане (за първи път), мисля да бъде със секцио.

Бих искала да Ви попитам за мнение кой от акушер-гинеколозите в Дева Мария бихте ми препоръчали - просто ми е трудно да взема решение, понеже нямам информация лично от познати.

За сега ходя на женска консултация при доктор В. Ирмов -  като цяло знам, че се води добър лекар, но не знам дали е мое лично впечатление и дали е вярно, но не съм убедена, че ми обръща достатъчно внимание, особено когато имам някакъви въпроси, не мисля че получавам достатъчно добро обяснение. Може би това е просто защото засега бременността ми протича нормално и не смята въпростите ми за достатъчно сериозни, а и предполагам има доста бременни със сериознии проблеми. Но все пак мисля че един добър специалист трябва да подхожда еднакво кам всеки пациент.

Та просто исках да попитам да споделите впечатления за др Ирмов (понеже най-вероятно засега той ще води операцията).
Не съм се срещала с Татарова и другите специалисти, но чувам добри отзиви за тях.  Обмислям и дали да не се насоча към някой от тях -  да ми препоръчате от кой конкретно сте доволни, ако имате наблюдения?
А може и да избера все пак Ирмов - знам че има добри отзиви, макар че моето лично мнение е леко противоречиво -  но може и да греша?

Още нещо -  мислите ли, че си струва избор на екип за раждането? В смисал, ако всички си вършат добре работата и са компетентни, то не би трябвало да има нужда от предварителен избор. Просто аз лично се замислям и за този вариант. Какво мислите?

Благодаря предварително, ще се радвам да споделите.

Поздрави Simple Smile)

# 146
Много съм доволна от д-р Ирмов. Прекрасен човек. Направи ми секцио преди 10 дни. Много внимателен и отзивчив. Запознахме се дни преди операцията, тъй като не съм водила ЖК при него. Обърна ми много внимание, разговаря и със съпруга ми и ни обясни всичко най-подробно и ясно. След раждането идваше постоянно да ни наглежда. Лично се занимаваше с нас и ни помагаше за неща като раздвижването, сменяше превръзки на раните и т.н. Много ми хареса и че има страхотно чувство за хумор и те развеселява, което пък ти помага да се възстановиш още по-лесно. Simple Smile При махането на конците, също подходи много внимателно. Със сигурност го препоръчвам! Simple Smile

# 147
Здравейте, момичета! След около 2 месеца ми предстои раждане (за първи път), мисля да бъде със секцио.

Бих искала да Ви попитам за мнение кой от акушер-гинеколозите в Дева Мария бихте ми препоръчали - просто ми е трудно да взема решение, понеже нямам информация лично от познати.

За сега ходя на женска консултация при доктор В. Ирмов -  като цяло знам, че се води добър лекар, но не знам дали е мое лично впечатление и дали е вярно, но не съм убедена, че ми обръща достатъчно внимание, особено когато имам някакъви въпроси, не мисля че получавам достатъчно добро обяснение. Може би това е просто защото засега бременността ми протича нормално и не смята въпростите ми за достатъчно сериозни, а и предполагам има доста бременни със сериознии проблеми. Но все пак мисля че един добър специалист трябва да подхожда еднакво кам всеки пациент.

Та просто исках да попитам да споделите впечатления за др Ирмов (понеже най-вероятно засега той ще води операцията).
Не съм се срещала с Татарова и другите специалисти, но чувам добри отзиви за тях.  Обмислям и дали да не се насоча към някой от тях -  да ми препоръчате от кой конкретно сте доволни, ако имате наблюдения?
А може и да избера все пак Ирмов - знам че има добри отзиви, макар че моето лично мнение е леко противоречиво -  но може и да греша?

Още нещо -  мислите ли, че си струва избор на екип за раждането? В смисал, ако всички си вършат добре работата и са компетентни, то не би трябвало да има нужда от предварителен избор. Просто аз лично се замислям и за този вариант. Какво мислите?

Благодаря предварително, ще се радвам да споделите.

Поздрави Simple Smile)
.        Здравей,понеже си полежах там имах възможност да се стещна със всички аг лекари. Ами най-  голямо внимание за проблема ми обърнаха Др. Татарова и Др. Георгиоски. ,имаха различия в метода на лечение абсолютно взички,но това е друга тема. Незнам дали защото съм с проблем но те двамата ми обясняваха на дълго и на широко за какво става въпрос. Докато лежах там Др. Ирмов поемаше най - много раждания,било то секцио или нормално. Според мен лично няма смисъл от избор на екип,само малко аз лично не се доверявам на др. Драгнева иначе всички останали са добри според мен. Ако решиш да раждаш нормслно е хубаво да направиш избор на акушерка. Успех с раждането ,а и другото което можеш да направиш е да отидеш на по един пробен преглед при другите доктори за да видиш с какво впечатление ще останеш от тях и вече да си вземеш решение. При мен неволю тска се получи ,само че за ЖК,а живот и здраве за израждане пак ще е Татарова,но до тогава имам много време.

# 148
Докато нямах проблеми с бременността и на мен ми се струваше, че Татарова не ми обръща достатъчно внимание, може би защото са доста натоварени, и тя, и Ирмов. Когато обаче се появи проблем реагира светкавично и адекватно. С чудесни впечатления съм от всички и всичко, с изключение на Драгнева. Избрах екип за секциото основно защото не исках да ми се пада тя в никакъв случай.
Георгиоски е прекрасен лекар също.

# 149
Здравейте,и аз се записвам във форума.Термина ми е на 25 юли, заявлението за раждане в болницата кога трябва да го подам най-късно, онлайн или лично трябва да се ходи до болницата и също така искам да попитам след секцио колко време държат в реанимация и след колко време ти дават да видиш бебчо.
Май много въпроси станаха, ще се радвам да ми отговорит.
Успех на всички бъдещи мами Simple Smile
В реанимация те държат 1 ден и после свалят на долният етаж. Като при секцио сте две в стая. Бебетата предполагам ги дават на 2 ден.
В реанимация, след секцио НЕ се лежи 24 и повече часа както е нужно в при друг тип операции. Между 2-6  часа  е престоя нормално престоя, но винаги е в зависимост от конкретното състояние на родилката, преценката е на лекарите. При нормално раждане, ако всичко е ок не се лежи в реанимация  Peace

Общи условия

Активация на акаунт