УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 19

• 91 891
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Да, д-р Георгиоски е много добър гинеколог. Аз си следя бременността при него и към момента съм много доволна. А за феталната морфология, минах я при д-р Троянчев, прегледът беше доста обстоен, доволна съм и от него, благодаря за препоръката  bouquet

# 166
  • Бургас
Здравейте,имате ли информация дали лекциите в МК ще продължават и август,септември..?

# 167
  • Бургас
Здравейте,имате ли информация дали лекциите в МК ще продължават и август,септември..?
Би трябвало да няма прекъсване, просто не са качили още графика за тези месеци в сайта... поне така си мисля.

# 168
Здравейте!
Днес официално се записах на женска консултация при доктор Татарова. В 8 г.с. съм и ми предстои да си правя всичките задължителни изследвания и по насока на доктор Татарова в 12 - 13 седмица  да отида при доктор Троянчев за БХС. Намерих някакви негови координати в New Life Clinic на "Оборище" 68. Въпросът ми е вие там ли го посещавате или преглежда и някъде другаде? Трудно ли се урежда час при него?

# 169
И аз да питам ако ми се наложи повторно,дано не ми се налага де.Къде е по-добре за преглед при гинеколог в Дева Мария или Света София откъм техника? Вчера ходих в Дева Мария и хич не съм очарована.Чаках сума ти време,накрая 5 минути преглед на някакъв двупотопен видеозон на който трябва да си фантазирам,че виждам нещо и накрая баснословната сума от 45 лв. и забележка от лекаря,че не съм го посетила в Света София.

# 170
И аз да питам ако ми се наложи повторно,дано не ми се налага де.Къде е по-добре за преглед при гинеколог в Дева Мария или Света София откъм техника? Вчера ходих в Дева Мария и хич не съм очарована.Чаках сума ти време,накрая 5 минути преглед на някакъв двупотопен видеозон на който трябва да си фантазирам,че виждам нещо и накрая баснословната сума от 45 лв. и забележка от лекаря,че не съм го посетила в Света София.

допотопен! (стар, библейско - от преди големия потоп)

Ами ти (и аз, и останалите) обикновено трябва да си фантазираме, че виждаме нещо. Все пак е видеозон, а ние не сме лекари, които всекидневно работят с него.  Wink

45лв е нормална сума за частна болница. В клиниката им Св.София има безплатни прегледи по ЗК, в МБАЛ Бургас също.

# 171
Може и да бъркам но при нас преглед с 4 д е 25 лв. И човек колкото и да е не разбира поне вижда. Попитах просто къде е по-добра техниката.

# 172
Може и да бъркам но при нас преглед с 4 д е 25 лв. И човек колкото и да е не разбира поне вижда. Попитах просто къде е по-добра техниката.

Къде е това "при вас"? Не съм специалист, че да сравнявам техника, тази в Девата ми се стори добра. Но там лекарите слизат за преглед междудругото, аз също съм чакала доста и това ме изнервя. Св.София е по-добър вариант, хем и по-евтин, не знам имат ли 4D.
В кабинета на Калчева съм ходила, Троянчев знам също, че гледа на 4Д - и на двете места цената е от порядъка на 80-90лв. Абсурд в Бургас да намериш за 25.   

# 173
Хасково.Нямам против цената.Освен това доктора ми направи забележка,че не съм отишла в Света София и защо от регистратура не са ми казали,при положение,че ден по- рано съм им звъняла.Въпроса ми беше повече от ясен.Но за 5 минути и на две на три е не съм доволна.И често ходя в частни клиники,но цената не е такава и не ме преглеждат за 5 минути.Извинявам се,че въобще зададох тук въпроса.Моя грешка.

# 174
  • Пловдив
25 лв беше цената на прегледа в Бургас по време на моята бременност - преди около 8 години, 4Д-то беше 70 лв.Частна клиника с 5 кабинета и частна МБАЛ, вече УМБАЛ не е изобщо едно и също.Девата е последното място, което бих обвинила в притежание на допотопна техника.

# 175
etaa, не се чувствай нападната, разбрахме ти въпроса и отговорихме, никой с нищо не е целял да те  обиди  Peace
Просто тук цените са такива, техниката им е добра (колко точно не знам) и не е допотопна. За 4Д и аз не бих отишла в Девата, правих там БХС и моите впечатления се припокриват с твоите. Но пък за раждане и болничен престой са перфектни  Peace

# 176
По- добре да ходиш в Св София. Аз там си следя жк,но като ми щукне ходя и до девата. Ако специалиста е добър няма значение от видеозонс. И на двете места ходя при др. Татарова и съм много доволна за сега,дай Боже и за напред. В Св.София монитора е пред теб и лекаря показва кое какво ...

# 177
  • Бургас
etaa, 4Д апаратурата в Девата е супермодерна и всичко се вижда, особено в по-началните месеци, когато бебчето е още малко. Според мен тази цена, която си платила е за преглед с ехограф. Цената за 4Д ехография (феталната морфология) в Девата е 80 лева, а не 45.  Peace

Последна редакция: нд, 10 юли 2016, 17:07 от ReNeTa_M

# 178
etaa, 4Д апаратурата в Девата е супермодерна и всичко се вижда, особено в по-началните месеци, когато бебчето е още малко. Според мен тази цена, която си платила е за преглед с ехограф. Цената за 4Д ехография (феталната морфологиюя) в Девата е 80 лева, а не 45.  Peace

И аз така мосля,просто не е възможно да няма 4Д,на мен досега не ми се е налагало да ме гледат на 4Д,затова и не съм питала дали имат там,и да обикновеният преглед е 45-50 лева. Иначе сега ще ходя на фетална в София.

# 179
  • град-държава
И на трите фетални правени в ДМ, ми пуснаха 4д. Имам прекрасни снимки, разпечатани и на диск. Аз лично съм доволна, но не помня колко платих - всеки път различно.

Общи условия

Активация на акаунт