УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 19

• 90 760
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте!:)
За д-р Татарова часовете за 16.11 в Дева Мария са изчерпани към момента, следващата й дата за прием за платени прегледи мисля беше 22.11. Не съм сигурна обаче, за повече инфо - 056 89 6262 и 056 89 6272.

Относно д-р Ирмов, д-р Георгиоски и д-р Йорданов - отлични специалисти и изключително внимателни лекари, на който и да се спрете - чудесен избор!

Simple SmileSimple Smile
Хубава вечер

# 511
Аз се следя при д-р Георгиоски, много съм доволна от него. На няколко пъти лежах в патологията и там се запознах с д-р Ирмов и д-р Йорданов и двамата са супер готини и компетентни. Който и да избереш от тримата според мен няма да сбъркаш. Лека бременност ти желая  Hug

# 512
  • Бургас
И аз мисля, че който и от тримата да избереш няма да сбъркаш. Следях си бременността при д-р Ирмов, при него и родих - само хубави неща мога да кажа за него. От визитациите останах с добри впечатления и от другите двама лекари. 

# 513
Здравейте искам да попитам дали има мами , които са раждали- секцио скоро в Девата няколко неща. Ако има МОЛЯ да ми пишат на лично да събера малко информация за въпросите, които ме интересуват  Grinning Grinning Grinning
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 514
Здравейте искам да попитам дали има мами , които са раждали- секцио скоро в Девата няколко неща. Ако има МОЛЯ да ми пишат на лично да събера малко информация за въпросите, които ме интересуват  Grinning Grinning Grinning
Здравейте, аз също се интересувам от същата информация, затова ще помоля, ако нещата които обсъждате на лични не са прекалено лични -  да ги коментирате и тук, за да са от полза и на мами като мен  Simple Smile

# 515
  • Бургас
Искам да попитам как стои въпроса с кърменето. Как процедират в болницата  при отказ на майката на детето да се дава АМ. Ще го оставят при мен в стаята или ще ми го носят за всяко хранене?

# 516
Искам да попитам как стои въпроса с кърменето. Как процедират в болницата  при отказ на майката на детето да се дава АМ. Ще го оставят при мен в стаята или ще ми го носят за всяко хранене?

Моето не са го хранили с АМ. Нямаше нужда, тогава имах достатъчно кърма(коластра).
По мое желание бебето беше при тях първата нощ. Родих вечерта и бях доста неориентирана. Благодарна съм им, че се грижеха за бебка.
След това е била при мен през цялото време. Взимаха я само да сменят памперса.

Поощряват кърменето.  Peace

# 517
На моето дете даваха АМ-Хип Комбиотик, защото нямах кърма първите 2 дни , но идваха по няколко пъти на ден да  ме питат дали ми и тръгнала кърмата и да ми дават кураж да не се отказвам  и стимулирам с  помпа лактацията, дори при първото кърмене дойдоха 2 сестри, за да ме ориентират как да поставя детето , за да суче и ако има проблем да помогнат.

# 518
  • Бургас
Искам да попитам как стои въпроса с кърменето. Как процедират в болницата  при отказ на майката на детето да се дава АМ. Ще го оставят при мен в стаята или ще ми го носят за всяко хранене?

Моето не са го хранили с АМ. Нямаше нужда, тогава имах достатъчно кърма(коластра).
По мое желание бебето беше при тях първата нощ. Родих вечерта и бях доста неориентирана. Благодарна съм им, че се грижеха за бебка.
След това е била при мен през цялото време. Взимаха я само да сменят памперса.

Поощряват кърменето.  Peace
Това звучи добре.
А вечерта след раждането до времето, в което са ти я дали, какво е яло детето?

Albita, а след това кърми ли си детето и колко време го кърми?

# 519
July аз сега докато бях за задържане се нагледах на много майки с бебета. Гледах,че им карат едно шишенце с мляко и едно с вода.Запознах се с една майка в деня на изписването им,тя си кърмеше,но бебето не можеше да захване зърното тогава.Обади се по телефона,поиска АМ и и го докараха веднага без да задават въпроси.Според мен шефа на болницата би предпочел да се кърмят,вместо да дава пари за млека.    Laughing За вземането на бебоците-взимаха им ги всяка вечер.Хем майките си почиваха,хем и персонала нямаше да търчи напред и назад.  Simple Smile

# 520
Аз родих рано сутринта и детето ми го дадоха около 06.00ч. дотогава за тяхно най-голямо учудване е спал.Пробвах да го кърмя, но нямах все още .И на мен ми дадоха шише с около 30мл АМ, ако огладнее да му дам-което е голямо количество за едно хранене,на няколко пъти е.Даваха ми шише и за вечерта,но той не се будеше..Първата вечер акушерката ме пита дали искам да го вземе ,за да поспя и ми го донесоха рано сутринта.Казаха ми,че доста е плакал до към 01.00ч. но никой не дойде да ме буди ,за да си го гледам ,защото им е пречело.Просто главната акушерка ми каза, че тази която е била на смяна доста го е гушкала до към 01.00ч.През останалото време в болницата беше при мен.Вземаха го само за смяна на памперс и къпане.Кърмих 2 седмици и той категорично отказа да суче,голяма драма беше и доста начини пробвах.След това се цедях с помпа около 5 месеца ,за да яде като рядко дохранвах с АМ, когато не стигаше.

# 521
Момичетааа, днес видях отново двете черти и съм много развълнувана  Laughing Влязох в сайта на Св. София да си запазя час за преглед, за към края на месеца, за да ми потвърдят резултата, но видях че на д-р Татарова явно графикът е пълен, тъй като няма свободни часове. Много съм доволна от нея, но нямам търпение и няма да мога да изчакам до декември. Забелязах, че има нов лекар д-р Делян Йорданов - някакви мнения за него  newsm78 Кой бихте ми препоръчали - него, д-р Ирмов или д-р Георгиоски, тъй като не знам към кой от тях да се ориентирам.  bouquet
Честито! Аз раждах при др. Йорданов преди 8 години. Уникален доктор  и човек. Много обяснява,много внимателен . Страхотен е ! Мидля че ще останеш доволна от него.

# 522
Здравейте, аз също се интересувам от същата информация, затова ще помоля, ако нещата които обсъждате на лични не са прекалено лични -  да ги коментирате и тук, за да са от полза и на мами като мен  Simple Smile
И аз ще помоля,ще мине от полза.

# 523
  • град-държава
От момента, в който се раздвижих бебето си беше при мен постоянно. Имахме проблем със засукването и от 3м сме изцяло на изцедена кърма. Все още е на кърма на почти 8м. Съседката си кърмеше безпроблемно, също с операция и нейното бебе беше при нея. Взимаха ги само за баня и памперс.

# 524

Преди 4 години, когато там родих първото си дете взимаха бебетата мисля че на 3 часа, за да им сменят памперсите и вечер за къпане. През цялото време си бяха при майките.

Общи условия

Активация на акаунт