Боледуване на децата ни - тема 39

• 34 713
  • 720
  •   1
Отговори
# 600
Фер, ходихте ли до лекар тая вечер? Колко време стана от АБ-то?  Следи сега по-бързо ли ще се смъкне Т...

# 601
  • София
Дани, и вие ли сте с висока Т? Стискам ви палци да се оправите. Praynig

Gd3, 2-3 дни в добрия случай ще е с Т и сърбеж; после минава. Дано всичко е наред. Praynig Може да пробваш да мажеш с Осмофорс Кидс. Peace

# 602
Ох, Дани, дано мине бързо!
Пак някакъв пик на гадните болести!

# 603
  • На брега на реката
Смъкна я много бързо. И дивеят с кака си. Обули са ми токчетата, тракат по коридора, фръцкат се и се заливат от смях  Heart Eyes Дори хапна. Мъничко ми олекна.
Дани, вие как сте? Овладяхте ли Т?

# 604
I tova 6te mine Fer. Dani i vie ozdravivaite.

# 605
  • shumen
Благодаря,момичета.
Фер,ние я свалихме за 2-3 часа Т и в 22 пак беше с 39.Дадох Нурофен и направих компреси с мокри кърпи и легна.Сега  няма,но е потен и ще го преоблека след малко.Твоята е яла,но моя днеска не е ял почти нищо.Само малко супа и сега като да ляга кисело мляко с бисквити.Само се моля да идва утре и да ходим при педи.
Аш,с висока е и направо ме е страх.Той винаги ми вдига така като е болен и все ме е страх да не направи някои гърч.То се е видяло,че няма да се спи тази нощ да го следя за Т.
ГД,да се оправя скоро детенце.Оф,тая варицела и мен ми е кошмар.

# 606
Дани,а само с кашлица ли е?Хрема има ли ?От кога е болен?Дано изкарате леко нощта.

# 607
  • shumen
Уми,само с кашлица е,без хрема.Болен е от снощи.Поне като го взех от ДГ госпожата каза,че кашлял,а снощи в 23 тъкмо отидох нощна смяна и майка ми ми звънна,че е с Т 38.Казах и какво да му даде и я смъкнали,но днеска цял ден е с Т.Смъква я за 2-3 часа и пак вдига и то от порядъка на 39 и нагоре.Сега се събуди преди малко и каза,че му е студено и съм го завила с олекотеното и дебело одеяло.Каза,че и корема го боли,но не е ял почти нищо и си мисля,че е това.Само да дойде утре и сме при педи.

# 608
Ако е с темп.не го претопляй.Да не карате някой грип ?! Стомахчето може и от Нурофен да го боли.Дано не е нищо сериозно.До болка ми е познато това положение"Само да съмне и всичко ще е наред..." Sad Устискайте нощта.Утре ще е по-добре.

# 609
  • shumen
Уми,дано е по добре,че ще лудна.След 4 нощни това не спане ми идва малко в повече,но няма как.
Нощта ще я устискаме някак си,макар и трудно.

# 610
  • На брега на реката
Не си сама в дежурството. Забравих вече какво е сън, честно казано ми е все тая, само да ми оздравява вече. От снощи не е вдигала Т, за сега държи фронта. Но преди час се събуди със зверска кашлица, висяхме 20 мин. на прозореца опъшкулени и поотмина. Обаче се зомбирахме с мм и не можем да заспим  Whistling

# 611
  • shumen
Фер,оправяйте се скоро и Вие.
Ние сме поспали от 1,30 до 7,но се събуди пак с Т 38 и болки в коремчето.Пи сок,хапна 2-3 залъка и сега лежи тука до мене.Жизнен е иначе.Не спира да бърбори тука до мен.За Т не смея да дам,защото ме е страх с тия болки в коремчето.Чакам да стане 10 и да отиваме при педи.

# 612
  • На брега на реката
Добре мина и при нас, като изключа якото кашляне към 1. Т не е вдигала, обнодеждена съм. След малко сме при лл, ама така съм останала без сили и не ми се надига от леглото  Embarassed
Можеш да си вземеш от аптеката листа от малина, чаят е идеален за смъкване на Т. Приятен е на аромат и е полезен за коремчето. Тоя сок няма ли да го раздразни повече? Стискам палци да е леко, все пак не ти е боледувал дълго време, имунитета би следвало да е силен.

# 613
  • shumen
Фер,не иска нищо друго,само сок.И аз си мисля,че го дразни,но само това иска.
Чай да взема да му направя,ама не иска да пие нищо такова.
За боледуването не е от февруари.Март изкара на крака един хилав вирус и това беше.
За ставането и мен не ми се става,а той сега скочи и отиде при баба си в другата стая и дърпа и мен.

# 614
  • София
Дани, Фер, чакаме с нетърпение резултатие от прегледите. Фер, стискам палци "Мъни" да се е оправила вече и да няма хрипове-мипове.  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт