Боледуване на децата ни - тема 39

• 34 670
  • 720
  •   1
Отговори
# 30
Да,Лъки,Еуреспала и аз го харесвам,но все съм си мислела,че е тежка артилерия...Пили сме го веднъж заради ларинго-трахеит и добре повлия.

# 31
Аз установих, че друсна ли го навреме-не слиза сопола на бронхит, та затова.

# 32
  • shumen
Лисе,благодаря за новата тема.
Будико,аз за повръщане съм давала Натриев цитрат.Моето казва,че има вкус на лимон и е малко гадно,но го пие.
Лъки,аз също давам Ериус от началото и пресичам,ако има нещо.
Аш,изчисти ли детенце или не си още?

# 33
  • София
Дани, не зная - по-скоро Да. Почти не виждам гниди вече, хващам по една, две, на преглед, а в неделя бяха буквално десетки. Шампоанът се оказа доста ефективен. Казва се Паранит.

# 34
  • Варна
АУ, докато чета листовката на този шампоан пак започна да ме сърби навсякъде Crazy Добре де, ако ги прихванем малкият лесно ще го изчистя, но мен кой ще ме чисти? Няма начин да моля ММ за такова нещо, просто абсурд. Как се проверявате вие?

# 35
  • На брега на реката
Пуснах и днес човечето на ясла. През деня нищо, няма никакви признаци, нощем се задръства и налага сутрешното издърпване с помпата. Какво е това чудо, супер необясним сопол  Rolling Eyes
Аз пък се събудих със стегнато гърло, ама такова като при алергия, не ме боли, но е сухо и едва преглъщам. Жабурих, пих чай, смуках бонбон, пих и ксизал, обаче не се подобрява усещането. Явно вчерашния вятър и летящите гадории са ме раздразнили.
Будико, как е малката? Отмина ли стомашната напаст?
Днес ще вадим гондолите, ужасно време  ooooh!

# 36
Здравейте , да попитам - има ли нещо ,което може да се ползва като превенция от въшки ?

# 37
  • Северозапада
Хедрин Protect & Go е лосион за предпазване.

# 38
Благодаря ,ще взема да си имам  Peace

# 39
  • София
И Паранит имат лосион май.

Месечинке, засега шампоанът изчисти и самите яйца, така че това е решението, дано не се налага. Иначе аз се проверявам на огледалото и се реша с тънкото гребенче.

Фер, ръсна ли се за капките?

# 40
  • На брега на реката
С препоръчания от Ант, пръскахме цяло лято хлапетата в занималнята. Да ви кажа честно, има глави, които просто нищо не може да ги опази. Но като цяло имаше положителен ефект.
Аш, отказах се, оставам за сега нещата в ръцете на организма й, витамините й и ериуса, който ще пие до средата на май. Пак извадих енгистола и се надявам да минем само с това  Rolling Eyes

# 41
  • София
Фер, може да промиваш просто с ФР, за да не зеленяса.

# 42
  • shumen
Аш,радвам се,че си успяла да изчистиш детенце.
Месечинке,и аз все това се питам.Малкия е лесен с два косъма,ама мен кой ще ме пощи,ако хвана от него.Абсурд да карам майка ми.
Фер,аз промивам всяка сутрин преди и вечер след ФР.
Будико,дано е добре детенце.
ООф,това време най-го мразя да вали.

# 43
Едно въпросче за тия пусти сополи. От две седмици моят си ги влачи зелени, след една седмица антибиотични капки (макситрол) положението е същото. Пуснах на своя глава един носен секрет и само чаках да видя каква гадина ще излезе и съответно към какъв антибиотик ще е чувствителна. И днес на резултата - изненада! Нищо не е изолирано. Просто не мога да повярвам, че тия зелени сополи не са от някаква бактерия. На някой да му се е случвало? Носният секрет го взеха в Цибалаб, дали може да не е взет като хората?

# 44
  • София
Няколко доктора са ми казвали, че не винаги има бактерия, когато цветът е кофти. Просто застоява секрет и трябва да се промива често - например на всеки два, три, часа.

Общи условия

Активация на акаунт