НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 105

• 110 734
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
SOFIA аз си ги правя в тава с хартия за печене, но не слагам брашно и яйце, а само мазнина и после с домашно кисело мляко ги хапвам, а тези дни мисля да правя на скара

# 451
  • бургас
Разбрах,че  моите начини на приготвяне на тиквички не са за режима.

# 452
Яйцето си е за режима, но за брашното ако е кокосово мисля, че може

# 453
Можете да ги панирате в кокосово брашно, сега пържени или печени? Ако са гарнитура само- печени, заради по- малкото ккал, но ако са основното можете и да ги изпържите, но задължително в полинаситена мазнина- мас, масло, кокосово масло( никакви растителни олия, зехтини и прочие, че от високата температура стават канцерогенни, единствено изключение е кокосовото( масло), че намерих кокосова   мазнина, която не ми вдъхна особено доверие. Simple Smile

# 454
 Assos  Hug

Аз начи тия дни, кога се усещам, кога не, заставам на буквата Ф и си гледам в точка. И одеве колегата вика " абе, ти кво нещо, напоследък... плашиш ли ме с тая стойка?" И аз ъъъъъъ, докат зацепя нали и после луд хилеж, щот не мога да му кажа " тоя па, кефя си се на талията, бе"  Grinning

# 455
  • гр.София
Assos,
да те питам преди няколко дена, написа как правиш фаста, интересуваме ме филаделфията какво количество е  Crazy

Благодаря  Hug

# 456
Скай Блу само филаделфия и масло ли включва фаста ти. Има ли зеленчук. Извинявай, ако е малко невежо питането ми. Никога не го съм правила. Имам точно четири пакетчета филаделфия и се чудех как да ги употребя. Пък и ми предстоят почивни дни. Може и да опитам да махна малко вода. Аз бих предпочела сиренето с яйца  Laughing Ще пробвам да комбинирам твоето с това на Асос. Може би след две седмици.

# 457
  • София
Само на мен ли ми се струва прекалено скъпа тази Филаделфия  newsm78 Колко ви и излиза килограма (не кутийката, а цената за килограм)?

# 458
  • In transit
Филаделфията не е най-добрия вариант за фаст(не е много чиста като продукт, това с Шоки сме го коментирали преди време). Това, че на някой му е "помогнала", не значи, че на всички ще е така. Освен това момичето (съжалявам, не ми се рови да видя на кого беше поста)сама каза, че тия 3кг най-вроятно са задържана вода, а и резултата може би се дължи на факта, че е ограничила калориите за кратък период. При мен преди време писах се получи същия ефект, свалих 5 кг вода за 1 седмица (докато бях в болницата), 4 от които си възстанових точно за 1 седмица след като започнах да се храня нормално. Тогава Камелот обясни на какво се дължи това (някъде в началото на темата). Ако на някой не му е жизнено важно започването на фаст веднага, препоръчвам да изгледа първо филмчетата на д-р Фънг и тогава да пристъпи към действие. Тук са качени първите 3 части, до довечера ще кача 4-та и 5-та. Скоро ще са готови и останалите 3 части.  Peace

# 459
# 460
  • USA
Момичета, може би трябваше да уточня, че аз се храня вм-нвх от 4 години и си поддържам 54-55 кг. Не препоръчвам фаста на хора, които едва сега започват. Аз лично съм го правила само още веднъж.
Филаделфията тук не ми е скъпа, два долара е пакетчето, 230 гр. Чудесно може да се замени с маскарпоне, дори мисля е по-добре на съдържание. Просто това имах в момента и е по-лесно да си отрежеш резен масло и да сложиш отгоре резен сирене.
Тяна, да само това, без зеленчук. Както писах на мен ми трябва еднообразие, иначе не издържам.

# 461
Вече втори ден карам на яйца.

понеделник:
200 грама салата /домати, краставици, червена чушка, зелена чушка, лук/
2 варени яйца

вторник:
1 с.л. масло
същата салата и като количества дори
2 бъркани яйца с 1ч.л. масло

Много ми е оскъдна храната и въпреки това няма ефект. Реших че с този фаст ще поразбутам малко нещата. Днес правя 4 месеца на режима. Кога мина това време не знам. Колкото повече се увеличава деня, толкова по - малко месо ми се яде..и изобщо храна.

Вчера за закуска опитах да ям масло и после ми беше зле цял ден.  ooooh!

По колко яйца е позволено да се ядат на ден с този яйчен фаст?

# 462
Тяна, ето тук има повече информация за фаста: http://ketodietapp.com/Blog/post/2014/08/14/Complete-Guide-to-Fat-Fast

В момента чета "The Art and Science of Low Carbohydrate Performance" . Темата за ВМ-НВХ и спорта ми е много интересна. След като я приключа книгата, ако има и други интересуващи се, ще споделя.

# 463
  • Пловдив

Много ми е оскъдна храната и въпреки това няма ефект. Реших че с този фаст ще поразбутам малко нещата. Днес правя 4 месеца на режима. Кога мина това време не знам. Колкото повече се увеличава деня, толкова по - малко месо ми се яде..и изобщо храна.

По колко яйца е позволено да се ядат на ден с този яйчен фаст?
Може би точно заради оскъдната храна нямаш ефект.2 яйца на ден е твърде малко според мен,яж по 5+другото,което си изброила.

# 464
  • София
leia2015, наистина ти е малко храната....но не знам какво да те посъветвам, нали насила не бива да се яде. Внимавай да не се разболяваш.... Ако тренираш може да включиш 1 доза протеин след тренировка  Peace
Жижи добре ти е казала за яйцата  bouquet
Ако искаш виж това: http://www.dietdoctor.com/fix-broken-metabolism-exact-opposite

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 17:07 от The Baroness

Общи условия

Активация на акаунт