Бяла козметика - лице и тяло! (#2)

• 121 548
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас/Пз
Аз лично ползвам това http://www.iherb.com/NutriBiotic-Skin-Cleanser-Fragrance-Free-No … l-oz-473-ml/13314 от повече от 3 години и на този етап не смятам да го сменям. Въпреки това си купих и  бебешкото на Бейби лав на ДМ, което се обсъждаше защото ми е по-удобно за носене, когато пътувам, че другото е много голямо.

ani_d и аз си взех такъв гел за измиване, само че с мирис. Но ти говориш за измивни средства, а демакиант не ползваш ли? Направо с това ли се миеш и сваляш грима? Hug
Да, Бела, не ползвам демакиант, направо свалям с това. Масажирам с по-голямо количество гел докато се разтвори грима, направо първата пяна става оцветена от фдт-на и след това изплаквам хубаво. И гримът /ползвам само спирала/ също свалям с него. Моят е без мирис и изобщо не ми щипе на очите.

Тези бебешки гелове като ги пробвах щяха да ми напукат направо кожата от сухота Shocked
Чак не мога да повярвам колко хора са доволни от тях. На мен ми се отразяват ужасяващо.
Иначе тониците са част от цял режим, не са за почистване.

Явно на твоята кожа не понасят. Ти представяш ли на едно бебе , ако вземе да му опъне така кожата.  Shocked
За тониците като част от режим ми е ясно, но има момичетата , които ги ползват като средство за почистване. Не е за мен тая работа да свалям фдт-на с тоник или мицеларна вода - предпочитам да си измия лицето и евентуално тогава да го мина с тоник/мицеларна вода. Но пък не ми харесва резултатът, защото после пак имам желание да си измия лицето с вода  Mr. Green

# 256
  • Чукарландия
За тониците като част от режим ми е ясно, но има момичетата , които ги ползват като средство за почистване. Не е за мен тая работа да свалям фдт-на с тоник или мицеларна вода - предпочитам да си измия лицето и евентуално тогава да го мина с тоник/мицеларна вода. Но пък не ми харесва резултатът, защото после пак имам желание да си измия лицето с вода  Mr. Green

Аз пък наобратно - първо почиствам с мицеларна вода/гел или тоалетно мляко, след това задължително мия с измивен гел. Hug

# 257
Белла и аз така.
Последните години свалях грима с Биодерма. ФДТ ми е много як и направо няма сваляне с друго. Сега обаче след добри отзиви си взех Почистващ Демакииращ мицеларен лосион на Авен. 400мл беше намален на 18лв и взех три  Laughing Уникален е, почиства идеално, не оставя кожата суха или да се лющи, а като измия лицето след него с вода не мазнее.

# 258
  • Sofia
Аз си свалям грима от очите само с двуфазни лосиони- Фитокод не маха хубаво тежки спирали. Харесвам двуфазните на Лореал, Ланком, Клиник, Кларинс. Мисля следващия ми да е на Виши.
   Кой от изброените двуфазни намираш за най-добър? Ползвала съм и продължавам да ползвам единствено този на Lancôme – за мен е уникален и незаменим продукт, сваля дори и най-тежкия околоочен грим от раз. Чудя се дали някой от двуфазните дегримьори на други марки е поне също толкова ефективен?

А какво мислите за този продукт? Не съм го забелязвала преди, да не би да е нов? Справя ли се също толкова добре, като Bi-Facil, с почистването на околоочния грим? Thinking Мисля да го пробвам скоро.

# 259
Аз преди ползвах двуфазния на Лореал. Бях доволна, но реших да пробвам този на Ланком, с надеждата, че като е 10 пъти по-скъп ще върши още по-феноменално нещата. Е да, ама не. Грам разлика нямаше. Даже и като състав са почти идентични. Така и така са на един производител, даже си мисля, че може от едно бидонче в различни шишенца само да наливат...

Преди време импулсивно реших да пробвам мицеларната вода (зелена) и двуфазния за очи на Юриаж. От водата останах разочарована, нищо почти не махаше, за разлика от зелената на Биодерма. Аз първо махам с мицеларна вода, после мия, накрая с измивния крем на Юриаж и Кларисоник. Обаче двуфазния за очите се оказа попадение. Много по-добре маха, а е по-нежен към кожата и не така мазен, за сравнение с Лореал и Ланком.

Илли, мерси за включването. И тази съм набелязала.  Peace

# 260
  • На ръба..
Ани, върнах се назад и попречетох, интересен  изглежда този продукт, който ползваш. Ще потърся още ревюта..мерси много, а тази мицеларна вода, все ми се иска да я пробвам и все се зачитам в едни ревюта, че е нещо излишно и се кротвам и след време пак проявявам интерес и така до днес още не съм я пробвала Laughing

# 261
  • Велико Търново
Аз напоследък ползвам двуфазния лосион на Лореал /предпочитам такива смеси, не ми изсушават околоочния контур така, както останалите/ - вече 4-та опаковка ползвам, но следващият път ще взема на Юриаж.
Досега, след измивното средство ползвах мицеларна вода, но сега ще пробвам обратния ред Wink

# 262
  • Sofia
   Епона, мерси! bouquet Звучи интересно това, което споделяш за двуфазните на L'Oréal и Uriage – ще ги пробвам и тях, щом са добри. Peace

# 263
  • София
Момичета, моля препоръчайте нещо за подхранване на миглите.
Някакво Reallash рекламират.
Мавала имаха някакъв продукт...
Виши някакъв околоочен...

# 264
Момичета, моля препоръчайте нещо за подхранване на миглите.
Някакво Reallash рекламират.
Мавала имаха някакъв продукт...
Виши някакъв околоочен...

Talika Peace за съжаление енцо вече не ги предлагат и не знам откъде може да се закупи.

# 265
  • София
Момичета, да ми препоръчате добър ексфолиант за тяло? Няколко пъти си правих домашен с кафе и масла, но след това забелязах, че като минавах на места с памук със спирт - по гърба имам проблемни зони, памукът оставаше черен...Та искам да взема нещо готово, а кафето ще го оставя само за бедрата в борбата с целулита  Grinning

# 266
  • на последния етаж
Момичета, да ми препоръчате добър ексфолиант за тяло?
Този много ми харесва:

# 267
  • София
Лита, купих го преди време след отзиви тук, но не усещам да ексфолира добре  Confused Ползвам си го от време на време, но по-скоро заради аромата и защото, явно заради маслата, оставя кожата ми приятна.

# 268
  • Велико Търново
Аз съм доволна от захарните ексфолианти на Рефан - http://www.refan.bg/zaharni-eksfolianti

Пролет, и аз имам нужда от такъв продукт, и понеже нямам възможност сега да купя Ревиталаш/от който почти всички ползвали го са доволни, но е 100 лв.+ , ще взема серума на Мавала - 30 и няколко лв. беше, пък ще видя дали ще има някакъв ефект Thinking С масла съм пробвала - ефект нула, освен че редовно ми подпухваха очите.

# 269
  • Чукарландия
Аз съм много доволна от Ексфолиант за тяло, малина и мента на Орифлейм. Получава се и пяна, ексфолиира и измива добре, ухае страхотно. Peace

И да ви кажа колко съм очарована от EXOMEGA на А-дерма - емолиентно почистващо олио. Пробвам го от мостра, ползвам на лицето. Не образува силна пяна, така хубаво почиства без да изсушава кожата, прекрасен продукт, особено за суха и много суха кожа. А ухае божествено - нежно, като бебешките продукти. Heart Eyes

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 09:20 от BBeLLa

Общи условия

Активация на акаунт