Бяла козметика - лице и тяло! (#2)

• 121 531
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
  • София
този ми е любим за сега

# 271
  • Бургас/Пз

За мен това е най-най-добрият скраб за тяло. Уникален е, лятото дори нямам нужда след него да се мажа с лосион след излизане от банята. Пробвах мнго неща и накрая пак се връщам към него. Цената му ми идва в повече, обаче за някой повод се награждавам и после съм вери хепи Simple Smile

# 272
  • Варна
Тези ексфолианти също не са лоши:

Евтини са, цените са подобни на Рефан, резултатите - също.

# 273
Тези ексфолианти също не са лоши:

Евтини са, цените са подобни на Рефан, резултатите - също.

тези не са ми попадали   Thinking

аз използвам ексфолиантите на СНБ - някои се водят за ръце, други за крака, трети за ръце и тяло ... ползвам всички на тялото и вече съм се ориентирала кои са маслени за зимата и кои са леки за лятото

# 274
  • Варна
Сега се сетих и за тези руските, те също са много хубави:

# 275
  • Велико Търново
BBeLLa, точно такъв продукт ми трябва - почистващо олио Hug имах едно на DHC, но свърши и се оглеждам за друг, подобен продукт - кожата ми напоследък е доста чувствителна, правя алергични реакции от най-дребните неща, и се надявам това на А -дерма да ми свърши работа Thinking
Ти след него използваш ли друг почистващ продукт? bouquet

# 276
  • Чукарландия
BBeLLa, точно такъв продукт ми трябва - почистващо олио Hug имах едно на DHC, но свърши и се оглеждам за друг, подобен продукт - кожата ми напоследък е доста чувствителна, правя алергични реакции от най-дребните неща, и се надявам това на А -дерма да ми свърши работа Thinking
Ти след него използваш ли друг почистващ продукт? bouquet

Страхотно е олиото, да знаеш! Heart Eyes Сигурна съм, че ще ти хареса. След него ползвам тоник, серум, крем. Peace

# 277
  • София
Интересно звучи това олио, ще го пробвам и аз.  Peace

# 278
Най-добрите ексфолианти за тяло за мен са тези на основата на морска сол... Почистват, не изсушават и правят кожата полирана и мека...  Peace
За Ревиталаш, Realash и други подобни серуми за миглите... Аз съм ползвала и мога да кажа, че вършат работа, забелязва се по-бавно, след около 40 дни ползване.... НО... Има едно голямо но, след спирането им и миглите се връщат в изходно положение и даже по-зле... Някои от тях опадват... Тези лосиони дразнят силно очите, при попадане в тях и даже и без да попадне при чувствителни очи е ужас... Сълзи, парене, дискомфорт от някои от тях... Само тези като спирала с олио вътре не дразнят толкова, но и ефекта е съмнителен... Така че всеки да реши за себе си дали си заслужават тези лосиони да се ползват... Аз пробвах, че ми беше интересно, но сега не бих повторила... Няма траен резултат, а не може да се ползват вечно... Mr. Green Wink

# 279
За ревиталаша имаше достатъчно писано, че съдържа съставка, която може да предизвика глаукама, че променя цвета на окото, това обаче не спира хората за го ползват. Всеки си решава.

# 280
  • София
Благодаря ви много за помощта в търсенето на екфолиант. Взех захарен на Рефан, защото ми беше най-лесен за откриване. След малко ще го пробвам  Flutter

# 281
Момичета, моля препоръчайте нещо за подхранване на миглите.
Някакво Reallash рекламират.
Мавала имаха някакъв продукт...
Виши някакъв околоочен...

Мога да споделя за Ревиталаш. При мен ефекта е забележителен. Миглите ми са къси, тънки, прави...Без спирала все едно нямам мигли. Сега, след като го ползвах около месец и половина, резултатът е: по-тъмни, плътни , по-дълги, дори леко извити мигли. Бих го купила отново, но ме притесняват мненията , които чета - глаукома, опадване на миглите....

# 282
  • Велико Търново
Всъщност, за мен, недостатъкът е в това, че след време миглите се връщат в същото положение, не съм чела някой ползвал го, да си е останал със същите мигли, наред с другите възможни странични резултати....а и като прибавим цената...ще заложа на Мавала или това - https://biofetish.com/масла-и-восъци/маслени-бленди-25/подхранващо-олио-за-мигли-и-вежди-20-мл-125

# 283
  • Чукарландия
Ревиталаш не съм ползвала, но съм ползвала негов аналог FEG, около 20 лв. Същото действие - дълги, плътни мигли, видимо забележим резултат. След спиране на ползването, миглите се връщат в първоначалното състояние. Не съм забелязала да ми оредяват или да са по-къси. Стават си такива, каквито са били преди да се ползва серума. Peace

*Biskvitka*, Мihaela_z, за олиото на А-Дерма, в аптеките има мостри, достатъчно голямо количество за проба, за да се увери човек дали му пасва или не, преди да купи. Hug

# 284
  • Велико Търново
BBeLLa, вече си взех мостра Flutter Hug
Откъде го купуваш този FEG, не съм го чувала Thinking

Общи условия

Активация на акаунт