Бяла козметика - лице и тяло! (#2)

• 121 438
  • 751
  •   3
Отговори
# 390
нито един от двата, според мен  Mr. Green
Първият прави кир ефект,  втория - изсушава и е неподходящ за база за грим  Peace

# 391
Патенце и Епона,благодаря за предложенията,непременно ще ги тествам!  Peace

# 392
  • София
Ей, с голям кеф ви изчетох  Hug

Тъй като аз ползвах доста продукти на Талго имам мнение почти за всички серии. Аз също не забелязвам някакъв особен ефект от техните околоочни кремове.
Аз лично им харесвам най-много маските, хиалуроновите ампулки. Хидратиращия крем също ми харесва. Най-високия им клас след един комплект изхарчен мога да кажа, че е хубава серия, но не ме остави без думи, особено за цената си. Като че ли най-много ми хареса хидратиращата серия.
Сега съм с крем около очи и за лице на La prairie, + хидратация на Дарфен. Бях ги оставила настрани, но сега ще ги изхарчила.  Ползвам ги от две седмици и съм много доволна засега.
Аз слагам около очите всички серуми и кремове за лице, които ползвам. Не мисля, че кремовете специално за околоочната зона са много различни от тези за лице, поне хидратиращите и тези, които се водят анти ейдж. За кремовете против несъвършенства не съм сигурна, че са удачни за околоочната зона, защото леко изсушават кожата.

По отношение на демакиантите.
Преди имах по-твърд ритуал, сега кръшкам  понякога  Joy
Като цяло има разлика в почистването дали имам грим и фон дьо тен или не. Сутрин винаги измивам с много лек муса,  който не измива добре грим, защото е без сулфати и с много щадящи съставки. Ползвам го и вечер, когато не съм носила грим. Иначе при наличие на грим масажирам първо с масло и с 2-3 тампончета  напоени в мицеларна вода Филорга (след пробвани 10-тина вида констатирах,  че за мен е най-добрата) или тоник (в момента на Талго) премахвам напълно грима. След това програмата е волна  Joy може да продължа още с тоник или мицеларната вода до пълно изчистване на лицето или да отида да измия с вода и някой измиващ гел, малко лек скраб и четка Магнитон.  След това някоя хидратираща маска преди крема. Често ползвам маски - почти всеки ден.

Когато коментирахте, че хидратиращите кремове ви действат по-добре от противобръчковите се замислих, че това е нормално. Повечето добри хидратиращи продукти действат на повърхностните слоеве на дермата, където се образуват и мимическите бръчки и с добър хидратиращ продукт ефекта е по-лесно видим. Затова е добре да се започва с хидратация и след като се поеме от кожата да се слагат анти ейдж продукти.  Последните действат на по-дълбоките слоеве.

Сега съм се снабдила с 10-тина кремове и лосиони за тяло и мажа обилно  hahaha Много ми харесват тези на Веледа. Страхотни са. От Гърция си взех няколко кремове за тяло със зехтин и те са много хубави.

Не знам дали на бебошита не й се оформят някакви хормони, но ми се струва, че естрогените са ми се повишили, защото  от две седмици ми излизат около устата едни топченца,  които стоят известно време и се прибират. Преди, когато имах проблеми с естрогените точно така ми се образуваха и понякога избиваха в пъпка, но често се прибираха отново. Не са ми излизали такива от повече от година и лицето ми беше станало супер,  та сега се дразня  #Cussing out

# 393
Елексир, благодаря много. Скин лайн са съвсем близо до работата ми. В момента даже има промоция. Надявам се да се включа. Ако може още един въпрос - видими ли са белезите от убожданията и ако да, за колко време минават? 

newsm17

# 394
  • София
Определено по време на бременност кожата и косата се променят. Казват, че зависи от пола на бебето. Нямам опит с двата пола, само с момчета имам. И двата пъти кожата ми стана перфектна на вид. драстично се изсуши, което спря всякакви пъпки и комедони. Обаче пък има нужда от по-тежки, мазни и хидратиращи продукти. Почистващите също се наложи да сменя. Косата ми също стана по-суха. И... ме налегна мързел да се мажа с по 100 неща няколко пъти дневно. Беше ми канско усилие да се къпя, гримирам, маскирам... сега пък нямам време... и сведох до раз
умни граници манията си по козметиката. Поизчистих и залежите...

# 395
Даа, за бебоците и аз така съм чувала - ако е момче, майката се разхубавява, а при момиче-обратно (взема от хубостта на майката)...  Mr. Green Най-големия кошмар през бременността при мен бяха слънчевите петна по лицето, от стриите се спасих, като не съм се мазала много стриктно... Целулита и той е кошмар, но това е проблем не само на бременните... С косопад и такива подобни не съм се сблъсквала, кожата ми стана леко по-суха, но после се оправи бързо...

Мagnollia, лека бременност и да не се "впрягаш" за външния си вид много-много... После всичко се оправя постепенно... Peace
Я кажи за корейската козметика, знам, че си ползвала някои неща, има ли смисъл да се пробват и как са в сравнение с европейската козметика за лице специално? Аз понеже си поръчах два травъл сета на Iope - Super Vital Rich и Bio Retinol, ти тези ползвала ли си ги?
Понеже сподели за Талго, аз май само хидратиращата серия не съм пробвала... Дали е хубав крема да си го взема сега за лятото, в смисъл лек е нежен ли е като консистенция? Другите серии ми идват една идея по-плътни и леко по-тежки за топлите дни... newsm78

# 396
Елексир, благодаря много. Скин лайн са съвсем близо до работата ми. В момента даже има промоция. Надявам се да се включа. Ако може още един въпрос - видими ли са белезите от убожданията и ако да, за колко време минават? 

newsm17

Промоции имат всеки месец.Абонирай се и ще получаваш бюлетина в началото на всеки месец.
Хубаво е в деня на манипулацията да нямаш мероприятия,защото подуванията около убожданията са видими,но като преспиш спадат и на следващия ден кожата пак си е равна,единствено може да се наложи да прикриеш с ФДТ,ако имаш някоя синка.  Peace

# 397
Вчера реших да си взема все пак тоника на Purelogicol. Уж е точно за проблемна кожа и наистина е с много хубав състав. Още не съм го пробвала, но имам големи надежди.

Взех и почистващо олио за водоустоичив грим на Юриаж, за да свалям с масажиране фдт. Справи се горе-долу добре, но имаше остатъци.

Може ли някой да препоръча почиствщо олио - без алкохол, парабени и т.н?

Caudlie и Elemis продават ли се в България и къде?

# 398
  • Велико Търново
Преди ползвах ето това олио - http://www.paulaschoice.com/beautypedia-skin-care-reviews/by-bra … eep-Cleansing-Oil , но и аз търся като теб, Епона друг подобен продукт Peace
Ти това олио ли си взе - http://www.uriage.com/BG/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA … ile-demaquillante ?

# 399
  • София
Почистващото олио на caudalie е хубаво, моето тъкмо свърши.
След него миех с пяната на Филорга.

Сега си търся ново, но тези в аптеките не ми допаднаха. Всичките са с mineral oil.
Взех това на А-дерма exomega, но на мен ми изсушава кожата и се пени и ще си го използвам за тялото.
Чудя се дали да не пробвам това на loccitane.

# 400
  • София
И аз миналата седмица купих Ексомега. И при мен изсушава и се пени.но не де пени достатъчно, за да е добро и за тяло

# 401
Бисквитка, да, точно това взех.
В него ме притеснява само минералното масло. Но пък според Паула всъщност не е толкова лоша съставка.
Кожата ми е комбинирана, по-скоро мазна, но от измивни продукти лесно се пресушава и опъва. Хареса ми, че с това не е така, няма изсушаване.

Илли, от къде купуваш олиото на Caudalie?

# 402
  • София
Някъде от UK си го бях поръчала  Thinking

Видях че си взела тоника на Pureologicol. Отдавна ги заглеждам, пиши като го пробваш как ти се струва? И ако може, къде го купи..мисля че в някои Ремедиум съм ги виждала.

# 403
  • Бургас/Пз
Момичета, от две вечери ползвам шипково олио за вечерна грижа и да ви питам удачнж ли е преди да сложа олиото да ползвам серума на Биокарите?? Аз обикновено се прибирам към 18ч и веднага си почиствам лицето и си мисля да слагам тогава серума, а вечерта преди да си легна да е олиото. Вие какво мислите??

# 404
  • Велико Търново
Според мен, размени им местата - първо, олиото, а преди лягане - серума Wink

Общи условия

Активация на акаунт