Бяла козметика - лице и тяло! (#2)

• 121 446
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
  • USA
Анти-ейдж почти не съм ползвала(предимно околоочни кремове),много наблягам на хидратация и нямам нито една бръчка(33г).
Околоочни още на 23-25 (сух,опъващ контур,който изисква ежедневна поддръжка).

# 376
Даааа, аз се подведох по името на крема Weleda Rose Musquée Contour des Yeux....
Наистина е с екстракт от шипка.... Peace И кой да си взема все пак, според теб да пробвам? На 40+ съм, но нямам изразени бръчки, по-скоро линийки при смях под очите... Embarassed

Според мен е добре да си вземеш крема с нар. Дано ти хареса.

# 377
  • Велико Търново
И аз съм "за" крема с нар/Веледа нямат серия с роза, поне в България - ирис, шипка и нар са/ Peace На почти 40 год. съм, което всъщност не е чак толкова определящо за състоянието на кожата Wink Аз съм купувала какви ли не околоочни кремове - нито от един не съм видяла намаляване/заличаване на фини линии - използвам ги с цел поддръжка и превенция срещу по-дълбоки бръчки; когато кремът е богат на съставки и хидратира добре кожата, тя стои някак изпълнена, не вяла,суха и отпусната; моите бръчки най-вече си личат, когато се усмихна - тогава около очите се врязват и ме дразнят много, но пък като се замисля, при всеки е така - иначе ефектът на ботокс - с каменна физиономия ми се струва нелеп Wink

Епона, аз харесвам тоника на Лиерак, никак не е лош, има добри съставки и ухае добре Wink

# 378
Бисквитка, мерси. А гледам има доста киселини в състава, дали действат ексфолиращо? Притеснявам се да не ми дойде я повече ексфолирането...

# 379
  • Велико Търново
Аз гледах, като го купувах това описание - http://www.lierac.bg/visage/categorie/demaquillants/tonique-eclat.html   Blush , и честно казано, не съм задълбавала повече, но не съм усетила допълнително ексфолиране...по-скоро, освежаване.

# 380
Аз в момента ползвам Тайм филър околоочния на Филорга и ми харесва-нежен и пухкав е,добре ми хидратира.Взела съм и Тайм филър ,но ще го отворя ,когато свърша Изо структурата-типичен анти ейдж крем за дълбоки бръчки,а толкова да не ми попипа в кожата,че няма на къде,а моята не е като да не поема.Освен това поне при мен върху всичко,което имам на Филорга ФДТ-на се пресича.

Stasy_DS,всички процедури си правя в Skin Line ,вече имат филиал и в София.

Бисквитка,и при мен пигментацията е голям проблем.А за ботокса-ако е сложен умело и премерено,никаква каменна физиономия няма да имаш.Изключително добре се отразява на бръчките пачи крак.Особено,когато все още не са прекалено много и дълбоки.

Знам,че не е тук мястото,но понеже пишат момичета с широк опит с козметиката,да ви помоля за препоръка за ФДТ,който едновременно е покривен и с флуидна текстура,да се разнася лесно и да е по-хидратантен,за да не ми се събира в линиите .

По-назад стана дума за НА блъра,че запълвал-нищо не ми запълни,напротив,кожата ми стоеще матирана и още по-суха,а като сложих и ФДТ-на отгоре бръчките изпъкнаха ужасно.

# 381
https://www.dressinn.com/mode-winkel/estee-lauder-estee-lauder-p … &gclsrc=aw.ds
Аз ползвам този фдт и при мен се държи точно така-покрива добре,без да стои като маска или да се събира в линийте.

# 382
Аглая Епанчина, Biskvitka, благодаря... Мисля да поръчам този от нар, пък да видим дали ще се харесаме... Mr. Green Аз забравих, че имам и околоочен на Талго, купен в един комплект - крем, серум и околоочен на серията им Ultimate Time, но защо от това кремче не виждам никакъв ефект?!?  Shocked Силно ли ми идва, че серията е доста силна анти-ейдж, не знам... Но никакъв ефект, нито даже освежаване, все едно нищо не съм ползвала... А и нещо ми дразни на очите ако сложа повече и по-близо до окото... Та така си и седи в шкафа... Confused

*Biskvitka*, доколкото се сещам ти имаше околоочния с масло от ему, нали? Би ли го сравнила с този на Веледа с нар като консистенция и действие (лекота, хидратиране,озаряване)?

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 11:56 от lunna pateka

# 383
Бисквитка,  Hug

еликсир, мога да ти препоръчам този, който ползвам, откакто прецакаха Фотореди - MAC Nourishing Moisture Waterproof Foundation. Добре покривен, без да седи като маска, не се събира или свлича, не изсушава. Въобще много съм доволна!

# 384
Аз в последно време спрях да ползвам СС- и ВВ-кремове (ФТД не ползвам от години)... За да не става натрупване на продукти сутрин и кожата ми да стои като на мумия, си купих два тонирани слънцезащитни крема 50+ фактор. Разбира се нямат перфектната покривност като на ФДТ, но аз и не крия кой знае какви проблеми... Отгоре минавам с лека пудра за финален завършек само и съм ОК...  Ако реша да сложа нормален слънцезащитен, тогава слагам и малко ВВ-крем, в момента имам само на Shiseido... Така мисля да процедирам лятото, да оставя кожата да "диша" известно време... Тонираните ми слънцезащитни кремове са Bioderma Photoderm max 50+ и Eucerin sun CC creme 50+. И двата са много меки, леки, не са мазни, леко се нанасят и не лъсва кожата от тях... Приятни като тонове, нито жълтеят, оранжевеят, не лъщят и стоят естествено...  Peace

Някой ползвал ли е продукти на Talika, Bionike, Mavala, Roc? Tук по аптеките е пълно с техни продукти, а аз даже не съм ги чувала... Laughing

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 13:05 от lunna pateka

# 385
  • София
Някой ползвал ли е продукти на Talika, Bionike, Mavala, Roc? Tук по аптеките е пълно с техни продукти, а аз даже не съм ги чувала... Laughing
Аз преди години бях страшен фен на Рок, но тук ги спряха. Харесвах серията с ретинол. Околоочния също много ми пасваше. Кожата ми беше чудесна с тях, но забелязах, че стана по-тънка и чувствителна. Този ефект се запази и до сега, но въпреки това пак бих си купила от тези кремове за есен и зима например.

# 386
  • Велико Търново
Lunna, да, имам околоочният с ему, но той е доста по-лек, и като констистенция, и като усещане и като ефект. Ему-то е по-хидратиращ, нар-а на Веледа е по-богат и плътен, аз слагам малко количество, кир ефект не ми се е получавал.

# 387
Момичета,на колко горе-долу започнахте да използвате продукти anti-age и крем за околоочния контур?
А някой да има отзиви за капсулите с концентрат на Балеа в ДМ?  newsm78

След 25 г., според консултант в аптека. Аз съм на 27 и се оказа, че малко съм закъсняла. Нямам бръчки, но пак според консултантите в аптеките, започването с анти-ейдж грижата на 25, действа превантивно, защото няма нещо, което да премахне вече появили се бръчки. Разбира се, започва се с най-леките кремове.

# 388
 cvetij, *Biskvitka*, благодаря ви... Peace bouquet

# 389
Здравейте аз пак идвам във вашата хубава тема с  въпрос.
Кой матиращ /хидратиращ / крем е по добър на биодерма себум мат или на LA Roche -Posay ?

Общи условия

Активация на акаунт