Бяла козметика - лице и тяло! (#2)

• 121 477
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Хм,странно....явно не само при мен е така.Хидратиращите кремове са по-добри от анти ейдж и за моята кожа.След няколко изразходени анти ейдж крема спрях да ги купувам .

# 361
При мен например Clinique Superdefense, който е за млада кожа, действа по-добре от Youth Surge, който е повече антиейдж. Маската Estee Lauder Hydra Complete не просто ми освежава кожата, а сякаш я изпъва, подхранва повече от Resilience Lift Extreme. Ей такива сравнения си правя и стигам до извода, че ако кожата е добре хидратирана, това може да отложи бръчките в по-голяма степен от същинските антиейдж продукти.

# 362
  • Бургас
И за моята кожа хидратиращите кремове са по-добри и съм много доволна.Такива против бръчки още не ползвам системно,имах само един и лицето ми пламна,зачерви се и почна да ме сърби ужасно от него. Sick Директно го разкарах и си продължавам само с хидратиращи. Heart Eyes

# 363
Здравейте момичета, бих искала да попитам Елексир къде си е правила мезото. Много неща научих от форума и кожата ми вече " се отблагодарява", но околоочната зона ми е слабото място.

Каква мезотерапия правиш и с какво? Дермаролер? Или ходиш на мезо в салон?
Спирала свалях с вода,когато имах една силиконова на Клиник и точно това бъзикане по  очите  адски ме дразнеше.Понеже моите са много чувствителни,ползвам спиралата на Авен и дегримьора пак на Авен.Вече изразходих една спирала,и госпожицата я хареса,та пак поръчах същата.
Вивче,с теб и Бисквитка май имаме сходни сухи кожи,та ще обменяме опит.Когато имам отзиви от серума ще доложа обезателно,но много се замислях и над крема та ще се радвам да кажеш как е като консистенция,да не е някой прекалено лек,че аз съм по богатите текстури.Отдавна се каня да си поръчам и таблетки колаген,но до там не съм я докарала,то кое по-напред. Crazy
Правих мезотерапия Restylane Vital -ефекта се разви след месец,кожата ми след нея е по-уплътнена и хидратирана.Доста бодене беше и бях се заканила,че втори път няма да си го причиня,ама колко бързо се забравя Mr. Green.Сега си направих мезо на околоочен контур

-тази мезотерапия е с много фина игла и е по-малко болезнена,много съм доволна и ще повторя след 2 седмици.На мен околоочната зана ми е най-нуждаеща.

# 364
  • София
И аз нося лещи вече 20 години... не знам къде какво пишат и препоръчват, но за себе си съм открила вече най-удачния начин на ползване. Винаги слагам лещите веднага щом се събудя. Със 7 диоптъра късогледство съм , така че няма как да ми е по-добре. После си взимам душ с лещите, като в определени моменти стискам очи. Вечер първо махам лещите. При сръчност и вниманиие няма как да се замърсят с грим. Иначе при разгримирането винаги ми влизат неща в очите.
И аз не мога без силна хидратация.  На 34 съм. Кожата ми е в много добро състояние заради системните грижи. Иначе е суха, прозрачна, с видими пори там, където едно време беше по-мазна. Тенът е жълтеникъв, имам склонност да ми е неравен тенът с леки пигментни петна. Образувам подкожни бели точици около линията на челюстта. Откакто съм напаснала моите си грижи, ми остана като проблем прозрачността. Тя прави тенът неравен и мътен. Това туширам с грим... околоочната зона ми подпухва и тъмнее. Лещите изморяват очите, недоспиването покрай децата също, а и професията ми изисква много четене денонощно.
въпреки това най-доволна до момента съм от Тайм филър на Филорга. Той все пак е анти ейдж.

# 365
Момичета, има ли доволни от околоочните кремове на Weleda? И кой е по-добър и по-ефективен - този с Роза или с Нар? Трябва ми хубав крем, имам в момента с маслото от ему, но никак не ми хидратира кожата под очите, стои една вяла и суха, набраздена...  Свършвам в момента ето този околоочен

Много ми харесва и макар да е нощна грижа за очите, го ползвах и сутрин и вечер и много добре изглежда кожата след него... И сега се чудя пак него ли да взема или да пробвам нови неща като околоочен на Филорга, Weleda и Bioderma например? Вие от кой крем видяхте реален резултат? newsm78

# 366
  • София
На филорга околоочните не са успешни поне за мен. На веледа не съм пробвала, имала съм за лице и не ми харесаха нещо. Биодерма за мен е един гаден търговски абсурд. Имам 2 околоочни на ла прери - единият е с фактор 15, а другият е ревитализиращ гел . До момента само от тях съм доволна. Пробвала съм почти всичко на бг пазара.

# 367
  • Sofia
   И аз от околоочния на Filorga не останах възхитена.

# 368
 lunna pateka, този околоочен на Ести е хубав крем, и аз съм го ползвала; обаче Веледа на мен ми се отразяват по-добре. С шипка е за по-млада кожа, но е много ефикасен. Напоследък ползвам с нар, който е за зряла кожа и също съм доволна. Леки кремове са - това, в случай, че очакваш тежка консистенция - но много добре хидратират, изглеждат фини линии. За сериозни бръчки не знам как ще са, но за тях май няма оправяне с кремове.

За лещите: аз затова не търкам първо с тампон и не мажа разни млека и дегримьори. Със затворени очи махам грима с гел и вода. Нищо не влиза в очите. Тогава махам лещите. И вече без лещи минавам с тампоан и мицеларна вода, в случай, че има останало нещо от грима.

# 369
Благодаря момичета, тези кремове ги споменах, защото бяха похвалени тук във форума... Аз на Филорга ползвах доста неща, но нито един околоочен и ми беше любопитно дали са им хубави... Аз от техните продукти не се сработих с кремовете, освен с Sleep and peel и meso-mask... Та явно Филорга пак ще отпадне... Mr. Green

Аглая Епанчина, а кой е този на Веледа с шипката? Какъв цвят е опаковката му? Аз четох добри отзиви за червения с нар и розовия с розата, друг сякаш не видях.... newsm78

Преди имах един син околоочен на Галеник, много приятен, лек и ухаеше свежо и много хубаво, но някак си ми идваше една идея по-слаб...  Та все пробвам нови неща и така и не намерих на 100% нещо задоволително... ooooh! Пуста суета... Mr. Green

# 370
  • Пловдив
Момичета, на Ланком , Визионер кремът каква цена е тук? Във ФЮ има оферта за 55€ и се чудя дали е удачна. Пуснали са и блър, нов ли е или аз не съм го виждала?

# 371
 lunna pateka, този крем, който ти наричаш, че е с роза, всъщност е с шипка.

# 372
Даааа, аз се подведох по името на крема Weleda Rose Musquée Contour des Yeux....
Наистина е с екстракт от шипка.... Peace И кой да си взема все пак, според теб да пробвам? На 40+ съм, но нямам изразени бръчки, по-скоро линийки при смях под очите... Embarassed

# 373
The black cat, мерси. Мен само многото парабени ме притесняват в него.

Тоника на Lierac някой ползвал ли е? А измивните на Purelogicol?

И аз не останах очарована от околочните на Филорга.

# 374
Момичета,на колко горе-долу започнахте да използвате продукти anti-age и крем за околоочния контур?
А някой да има отзиви за капсулите с концентрат на Балеа в ДМ?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт