Бяла козметика - лице и тяло! (#2)

• 121 399
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Явно Caudalie няма внос тук, но Elemis има. Някой знае ли къде ги продават?

Caudalie. Peace

Мерси. Но почистващото олио не е налично, а и Енцо...  Sick (само лош опит съм имала с тях)

# 421
Шелли, какъв колаген пиеш?  bouquet
Пила съм преди време, но при мен нямаше никакъв ефект, хем беше тип 1 и 3.

На Допелхерц, още не съм го свършила - 30 дози са, по една на ден. Имам около 10-тина, като не забелязвам подобрение за ставите специално. Но майка ми твърди, че много добре й е повлияло и за тях, тя е с дискова херния Peace

# 422
И аз пия сега този на Допелхерц, заедно с хиалуроновата им киселина. Основно заради проблем със китката (кости, става, нерв, сухожилия). Има ефект и върху нея, и върху косата и кожата. Положителен.  Flutter

Преди малко си направих маската с папая и куркума. Много хубаво ми светна лицето от нея.

И първи отзиви за тоника на Purelogicol. Много интересен продукт с консистенция на гел, който се разтапя по кожата. Допочиства идеално, успокоява и хидратира. Много съм доволна.

# 423
  • София
Епонка, коя е тази маска с папая?
Благодаря за отзивите за колаген и хилауронова к-на. Не вярвах, че Допелхерц може да си струват, но щом казвате, супер! Няма да поръчвам от Айхърб  Mr. Green

# 424
# 425
Ани, аз да.

Вив, не мога да сравня с нещата в айхърб, но примерно преди пих две опаковки от този на Про-актив. Той беше двойно по-скъп и с 10гр. колаген. Този на Допелхерц е с 11гр., а и тези еднократни дозички са много удобни. Определено го усещам по-добре от другия, а наскоро започнах втората опаковка.
Маската с папая и куркума е на някаква уж био фирма. Беше намалена от 44 на 10лв., а и като състав ми хареса. Как да не я вземе човек за проба.  Mr. Green

# 426
  • София
Леле,  каква цена вади този колаген  Money Определено ще продължа да поръчвам от Айхърб  Embarassed

# 427
Леле,  каква цена вади този колаген  Money Определено ще продължа да поръчвам от Айхърб  Embarassed

Аз ги разглеждах там и мисля, че качественият колаген не беше на по-ниска цена от този на допелхерц, напротив Peace Винаги освен цена гледам и количество и съдържание.

# 428
Привет, момичета!
Много сте зарибяващи. Поръчах си Bioderma Photoderm max 50+ и Eucerin sun CC creme 50+. През последните 4-5 години ползвам религиозно ББ кремове Скин 79. Много съм доволна, но искам да слагам нещо леко със защита когато тичам навън, или на тренировка. Дано са подходящи.

И колаген си поръчах, остава ми да не забравям да го пия.  Laughing

# 429
  • София
Няма проблем  Peace Не твърдя нищо, просто ми е по-изгодно да поръчвам от там за момента.
Взимам това:
http://www.iherb.com/Neocell-Super-Collagen-C-Type-1-3-6-000-mg-250-Tablets/16589
Отзив още нямам.
Хубаво е да има отзиви и за нещо на нашия пазар, много по-лесно е да отидеш в аптеката и да си вземеш. Аз лично се радвам, че споделихте  bouquet

# 430
Вив, сега даже е намален на 43 в Ремедиум. Много е важно да гледаш количеството. Ако един колаген струва 50 лв и дава 10,000, а друг струва 25 и дава 5,000, то реално са на една цена. Допелхерцът дава 11,000. Този, който си посочила 6000. За 10лв отгоре получаваш почти двойно колаген. Но ти си прецени, естествено. Peace

# 431
  • София
Да гледам количеството, разбира се. Този който показах по-горе е 6,000 в капсула/250 капсули. Т.е с две капсули се постига 12,000, което е 1,000 повече от една доза на Допелхерц, който е пък 30 дози.
Според мен излиза доста по-изгодно. Но пак казвам, нямам идеята да споря. Просто споделих, че от там ми е по-изгодно. Моля, не го приемайте лично момичета  Hug

# 432
Не приемам нищо лично Hug нали целта е да си обменим полезна информация. Казват, че течният колаген се усвоявал по-добре.

# 433
Вив, с 12 капсули постигаш 12,000! Обърни внимание на serving size, че за 6,000 трябва да изпиеш 6 капсули! В една капсула има 1000. Което значи, че ако исакш да постигнеш 12,000 дневен прием, ще ти стигнат за 20тина дни.
Казват течен е по-добре усвоим от капсули.
И аз така мисля, важното е да си помагаме!

# 434
Моля, препоръчайте ми нещо срещу лунички и капиляри.  Blush Имам много светла кожа и се забелязват, а не ми харесва това.  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт