Бяла козметика - лице и тяло! (#2)

• 121 401
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
Този колаген смятам и аз да поръчам,Денис ми го препоръча,каза,че ефектът става видим след 3 месечен прием.Но още не съм стигнала до там,много поръчки на какви ли не неща ми се събраха напоследък,но съм си отметнала линка и това ще е. Peace

Относно колагеновите мазила на Талго,поръчах това :
http://beautyshop.bg/product/13146/thalgo-promo-komplekt-collage … 2015-kolagen.html
Онзи ден имаше 10 % отстъпка и излезе 114 лв.

# 436
  • София
Шелли, какъв колаген пиеш?  bouquet
Пила съм преди време, но при мен нямаше никакъв ефект, хем беше тип 1 и 3.

На Допелхерц, още не съм го свършила - 30 дози са, по една на ден. Имам около 10-тина, като не забелязвам подобрение за ставите специално. Но майка ми твърди, че много добре й е повлияло и за тях, тя е с дискова херния Peace

Много благодаря!  Hug Ще пробвам и него.

# 437
  • Бургас/Пз
На поръчките в ихърб хубавото им е ,че дават много реуърдс. Аз примерно вчера го поръчах този дето е показала Вивиан за има няма 8 долара Simple Smile Та заради това всеки си прави сметката. Дори и по 10бр да пия пак ще ми е в пъти по евтино от този на Допълхертс

# 438
Mомичета, тук доколкото виждам говорите за два различни видове колаген... Този на Doppelherz не е тип 1&3, той е за лечение и превенция на ставни проблеми и проблеми въобще на двигателната система... Затова и е толкова силен... Другия колеген, който е посочила Вивиан - Neocell, Super Collagen + C е точно тип 1&3, който е за подсилване на кожа, коса и нокти... Моля не бъркайте двата вида, те не са взаимно заменяеми и са просто с различно предназначение... Peace
Аз пия също понякога този на Neocell, но никога не съм пила по 6 капсули на ден... Смятам, че това е твърде много, капсулите са доста големи и не мога да си представя да изпия това количество, та даже и 3х2 на ден да е... Confused Mr. Green

# 439
Да гледам количеството, разбира се. Този който показах по-горе е 6,000 в капсула/250 капсули.

този, който си показала Neocell, Super Collagen + C  е с 1000  в капсула, за 6000 трябват 6 капсули, просто много триково го изписват, разгледайте с лупата гърба на шишенцето ....

# 440
Lunna pateka, къде пише, че този на Допелхерц е тип 2?
Този на Проактив, който пих преди, беше почти също толкова силен, а със сигурност е 1+3.

# 441
Епона, ами не е посочено на етикета, че е тип 1&3... Освен това в упътването пише, че е за стави, кости и т.н. Не пише за коса, кожа и нокти (и на картинката е нарисувано за какво е)... Допелхерц са с лечебна насоченост, моя близка пие доста техни неща и колагена също, но изписани от доктор по здравословни причини... Peace По принцип и този колаген може да се пие да се смазват ставите, но няма да повлияе на красотата ни.... Laughing

# 442
Не е вярно това. Колагенът на Допелхерц е комбиниран. Това, че не пише, че е тип 1 и 3, не го прави автоматично тип 2.
Подходящ е за ставен хрущял, кости и КОЖА! И си го пише в упътването, и на страницата им:
http://www.doppelherz.bg/produkti/vsichki-produkti/dopelkhertc-s … stem-kolagen.html

Както казах, аз го пия и за ставата и костите на китката, и за кожата. Именно това, че е комбиниран ме привлече толкова към него.

# 443
Епона, аз не споря... Просто казвам какво знам по въпроса, има една друга съфорумка, която е много наясно с типовете колаген и ако се включи може да разясни какъв е Колагенът на Допелхерц... Peace
Но аз колаген, на който не е написано изрично на кутията, че е тип 1 и 3, не бих го пила за коса и кожа... Това е лично мнение и не ангажирам никой с него.... Laughing

# 444
И аз не споря, а казвам фактите.  Peace

# 445
А, и кости са тип 1, както и кожа. Хрущялите са тип 2. Пък за косата е тип 5 (пет). Има идентифицирани 28 типа колаген всъщност. Но това са подробности. Затова най-добри са комбинираните продукти.
В айхърб също има такива - тип 1, 2 и 3.

А може би най-добре продукт, който кара организма сам да произвежда колагена си:
http://m.iherb.com/Natural-Factors-BioSil-ch-OSA-Advanced-Collag … Veggie-Caps/23160
Има го и течен, което всъщност май е по-добрият вариант. Аз много бих искала него да си взема, но ми е трудно с поръчката. Ето го: http://m.iherb.com/Natural-Factors-BioSil-ch-OSA-Advanced-Collag … fl-oz-30-ml/23158

Последна редакция: пн, 30 май 2016, 00:25 от Епона

# 446
Моля, препоръчайте ми нещо срещу лунички и капиляри.  Blush Имам много светла кожа и се забелязват, а не ми харесва това.  baby_neutral
Може да звучи малко тъпо,но използвайте SPF поне 30 целогодишно,за да не се увеличат луничките.Не мога да помогна с друго Simple Smile Но моля Ви не се улисвайте с тези лунички и премахването им,за да не си навлечете други кожни проблеми.

# 447
  • София
Абе как точно.... вэпросният колаген... от стомаха ни... през червата, че в кръвта и оттам оцелял във вида на молекулата си... отива тооочно в тъканта при бръчките ни и в ставите ни   винаги съм се чудела... ей така просто оцелява ли аджеба дотам... нещо ми е съмнително...

# 448
Общо взето си е трудна работа, да. Разгражда си се на пептиди и аминокиселини. Ако не е хидролизиран, голяма част от поетото отива в тоалетната. Има значение и методът на хидролизиране. Масово евтиният колаген е само с 5% и по-малко усвояемост. Много малко са продуктите, с 90% усвояемост, примерно. А веднъж усвоени, тялото използва аминокиселините там, където си прецени. А ние се надяваме да е и там, където искаме.
Затова и казах, че продукт, който стимулира собственото производство, може би е оптималният вариант.

# 449
  • София
Ми защо тогава плащате така скъпо за надеждите си?
(А дали има някъде тема за четките за зъби ?)

Общи условия

Активация на акаунт