Бяла козметика - лице и тяло! (#2)

• 121 516
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Момичета, издирвам крем за лице (или по-добре - цяла серия)!  Laughing
Кожата ми е с омазняваща се Т-зона (особено през лятото), затова си търся матиращ крем, но и да предлага достатъчно хидратация, както и да има антиейдж свойства. Предпочитам да има и фактор.

Досега ползвах Тайм Филър Мат на Филорга. Не съм доволна, целия го измазах, но кожата ми изглежда вяла, уморена, дори ми пресуши на отделни участъци. А, и не матира достатъчно.

Преди това съм ползвала какво ли не - и от аптечната мрежа, и натурална козметика, и от по-високия клас. От нищо не съм оставала толкова доволна, че да повторя.

Честно казано, вече не знам към какво да се ориентирам... Предложения?

bouquet

# 466
Аз да си изкажа първите впечатления от колагеновия комплект на Талго - със смесени чувства съм-първо нанесох околоочния серум с ролката,този който е за тъмните кръгове.После на останалото лице от колагеновия серум-гелообразен,разнася се лесно,попива много бързо.Изчаках 5 мин . и намазах лицето с крема-много странно се държи в момента на намазване,разнасят се едни бели следи насам натам,не попива от раз,а някак си трябва да го втрия,хлъзгав ми е.Като приключих имах чувството,че съм си намазала лицето със силиконова база.Да,кожата се усеща мека та мека,обаче въпреки това ми е една такава като изкуствена.Утре вечер ще го пробвам без серума,но общо взето не е моят крем. Confused

# 467
Aз пък тези дни ползвам на Талго крема с ХК. От другите кремове, които имам на Талго (крема със силиций, избелващия и Time ultimate),  този с ХК най-ми допада като нанасяне и ефект... Този с колаген не съм го пробвала, но другите са малко тежки за летните месеци..Мисля да взема хидратиращия крем на марката за лятото... Дано не е от тези мазни и тежки хидратиращи кремове...
Магнолия, би ли го описала като консистенция.. Praynig

# 468
ЕЛИКСИР,много странно  Thinking От Арлен са ми пращали поне 3 пъти мостри на колагеновия крем.Една ми отиваше за поне 10 дена.За мен този крем е страхотен за лятото-лек и нежен.Не омазнява,но прави кожата мека.Нанася се идеално и никакви следи не оставя.Попива веднага.Крема ти в срок ли е? Иначе са ми пращали мостри на този с ХК и силициевия.С ХК е доста по-пкътен и мазен.Не ми допадна.Аз бързо пъпчасвам ако крема не е хубав за мен.
След месец употреба мога да кажа че този серум е невероятен:
http://www.ulta.com/ulta/browse/productDetail.jsp?productId=xlsImpprod6430393
Ползвам го сутрин и вечер.Самостоятелно.Само 1 помпа е достатъчна.Изглажда кожата,подобрява тена.И най-хубавото-не пъпчасвам от него.Въобще не запушва порите като доста други маркови кремове и особено серуми.Мирише на козунак с портокалов дъх  Laughing

# 469
  • Велико Търново
Бубче, благодаря ти, че сподели bouquet Помня, че го беше купила, и все щях да те питам как намираш действието му Hug ще го купя и аз. След серума, нанасяш ли крем?

# 470
БИСКВИТЧЕ,самостоятелно го ползвам  Hug Достатъчен ми е  Peace Само 1 помпа слагам.В аптеката е към 32-33лв.И ценово е ок  Wink

# 471
  • Велико Търново
Супер, благодаря ти Hug

# 472
Някой от вас има ли промяна след ползване на тази два продукта? И ако да след колко време?
Eucerin Hyaluron-Filler Концентрат
Delarom Lifting лифтинг серум за лице

Имам бръчка до едното ъгълче на устната, която като гледам мястото май ми стои от опъването на фасовете преди години  Laughing Слагам ги, но не виждам разлика, затова се чудех дали да продължавам, че много ме мързи да слагам 100 неща сутрин  Mr. Green по принцип не ме притесняват толкова бръчките, приемам ги за част от живота, но пък ако действат мазилата да ги продължавам...

# 473
БИСКВИТКЕ,моля  bouquet Hug

# 474
ЕЛИКСИР,много странно  Thinking От Арлен са ми пращали поне 3 пъти мостри на колагеновия крем.Една ми отиваше за поне 10 дена.За мен този крем е страхотен за лятото-лек и нежен.Не омазнява,но прави кожата мека.Нанася се идеално и никакви следи не оставя.Попива веднага.Крема ти в срок ли е?
В срок е до 2018 г. Днес го намазах без серума,същата работа,хлъзга се,размъквам го наляво надясно по лицето и  не попива моментално,а някак трябва да го втривам,масажирам,за да се поеме,кожата ми стои като гумена-мека е,но усещането при допир е за нещо гладко,силиконово,като тънък филм.Ще го видя довечера поне за база под ФДТ-на дали ще става,и без това нямам база и се бях зачела в другата тема за препоръчани.Моята кожа е много суха и попива всякакви мазни кремове и масла,та камо ли ако този крем е лек и ефирен,щеше да го поеме от раз,не знам,за първи път ми се случва такава консистенция. Thinking

Не се сърди човече,аз също имам бръчки в тази област,много са дразнещи,особено като се подчертаят от ФДТ-на,не смятам,че кой да е серум ще им помогне особено,но така или иначе си ги купила-мажи.Аз като си правя мезотерапия задължително и там искам по няколко бода,добре се отразява,но има още какво да се желае.

# 475
И моите подозрения бяха такива  Mr. Green ще мажа още един месец и ако няма ефект ще ги пусна в размените.

# 476
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Момичета, издирвам крем за лице (или по-добре - цяла серия)!  Laughing
Кожата ми е с омазняваща се Т-зона (особено през лятото), затова си търся матиращ крем, но и да предлага достатъчно хидратация, както и да има антиейдж свойства. Предпочитам да има и фактор.

bouquet

За матирането винаги можеш да ползваш база за грим(моята е на Кларинс - озарява,леко матира,не се обривам,не лъсвам..) или от обиращите себума прозрачни пудри(не ползвам такива,но има голямо разнообразие на пазара).

Estee Lauder Daywear ми звучи добре за лятото,миналото го изкарах с тази серия.Вмомента ползвам само крема + 3 минутната детокс маска и ми е мн добре (за това лято имам други планове).Крема подхранва,много добре хидратира,да ти кажа,лек и идеален за горещите месеци и има антиейджинг ефект.СПФ 25.Има го за суха кожа,както и във вариант нормална към смесена.Ако комбинираш и с нощия - ектра.
Пак същата серия(която е за ранните 30),имат много хубав ВВ,имат и крем,който е специално за лятото с СПФ 50 и още,и още.
Всъщност,ако трябва да избирам само една серия на само една марка,която да ползвам дълго време,Day wear e моята.

# 477
Да ви попитам - чета назад за филтрите в слънцезащитните кремове - имам този:
http://www.lookfantastic.com/eucerin-sun-protection-spf-30-face- … 0ml/11116041.html

Четох  на страницата на Eucerin, и на опаковката на крема ми и не мога да разбера с какъв филтър е.  Rolling Eyes

# 478
  • Пловдив
Преди известно време си взех това:
http://www.arlen.bg/product/1820/zapalvasht-hialuronov-filar-za- … uronique-15ml.htm
Още не мога да преценя дали действа или не.По принцип го взех за да си мажа с него фините бръчици под очите и когато намажа само под едното око и сравня с другото ми се струва,че са позагладени.Когато намажа и двете очи вече не откривам никаква разлика.Отделно имам една доста изразена бръчица над устната,от пушенето вероятно,която определено не се запълва.Но пък може да има нужда от повече време защото реално мажа от 3 дни.

# 479

Аз съм изключително доволна от този продукт. На 30г съм, събрал ми се беше няколкомесечен период на недоспиване и стрес покрай работа, и фините линии под очите се бяха изострили.
Като консистенция е лек гел, но прави моментално очите да изглеждат по-отпочинали. След няколко седмици употреба всяка сутрин, кожата ми около очите е в превъзходно състояние - линиите са се позагладили, погледът е по-свеж, кожата по-мека и сочна. Май е предназначен за цялото лице, но аз го ползвам го вместо околоочен крем.
За по-зряла кожа едва ли ще свърши чак такава работа, но за мен е перфектен  Heart Eyes

В един мобилен оператор тази седмица ми заявиха, че не можело да сключат договор с мен, понеже договорите били само за пълнолетни  Mr. Green Чудя се сега, дали да не взема и другите продукти от серията  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт