Бяла козметика - лице и тяло! (#2)

• 121 424
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
От къде го купувате този Биокарите?

Аз снощи пробвах масло от Ему (чисто) за околоочен и беше ужасно лютене. Трябва да се внимава да не попадне по миглите.

# 61
  • Чукарландия

Заповядай! Hug

# 62
  • Велико Търново
Ани, аз познавам търг.представител на Юсерин за нашия регион и той ми каза същото - нямат тестери на слънцезащитните, за съжаление Confused Аз го взех ей така, по интуиция Wink

# 63
  • София
Момичета  Hug

Магнолийка, може би знаеш, но да си кажа - стоп на употреба на продуктите, които съдържат ретинол.

Знам и не ползвам такива продукти. Само чета етикетите  Joy За съжаление не мога на ползвам и продуктите за скалп, които имам, което ми е най-голямата мъка  hahaha Само масло от Ему слагам преди къпане и това е.

Вчера поръчах от iherb 5 различни вида лосиони за тяло. Два на Веледа  ( с нар и био роза) - цената им е прекрасна, дори в Ензо не са толкова евтини -  22 лева някъде  излизат; на SeaBuckWonders един лосион с Облепиха (много си я обичам  Mr. Green) от марката съм пила капсули облепиха (Омега 7) и съм много доволна - надявам се и лосиона да ми допадне; на Madre Labs два продукта ( в момента има 20% седмично намаление) лосион с манго и крем за тяло с манго. Ще мажа като за световно.

Ани  Hug Много ми е силна миризмата на какаото. Иначе имам в къщи точно блокче - бях го използвала за течен шоколад, но понеже е абсолютно натурално и ядливи това какао е толкова силно ароматно, че ми е непоносимо. Мисля да си взема от Зоята такова без аромат, но не знам дали има същия ефект.  newsm78

BBeLLa А цените защо са така ниски? Кристиан Бретон поне в България навсякъде си държат сравнително висока цена. То не пречи да пробвам да поръчам нещо и после да проверя кода в някой сайт.

# 64
  • Чукарландия
BBeLLa А цените защо са така ниски? Кристиан Бретон поне в България навсякъде си държат сравнително висока цена. То не пречи да пробвам да поръчам нещо и после да проверя кода в някой сайт.

В ТКМакс винаги, на всичко цените са по-ниски от останалите магазини. Нещо като аутлет, единични бройки и т.н. Hug

# 65
  • Бургас/Пз

Аз го взех от Лили, мисля, че го има и в ДМ Simple Smile

Бисквитка
, благодаря, май и аз на там клоня.

# 66
  • на последния етаж
От Лили.

# 67
Лита, Ани, Бела,  bouquet

# 68
О, и аз търся ESPA, засега разбрах, че спа салонът на Sense хотел до Народно събрание в София работи с техните продукти, но не съм била на място и не знам цени. Май няма как да се поръчат, освен от Англия, де.

Къде срещу Народното събрание има Sense, там знам друг? Като минавам може да влезна да питам дали не продават или това спа е само за хотела?

# 69
  • Sofia
   На бул. "Цар Освободител" 16 се намира "Sense". Peace Няма как да го подминеш.

# 70
О, и аз търся ESPA, засега разбрах, че спа салонът на Sense хотел до Народно събрание в София работи с техните продукти, но не съм била на място и не знам цени. Май няма как да се поръчат, освен от Англия, де.

Къде срещу Народното събрание има Sense, там знам друг? Като минавам може да влезна да питам дали не продават или това спа е само за хотела?
Спа в хотела е, но не пречи да влезеш и да питаш. Аз им бях писала наскоро и ми бяха отговорили следното - Здравейте,

За подробна ифнормация относно предлаганите и продаваните продукти, може да се свържете с нашите колеги в спа центъра на тел.: +359 02 446 2510 или чрез имейл на: spa@sensehotel.com

Блек кет ти е дала точен адрес, няма как да се объркаш.  Peace

# 71
елексир, огромно благодаря за труда ти да ми опишеш и напишеш толкова много за маските  Hug

А хилуароновата с четката - дали се губи много продукт с тази четка? Какви наблюдения имаш?

Вив,мисля,че не се губи много,аз като се намажа,с предварително измити ръце я изстисквам добре да извадя каквото е останало по космите и намазвам и това на лицето,после завъртам капачето и измивам четката.Поставям й прозрачното капаче колкото да я похлупя да не се праши,но не щраквам до края,за да може четката да диша,докато изсъхне и после затварям до край и прибирам в кутията. Peace

Хиляди благодарности на всички,които препоръчаха Екрана на Кларинс,тук и в темата за слънцезащитните,ами е това се казва флуид,просто съвършен. Peace
Разнася се изключително лесно,попива моментално,никакви бели следи,никакво мазнеене и лъщене.
Пробвах го самостоятелно,после върху него намазах Филорга Изо структура,който е много плътен крем-разнесе се перфектно върху Екрана,пробвах и обратното-първо Изо структура,отгоре Екран-пак е супер.Остава да го тествам под ФДТ-на,но очаквам и там да се представи на ниво,много,много съм доволна. Peace

# 72
Много хубава тема открих  Hug
Днес ще отида да погледна в Субра крема на Юсерин с 50 фактор. Бихте ли споделили дали изсушава кожата. Моята след третото раждане странно се изсуши, но в същото време Т зоната лъсва  Crazy

# 73
  • София
Елексир, явно кожите ни са доста сходни, аз също много харесвам и ми пасва Изо Структура на Филорга.  Heart Eyes Благодаря ти отново  Hug

Момичета, моля, дайте по едно мнение за следните кремове, не знам на кой да се спра, а имам нужда от хубав анти ейдж крем, суха кожа.

1. Биоперформанс на Шисейдо
2. Хидра Зен на Ланком
 както и  серума Женифик на Ланком
3. Рен - http://www.arlen.bg/product/3570/dneven-krem-v-cense-youth-vital … cream-by-ren.html
4. Тези двата на Йонка -
     - http://www.arlen.bg/product/1912/noshten-krem-protiv-brachki-s-g … e-nuit-50-ml.html нощен
     - Дневен http://www.arlen.bg/product/1911/dneven-krem-protiv-brachki-s-es … e-jour-50-ml.html

Ще ми бъде полезно всяко мнение за който и да е от всичките кремове.  Praynig

# 74
  • Велико Търново
Много хубава тема открих  Hug
Днес ще отида да погледна в Субра крема на Юсерин с 50 фактор. Бихте ли споделили дали изсушава кожата. Моята след третото раждане странно се изсуши, но в същото време Т зоната лъсва  Crazy
Ако става въпрос за флуида, за който писах по-рано - не изсушава, моята кожа е същата като твоята и съм доволна Peace

Общи условия

Активация на акаунт