Бяла козметика - лице и тяло! (#2)

• 121 412
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
  • София
елексир, огромно благодаря за труда ти да ми опишеш и напишеш толкова много за маските  Hug

А хилуароновата с четката - дали се губи много продукт с тази четка? Какви наблюдения имаш?

Аз си поръчах ето този Вит С за 1 минута, ще споделям впечатления по-нататък http://www.arlen.bg/product/3569/vitamin-s-za-1-minuta-flash-rin … acial-by-ren.html

# 46
  • USA
Цитат на: afflatus в ср, 20 апр 2016, 22:06
Момичета, може ли да помоля за препоръки за кремове и/или серуми за 35+, от който сте доволни? За кожа, която е нормална към мазна...

В рамките на 70-80лв,Ланком/Кларинс и ЕЛ...като за бяла козметика най-доверчива съм към Ламком.Серията Rénergie Lift Multi-Action,например, e разкошна,тя е за 40+.
Момичетата да допълнят.

Последна редакция: пт, 22 апр 2016, 00:54 от Beautyholicа

# 47
  • София
Ех, момичета  Hug Благодаря ви за хубавите мисли и пожелания  newsm51
Още е в началото и за сега (а дано и за напред) всичко е наред. Нямам гадене, слава Богу, но съм като куче следотърсач - надушвам всичко от 100 километра  Joy но слава Богу мога да си ползвам парфюмите Шанел Шанс (първата оригинална версия и този в розовата опаковка - даже втория в момента ми допада повече, защото е по-цветен и светъл) другите леко ме дразнят и повечето са ми тежки.

Интръсютикълс е много хубава процедура лицето свети след нея. Освен това хубавото е, че насища кожата с естествен УВ фактор и тя по-лесно се предпазва от вредните слънчеви лъчи. Мисля да отида до салона и да попитам, но ще изчакам след празниците, за да съм в 4 месец вече.

Иначе от намалението в Арлен възнамерявам да си поръчам продукти на Christian BRETON. От два дни пробвам техен продукт за околоочната зона и много ми харесва. Кожата е напомпана и мека, линиите при гримаса туширани.
Този е
http://www.arlen.bg/product/3161/filar-krem-rekonstruktor-za-oko … e-cream-10ml.html
Харесала съм и маска за околоочния контур от марката и специален крем с УВ фактор 30 за около очи. Мисля да си взема няколко неща за около очи, защото там е по принцип слабата зона на всяка жена. Нямам никъде бръчки, но като се засмея силно се проявяват линии отдолу.

Иначе по отношение на маските на Талго - аз много ги харесвам - купувам ги за трети път  Mr. Green Аз ползвам тази с четката и тази с трите вида хиалуронова киселина  (тя е като гел).

Купих си против стрии на Мустела крема, но той се нанася на определени места само. Още с М в издирване на истински хубав хидратиращ, омекотяваща крем за тяло. Кожата ми по тялото стана екстремно суха, особено на гърба. Нямам идея защо. Пробвам различни, но 2-3 часа след намазва не все едно нищо не съм сложила.

Откакто стана слънчево мъкна един крем на Нюкс с УВ фактор 50 и като седна на някое слънчево кафе на Витошка съвсем спокойно си го вадя от чантето и си мажа лицето върху фон дьо тена. Поема се от лицето, лъсва за няколко минути, но после кожата остава само мека и защитена. Аз не съм от притеснителните и не се притеснявам да го правя на публични  места  Joy важно е да ми е защитена кожата, особено сега след като от бременността излизат толкова по-лесно тъмни петънца.

Хайде лека нощ  bouquet

# 48
  • USA
Magnollia,щом е вече официално потвърдено,честито и от мен.Лека бременност.  Flowers Four Leaf Clover

# 49
  • Чукарландия
Иначе от намалението в Арлен възнамерявам да си поръчам продукти на Christian BRETON. От два дни пробвам техен продукт за околоочната зона и много ми харесва. Кожата е напомпана и мека, линиите при гримаса туширани.
Този е
http://www.arlen.bg/product/3161/filar-krem-rekonstruktor-za-oko … e-cream-10ml.html
Харесала съм и маска за околоочния контур от марката и специален крем с УВ фактор 30 за около очи. Мисля да си взема няколко неща за около очи, защото там е по принцип слабата зона на всяка жена. Нямам никъде бръчки, но като се засмея силно се проявяват линии отдолу.

Магнолийка, защо не погледнеш в TKMaxx? Точно този продукт за околоочната зона мисля, че го няма, но има много други продукти на Бретон, при това в пъти по-евтини. Peace

# 50
МАГНОЛИЙКЕ  Hug Предстои ти най-великото изживяване в живота на една жена  bouquet
Относно мазането на тялото:
Скрит текст:
  Прави го всекидневно.Преди да забременея имах талия 60см,а после така се раздух  Laughing Ако не бяха кремовете,лосионите и последните 2 месеца олиото и маслото Хип(голяма мазньоч)с които се омазвах обилно,цях да се нацепя цялата.Майка ми имаше големи стрии навсякъде-бедра,корем и се притесних да не стана така.Слава богу омазването ме спаси и нямам нито една стрия въпреки огромния тумбак който имах.Важно е да се постоянна  Hug
Аз вчера получих мостра на този околоочен:
http://www.arlen.bg/product/3167/okoloochen-krem-za-dalgoletie-k … ity-eye-10ml.html
Ама пише да се държи в хладилника,пък бутайки вътре мострата хич няма да се наканя да я пробвам  Mr. Green Имам мостри на една скраб маска на Филорга и 2 крема за лице на Рен.

# 51
  • Чукарландия

Точно този околоочен крем ползвам в момента. От скоро.  Hug
На всички кремове на Бретон пише да се съхраняват в хладилник. Peace

# 52
И аз сега на Бретон нещата пак заглеждам. Бях се отказала, но сега с намалението...
Ожаче си мисля, че кремове с лифтинг и стягащ ефект, биха направили тъмните ми кръгове по-видими. Дали има резон?

# 53
  • Чукарландия
Ожаче си мисля, че кремове с лифтинг и стягащ ефект, биха направили тъмните ми кръгове по-видими. Дали има резон?

Не мисля. Peace

# 54
  • София
Magnollia, пожелавам ти всичко да премине леко и безпроблемно, и да си имаш едно здраво бебче на финала!
Момичета, аз използвам козметиката от дерматоложката ми-кремове, които се правят по рецепта в аптека.
Най-доброто за мен и кожата ми, поне на този етап. Обаче съм в търсене на хубав крем за тяло-кожата ми е нормална, но имам някои сухи участъци. Досега ползвах лосиона за тяло на Phytocode, но вече го спряха от производство Sad В една друга тема много хвалеха околоочния крем на Biocarite.

# 55
  • Велико Търново
Благодаря за новата тема bouquet
Магнолия, много ме зарадва новината Hug Прекрасна, лека и безпроблемна бременност ти пожелавам Hug

Скоро си купих новият анти-ейдж флуид с 50-ти фактор на Юсерин - много съм доволна, не мазнее, добре попива, не прави кир ефект - http://www.farma.bg/eucerin-sun-fluid-anti-age-face-spf50-50ml.html

Вивче, чела съм доста положителни мнения в чуждестранни сайтове за тази маска на РЕН - дано и на теб ти допадне Hug и ще чакам да споделиш после Flutter

# 56
ВЕЛА,мерси за инфото  Hug Сега и аз ще го пробвам  Flutter

# 57
  • Пловдив
Магнолия, честито и от мен! Безплоблемна и лека до края Hug
Обърни внимание на Елансил и Палмърс, останах страшно доволна Hug

# 58
  • Бургас/Пз
Бисквитка, виждала ли си на този юсерин тестери. Тук питах на две места и ми казаха , че слънцезащитните нямат  Rolling Eyes

Този Кристиан Бретон много голяма разлика има между английския сайт и Арлен  newsm78 И аз ги заглеждам и определено бих пробвала нещо.

Да се похваля , че с Нискомолекулярния серум на Дисием чувствам кожата си много добре. Прекрасна хидратация. С бръчките едва ли ще се пребори, но като цяло много добре ми се отразява.

Магнолийка, за тялото мен единственото нещо, което ме спаси беше натурално какаово масло. Това което се продава на калъпчета, без никакви примеси в него. по онова време далечната 1999г много трудно се намираше и си го поръчвах, но определено върши чудеса и след като попие в кожата , не остава мазен филм  Hug Peace

Габсито, аз също съм от доволните от Биокарите за околоочен. Сега ми свършва и съм пред дилема пак ли него да взема или да пробвам масло от ему.

# 59
  • София
Магнолийка, може би знаеш, но да си кажа - стоп на употреба на продуктите, които съдържат ретинол.

Общи условия

Активация на акаунт