Бяла козметика - лице и тяло! (#2)

• 121 596
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Само незнам как да я съхранявам вече отворена. Може би в бурканче, в хладилник. Hug

Бел, аз като ги ползвах, ги съхранявах в малко пликче в хладилника /предполагам, че в по-студеното време става и в шкаф/. Може и в бурканче, разбира се, но в каквото и да е, трябва капсулата да се постави вертикално.  Hug

# 676
  • София
Малко бях изостанала с темата и виждам, че при всички, наблегнали на слънцезащитата за лице през това лято са се появили петна. Е, и аз не съм изключение!  Mr. Green Същата работа. Минали години - без слънцезащита в града, само по нормален крем - никакви петна. Тази година - усърдно мазане с 50 СПФ и петна по челото.

# 677
  • Бургас/Пз
Малко бях изостанала с темата и виждам, че при всички, наблегнали на слънцезащитата за лице през това лято са се появили петна. Е, и аз не съм изключение!  Mr. Green Същата работа. Минали години - без слънцезащита в града, само по нормален крем - никакви петна. Тази година - усърдно мазане с 50 СПФ и петна по челото.

Дааам, направо съм в потрес. Sad Сега нямам търпение да свърши лятото , че да почвам избелващите кремове Sad Пробвах минералните, за които каза Епона, но не са моите кремове. На обяд трябва направо да свалям грима и да се гримирам наново

# 678
Аз нямам петна това лято. Ползвах ежедневно препоръчаните в тази тема Bioderma Photoderm Max Tinted Moisturiser и Eucerin CC cream, и двата SPF 50. На плаж ползвах първия, за тичане навън втория, иначе под грим любимия Скин79 ББ крем с охрана 30.

Запознах се с прекрасен нощен крем- Helena Rubinstein Re-Plasty Age Recovery. Имах две мострички от Сефора, цяло лято не сещах да ги извадя от дамската чанта. А това се оказа някакъв шедьовър. Никога не съм виждала такъв продукт- кожата ми изведнъж се подобрява видимо, омеква и засиява.
Днес проверих цената и посърнах...Никога не съм давала толкова пари за крем...Но това нещо ми трябва, и май ще си го подаря за рождения ден, защото годинките започнаха да си личат.

Ползва ли го някоя от вас?

# 679
Стана ми любопитно какъв е този крем и поразгледах... Струва към 500 лв. Не бих дала толкова за крем предвид нетрайността на ефекта - като всеки крем би вършил работа в процеса на ползването, а след това... Е, ако съм Парис Хилтън - може, инак просто е неразумно.

# 680
Аглая, точно това исках да чуя.  Hug
Неразумно е, нали? Аз го видях за по-малко, и в Сефора когато има намаления на целия сортимент става. Но пак е много. Искам го, но ще ме е яд после, ми се струва.

# 681
Стана ми любопитно какъв е този крем и поразгледах... Струва към 500 лв. Не бих дала толкова за крем предвид нетрайността на ефекта - като всеки крем би вършил работа в процеса на ползването, а след това... Е, ако съм Парис Хилтън - може, инак просто е неразумно.
Подкрепям напълно. Peace

# 682
Кремът и на мен ми стана интересен, намира се за около 350 лв.

# 683
Много добро кремче за отслабване
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 684
  • София
Момичета, имам две маски на Сефора - детокс, която става на балончета и една с хиуларон. Виждам, че срокът им на годност е 12м., моите вече са ги минали, но не намирам промяна в консистенция/аромат. Чудя се дали да ги хвърля или да ги доизхабя  newsm78

# 685
  • София
Аз бих си ги доизразходила, нищо им няма.

Момичета, препоръчайте ми крем, богат, подхранващ и добре хидратиращ, за суха кожа.
Няма да го ползвам под грим, ФДТ и пудра не ползвам, така че това отпада като критерии. Искам нещо, което да даде достатъчно добра грижа на кожата. Като марки нямам претенции, стига да не са от по 500 лв  Mr. Green Мислех си нещо на Ланком или Шисейдо, но може и други. Ще съм ви благодарна  Hug

Ако се сещате, може и добре хидратиращ серум с хилуарон. к-на или вит. С.

# 686
  • Бургас/Пз
Вивче, преди няколко години и моята кожа беше сухичка и много харесвам този Хидразен Нюкалм на Ланком. Дори и сега зимата пак много го харесвам, въпреки че вече ми е смесена кожа, зимата пак доста изсъхва. http://eu.feelunique.com/p/Lancome-Hydra-Zen-Neurocalm-Soothing- … rising-Cream-50ml Нощният също много ми харесваше, докато не открих Слийп енд Пийл на Филорга и не го заменям за друг.

# 687
  • София
Аничка, благодаря ти за предложението  Hug
Доколкото знам (не съм ползвала), Хидразен са леки, хидратиращи, на мен ми се искаше нещо по-тежко и богато, да има и липиден профил, ако мога така да се изразя  Laughing Т.е, да дава и мазнинка на кожата, освен хидратация. Този, които казваш, дали е по-мазничък?

# 688
От мен предложение за Skincode със сините частички  Peace
На мен ми идва малко тежък и го ползвам само в студените дни, но като те чета на теб ще пасне идеално  Simple Smile

# 689
Вивиан, за суха кожа, справя се с фини линии, сухота. Лицето изглежда младо и свежо.
http://www.lancome.co.uk/skincare/by-product-category/moisturise … t/09042n-LAC.html
Под него слагам Genifique, Vissionaire серумите, но и без тях кремът е ного хубав.
Стига ми за половин година близа със серу отдолу и с различен дневен крем. Всъщност е нощен, но и за през деня съм го ползвала, повече подхранва и бори линии от дневния. Тежък и за през деня не ми е идвал.
В магазините в Бг е безумна цената, аз го купувам, когато има 20 продента намаление в някоя от веригите. Но не съм в България.
И крем без проба не купувам, освен ако не е 15 лв.

Другото, което открих скоро и ми харесва даже повече от този на Ланком, действа още повече върху фини линии, според мен и върху цялостния контур на лицето, е това:
http://www.sephora.com/revitalizing-supreme-global-anti-aging-creme-P384342

Общи условия

Активация на акаунт