Бяла козметика - лице и тяло! (#2)

• 121 592
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • Чукарландия
Сетони ми препоръча серията на Арден със серамиди и си поръчах серум-капсулите и крема. Чакам да ги получа. Peace

# 661
А на някой да му се намира някой код за отстъпка ?  Praynig
AUGUST2016
до 31 август е,за 15%

# 662
  • Бургас/Пз
А на някой да му се намира някой код за отстъпка ?  Praynig
AUGUST2016
до 31 август е,за 15%
Патенце  bouquet bouquet bouquet  Hug

Бел, дано да си доволна, за съжаление аз не мога да си позволя такива цифри. Ще пробвам жълтия на Хиламид и ще пиша  Peace

# 663
  • Чукарландия
Бел, дано да си доволна, за съжаление аз не мога да си позволя такива цифри. Ще пробвам жълтия на Хиламид и ще пиша  Peace

Има ги в Ензо на съвсем приемливи цени, друг е въпроса, дали ти би си поръчала оттам. Peace
Аз също не мога да си позволя големи суми. Hug

# 664
  • Бургас/Пз

Има ги в Ензо на съвсем приемливи цени, друг е въпроса, дали ти би си поръчала оттам. Peace

Леле, ама то наистина има голяма разлика в цените. С тези на енцо съм далеч по-съгласна  Mr. Green Бел, благодаря , че сподели , че го има там, хич нямаше да ми мине през ума. Иначе нямам скруполи относно енцо, само за парфюмите малко го подлагам на съмнение, въпреки че и парфюми съм поръчвала де Simple Smile

# 665
  • Canada
DECIEM имат нов бранд  Mr. Green

Вече натоварих кошничката и мисля ли, мисля  Whistling

# 666
  • Чукарландия

Как натовари кошничката? На мен не ми дава да поръчам: "This product is not currently available for shipment in your area." Rolling Eyes

# 667
  • Бургас/Пз

Как натовари кошничката? На мен не ми дава да поръчам: "This product is not currently available for shipment in your area." Rolling Eyes

фонсе май е в Канада, може би само до бг няма

# 668
  • Canada
Скрит текст:

фонсе май е в Канада, може би само до бг няма

В Канада съм  Peace Даже вече поръчах Matrixyl 10% + HA серумът за проба  Mr. Green

Брандът беше промотиран днес, предполагам ще е нужно малко време докато стане достъпен за доставки извън Канада  Peace

# 669
  • Чукарландия
Foncé, ще чакаме отзиви!  Hug

# 670

Цените са повече от добри,харесвам марката и ще следя,кога мога да поръчам до Европа.
Благодаря за инфото bouquet

# 671

Не го намирам в ензо, моля за линк, заинтригувана съм  Praynig

# 672
# 673
  • Бургас/Пз

Бел, моля те да споделиш отзиви, че много му се чудя!
Сетонче, ти колко време ги ползваш , виждаш ли разлика?

# 674
  • Чукарландия

Бел, моля те да споделиш отзиви, че много му се чудя!

Пробвах го тази сутрин. Консистенцията е маслена, тип олио, попива, но оставя лек филм върху лицето. За суха кожа мисля ще е идеален. На мен леко ми утежни, но кожата става гладка. Това са ми впечатленията от едно ползване. Супер икономичен е. Една капсула спокойно може да стигне за две ползвания. Само незнам как да я съхранявам вече отворена. Може би в бурканче, в хладилник. Hug

Сетони наистина трябва да се включи с мнение! Wink

Общи условия

Активация на акаунт