Бяла козметика - лице и тяло! (#2)

• 121 439
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ах момичета, колко много препоръки за кремове  Hug Сега не знам кой да избера  Crazy Благодаря ви, страхотни сте!  Hug

# 91
  • на последния етаж
Момичета, търсих актуална тема за козметиката Гернетик. Ползвала съм ги преди 10 години, но след това спрях. Сега не знам къде в София се предлагат, какви са впечатленията ви ако ползвате, евентуално цените. Ще се радвам да споделите.

# 92
  • в 1001-та нощ
Тук се информирай http://www.fialbg.com/gernetic/contacts.aspx

# 93
  • Велико Търново
Вив, кажи после на кой си се спряла Wink И аз се ослушвам, със същите "симптоми и сходна възраст" съм Laughing

# 94
  • USA
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали крем за първи бръчки. Кожата ми е нормална към суха.
До сега не съм ползвала, на 24 години съм, дали е време ?
Благодаря предварително  Hug

Според мен, лека хидратация ще ти е напълно достатъчна на този етап. Simple Smile

Абсолютно.Хидратацията е ключа към хубавата,здрава кожа.За бръчки мисля,че преди 30/33+ няма смисъл.Споменавайки anti aging,

Дадоха ми 10 мл мостра на тази маска - GlamGlow youthmug Tinglexfoliate Treatment.
Фен съм на марката,но тази маска е най-болезнената,която някога съм ползвала.
Още на първата секунда започва да стяга,леко щипе на очите,дори при нанасяне ме боли(представялява глинена маска с едри парчета волканична скапа?(така пише в съдържанието).5 минути по-късно беше напълно изсъхнала.При отмиване,лицето ми стана червено,но бързо се успокои.Усетих добре почистена кожа.
Не мисля,че е подходяща за тънка,суха кожа.По-скоро е за мазна.

# 95
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали крем за първи бръчки. Кожата ми е нормална към суха.
До сега не съм ползвала, на 24 години съм, дали е време ?
Благодаря предварително  Hug

Според мен, лека хидратация ще ти е напълно достатъчна на този етап. Simple Smile

Абсолютно.Хидратацията е ключа към хубавата,здрава кожа.За бръчки мисля,че преди 30/33+ няма смисъл.Споменавайки anti aging,

Благодаря, в момента ползвам хидратиращ крем, но почвам да забелязвам мимически бръчици около устата newsm78

# 96
  • на последния етаж
Благодаря!
Надявах се някой да сподели лични впечатления ако ползва някои продукти.

# 97
  • София
Бисквитче, ще кажа  Hug

Момичета, а за YonKa какви са ви впечатленията? Нищо корейско не съм ползвала и са ми много любопитни ...

# 98
Yonka е френска козметика

# 99
  • София
О,  Embarassed Laughing
Що така съм се заблудила ...

# 100
  • Чукарландия
Имам мостра на Yon-Ka - PAMPLEMOUSSE за суха кожа. Е, по-отвратителен крем не съм имала.  Гъст, бял, толкова трудно се разнася, стои като вар на лицето, при положение, че кожата ми е смесен тип. Не мога да си представя как би се нанесъл (и попил, защото на моята кожа въобще не попи) на суха кожа, за който уж е предназначен. Дали мострата е съхранявана неправилно и е с изтекъл срок на годност не зная, но кремът е ужасен. Peace

# 101
  • Бургас/Пз
Аз не съм от очарованите от Йонка. Същата работа като с Корс http://www.korres.com/ Явно формулите с масла вътре не са за моята кожа. Вивче, задължително мострички и пробване. Поне 3-4 пъти.  Peace

# 102
  • Чукарландия
ani_d, да споделиш за Миша! Hug

Много съм любопитна. Нищо корейско или китайско не съм ползвала. Hug

# 103
  • София
Бела, звучи ужасно, добре че Арлен не се скъпят на тестери, благодаря ти за отзива  Hug

Аничка, с теб кожите ни са идентични, та  Hug
Спасихте ме, да не ги мисля  Laughing

# 104
  • в 1001-та нощ
Благодаря!
Надявах се някой да сподели лични впечатления ако ползва някои продукти.

Аз ползвах доста, но салонът, от който ги взимах вече не работи в България.

Общи условия

Активация на акаунт