Бяла козметика - лице и тяло! (#2)

• 121 612
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Тези
http://-spam252-/2016/04/biotherm-liquid-glow-skin-best.html
Supreme Collagena е българската козметика. Ползвам серум и крем за смесена, мазна кожа и засега са добре. Имат много приятни, но и силни миризми, като серума мирише на зюмбюли.

Сега прочетох и много се зарадвах за Магнолия! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet
През бременността ми съм се грижила за себе си и кожата си, тялото, косата както никога досега и сега грижите ми се отплащат сериозно. Сега също напъвам здраво. Буквално всяка свободна минута се ангажирам с поддръжка. Няма да спя, но ще съм с направена коса и добре обгрижено лице.

Последна редакция: ср, 04 май 2016, 22:22 от densi

# 151
Пробвах серумчето на Биокарите. Доста добре хидратира. Определено мисля, че сега след малко като си сложа нощния нещата ще са супер.
Обаче ми се сториха странни перления цвят и силния аромат. Не съм ги очаквала.

# 152
  • София
Денси, заинтригува ме с тази Колагена, прииска ми се да си взема техен крем. Мислиш ли, че са добро качество и че наистина съдържат това, което оцявяват в адекватно да действа количество?

Епона, знячи хидратира добре.  Това е добре  Simple Smile но за уж чист продукт защо ли е така силно ароматизиран?

# 153
Трябва да ги тествам още време, за да съм сигурна.  Hug
Засега ми действат добре на кожата, но аз ползвам много неща и не мога да кажа че е само от тях. При всички положения без дълго ползване поне 15 дневно не мога и бих препоръчала, защото не са евтини.

# 154
Аз да се оплача... След 3 седмична екзотична почивка с много слънце, се завърнах със слънчеви петна по лицето...  Sick Бях взела кремове с UV-защита, отделно мацах отгоре UV-крема на Филорга с 50+ фактор, стоях под чадъри и капела и въпреки това петната са факт... Cry Не са много и не са тъмни, но са неприятни и ми "вадят очите"... На тези слънцезащитни кремове въобще не мога да разчитам вече, особено около морето и на плажа... С какво тогава да си мажа лицето, то по-силен фактор от 50+ има ли? Сега започнах избелващи кремове вечер само и през деня пак 50+ фактор... Но какъв ефективен слънцезащитен да взема? Филорга, Shiseido, Avene, Eucerine, Vichy и други медицински слънцезащитни при мен не предпазват, какво да е тогава? #Crazy

Магнолия, радвам се за теб и леко бременеене...  Hug И да не забравяш форума, че ще ни липсваш с твоите постове... Heart Eyes

# 155
lunna pateka, може би трябва да заложиш на минерални екрани 50+.

Химичните филтри действат в кожата и след като абсорбират ув светлината, предизвикват повреда на днк-то на клетките. При някои хора не личи, но при някои се появяват петна, лунички, пъпки, пресушаване или други проблеми.

# 156
Да, на нас със сестра ми ни казаха да използваме за бебета, само и единствено минерални филтри 50 плюс за слънцезащита. Със сигурност ще послушам мението на специалистите и ще се съобразя при покупката, защото все още не мажа бебето, понеже лежи в зимен кош напълно покрито.

# 157
  • Бургас/Пз
Това , че са с минерален екран изрично ли е обозначено? Дайте моля ви примери за такива кремчета?

# 158
Това , че са с минерален екран изрично ли е обозначено? Дайте моля ви примери за такива кремчета?

И аз искам да знам от кои кремове сте доволни? От аптека ли се вземат,  дрогерии или се поръчват от някъде?

# 159
Да изрично е обозначено. Сестра ми купи от аптека за племенника, но забравих какво точно защото разглеждахме няколко. Ще попитам.

# 160
мисля, че всички от типа Авен, Биодрема, Адерма и т. н. предлагат кремове с минерални филтри
но са по-тежки, по-мазни и белеят
Алтея Органикс също - миналата година бях с техен крем - ползвам го основно за море, планина и много време вън, за ходене на работа не са най-добър вариант

# 161
мисля, че всички от типа Авен, Биодрема, Адерма и т. н. предлагат кремове с минерални филтри
Алтея Органикс също - миналата година бях с техен крем - ползвам го основно за море, планина и много време вън, за ходене на работа не са най-добър вариант
Да точно така е. Peace

# 162
  • Бургас/Пз

Щом ще пазят повече, ще се прежаля за плажа, само да не запушват порите, че при мен точно тези кремове, които са по-тежки и белеят ми правят този проблем

# 163
  • Пловдив
 Daylong няма ли да свърши работа? Казват , че са едни от най-добрите слънцепредпазни кремове..

# 164
Daylong няма ли да свърши работа? Казват , че са едни от най-добрите слънцепредпазни кремове..

на мен техните кремове ми лютят на очите  Tired

Общи условия

Активация на акаунт