Бяла козметика - лице и тяло! (#2)

• 121 559
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря на всички за отговорите и предложенията.

BBeLLa за това ли става въпрос? http://www.zoya.bg/%D0%9A%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BB%D1%81%D0 … 3178?currency=BGN

# 646
Въпреки,че страдам от пигментации по лицето,поне на челото нямах и тази година реших да съм особено старателна със защитата,като ползвах 4-5 различни и не намазана не излизах дори да простирам.В резултат -пигментации и на челото.
Аз нали бях недоволна от Колагеновия крем на Талго,да ви споделя как реших въпроса и стана идеален за моята кожа,та ще го измажа с удоволствие.Покрай четенето за пептидите си поръчах този серум:
http://www.ebay.co.uk/itm/271189364047
Състои се от хиалуронова киселина,матриксил и аргирелин.
Като нанеса на суха,почистена кожа ,попива бързо и толкова ми опъваше кожата,сякаш я пресушаваше още повече.Аха на два пъти да го изхвърля и пак го връщам.
Накрая реших да го смеся с някой крем и кой да жертвам,реших да е колагеновия.
Бях си оставила опаковката от наскоро свършил крем и в кутийката сложих чаена лъжичка от колагеновия крем.Към него две помпички от серума,една помпичка масло от японска камелия и две впръсквания от този букет масла.
Разбърках с козметична шпатулка и от нежелан,така тунингован кремът ми стана любимия-разнася се идеално,попива бързо ,нанасям и на шия и деколте,никакъв мазен филм.
И без това ми омръзна да мажа поотделно масла,серуми и крем,така стана всичко в едно и доставя (надявам се) на кожата множество съставки.

# 647
  • Чукарландия

BBeLLa за това ли става въпрос? http://www.zoya.bg/%D0%9A%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BB%D1%81%D0 … 3178?currency=BGN

Dr. Woods, Lavender Castile Soap - ползвам за лице, като редувам и с NutriBiotic, Skin Cleanser и двата продукта са с изчистен състав. Peace
Madre Labs, Castile Soap Bar, Peppermint и Madre Labs, Castile Soap Bar, Lavender - твърди сапуни. Тях ползвам за тяло. Доволна съм. Не ми пресушават кожата, не я опъват - идеално почистват и хидратират. Добре се пенят. Hug

# 648

Dr. Woods, Lavender Castile Soap - ползвам за лице, като редувам и с NutriBiotic, Skin Cleanser и двата продукта са с изчистен състав. Peace
Madre Labs, Castile Soap Bar, Peppermint и Madre Labs, Castile Soap Bar, Lavender - твърди сапуни. Тях ползвам за тяло. Доволна съм. Не ми пресушават кожата, не я опъват - идеално почистват и хидратират. Добре се пенят. Hug
Благодаря много за информацията, ще ги погледна  Hug

# 649
  • Sofia
   Момичета, моля, препоръчайте ми хубав слънцезащитен лосион за тяло. Изискванията ми са:

– Да е с висок фактор;

– Да се разнася лесно и да попива добре;

– Да не белее много;

– Да е с приятен аромат – нещо с миризма на кокос или ванилия би било чудесно (Heart Eyes);

– Да се намира лесно из българските физически магазини (ако може, направо напишете и в кой магазин препоръчаният от вас продукт е на най-изгодна цена в момента).

Та, чакам предложенията ви. Hug

# 650
  • Пловдив
Моята препоръка е за сухото олио на Юриаж/ Уриаж, не зная кое е по-правилно/ Hug
Имах точно като твойте изисквание и то тотално ги оправда Hug

# 651
  • Sofia
   Благодаря ти за препоръката, все още не съм взела нищо. Hug А това "сухо" олио защо се казва така? Какъв смисъл се влага в тази дума? И последно – има ли хубав аромат, че искам да ухая изкушаващо на плажа? Twisted Evil

# 652
# 653
  Момичета, моля, препоръчайте ми хубав слънцезащитен лосион за тяло. Изискванията ми са:

– Да е с висок фактор;

– Да се разнася лесно и да попива добре;

– Да не белее много;

– Да е с приятен аромат – нещо с миризма на кокос или ванилия би било чудесно (Heart Eyes);

– Да се намира лесно из българските физически магазини (ако може, направо напишете и в кой магазин препоръчаният от вас продукт е на най-изгодна цена в момента).

Та, чакам предложенията ви. Hug
Аз в началото на лятото си взех от pharmashopdiscount мъглата на Биотерм 50 фактор,писах в някоя тема,но и тук ще я похваля.Много нежна консистенция,попива моментално,не остава никакви бели следи,никакъв мазен филм,ароматът е на букет цитруси и за мен е божествен,обожавам го,де да можех да си намеря и такъв лосион за тяло.Мъглата я имаше и в БЗ,но беше на  двойна цена-50 лв. срещу 18,32 евро от фармашопа.Но сега,ако я имат още може и да са я намалили в БЗ.
Ето я и в Ензо.

# 654
  • Sofia
   Cotton_Soft, еликсирче, и на вас благодаря за препоръките. Hug За съжаление, няма да имам време за онлайн поръчки, а цената на продукта на Biotherm в Б-я ми се вижда скъпичка (най-малкото, МЛ ще писне, че пак се хвърлят пари на вятъра, Mr. Green), така че ще помисля на какво да се спра. bouquet

# 655
  • Пловдив
  Благодаря ти за препоръката, все още не съм взела нищо. Hug А това "сухо" олио защо се казва така? Какъв смисъл се влага в тази дума? И последно – има ли хубав аромат, че искам да ухая изкушаващо на плажа? Twisted Evil
Води се сухо, защото е мазно на пипане, но не е мазно на усещане, тип олиото на нукс.
Аромата мога да го определя като лек плажен кокос с още нещо. Не ме бива в ароматите Whistling

# 656
  • Sofia
   Благодаря! Hug И то не е сред по-бюджетните, но ще го мисля. Може да го вземем, в крайна сметка.

# 657
  • Варна
The Black Cat, ако случайно са ти останали два - три дни, в които можеш да изчакаш все по-бързо пристигащите поръчки от енцо, дай шанс на тези:

Според мен съотношението цена - качество е повече от чудесно.

# 658
# 659
  • Бургас/Пз
Момичета, аз пак съм на вълна серуми , че и двата, които ползвам са ми на свършване.
Изхабих една опаковка от този http://hylamide.com/product/booster-low-molecular-ha-30ml и сега се чудя пак ли него да взема.
Имате ли мнения за жълтия вариант http://hylamide.com/product/booster-glow-30ml

А на някой да му се намира някой код за отстъпка ?  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт