Бяла козметика - лице и тяло! (#2)

• 121 555
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Ползвала съм Rénergie Multi-Lift дневния вариант и околоочния. По принцип не бяха за моята кожа, която е комбинирана към мазна, но не в омазняването беше проблемът. Дори за суха кожа бих казала, че не подхранват достатъчно. Ползвах ги, когато не излизах, така че не ме интересуваше доколко ще ми омазнят. Обаче не видях особена трансформация: нямам сериозни бръчки, но очаквам, да кажем, освежаване, подхранване, някаква по-видима положителна промяна. Нищо такова не видях, не мисля и че би се справил със сериозни бръчки; прилича ми на кремовете на Лореал, които се продават в супермаркетите.

# 691
От дневиня и аз не видях ефект особен, околоочния имам от порадък и двата не си заслужават парите.
Говоря за нощния, има много разлика между тях.
И аз нямам сериозни бръчки, но съществуващи фини линии борят при мен категорично.
Пак казвам обаче, че без проба от няколко дни не кукувам такова нещо.

# 692
  • София
Благодаря ви момичета, всяко мнение ми е ценно!
А за кремовете на Апивита някакви впечатления? Много са хвалени по блогове.

# 693
  • София
На мен не ми харесват кремовете на Апивита. Пробвах доста видове.
Коррес са по-добри за моята кожа.
Околоочният на Апивита от аква серията дори ми предизивкваше зачервяване и много сълзи  Close
Хидратиращият им серум в синя опаковка не е лош, но е с абсурдна цена, защото е едва 15 мл. Изхабих го,  е най-обикновен базов серум. Хидратиращият серум на Виши е десетки пъти по-добър.

Хидразен харесвам единствено нощния крем, дневните са ми лепкави и не вършат нищо. Rénergie Multi-Lift дневния също не ме впечатли.
Бих ти препоръчала да си вземеш тестер на Lierac Premium в черната опаковка - той е точно за плътност. Моята кожа е може би млада за него, но го ползвам два пъти седмично като нощна маска и много, много ми харесва.

# 694
  • Бургас/Пз
Да, Вив, по -скоро е хидратиращ, въпреки че га дават с обогатена формула, не съм сигурна , че има мазнините, които търсиш. Скинкод са много добйр вариант също , а и можеш да ползавш тестери от аптеката

# 695
Хидратиращата маска на Скинкод я харесвам много, нощен и дневен съм ползвала
http://www.farma.bg/product/2080/skincode-exclusive-cellular-ant … eeneto-50-ml.html и 24 часовия енергизиращия, по-скоро хидратиращи са поне са мен. Околочния така и си остана защото ми залютя на очите.
Като цяло съм доволна, но с изключение на маската , вече трета опаковка ползвам, друго няма да повторя

# 696
  • Sofia
  Момичета, моля, препоръчайте ми хубав слънцезащитен лосион за тяло. Изискванията ми са:

– Да е с висок фактор;

– Да се разнася лесно и да попива добре;

– Да не белее много;

– Да е с приятен аромат – нещо с миризма на кокос или ванилия би било чудесно (Heart Eyes);

– Да се намира лесно из българските физически магазини (ако може, направо напишете и в кой магазин препоръчаният от вас продукт е на най-изгодна цена в момента).

Та, чакам предложенията ви. Hug

Да споделя, че в крайна сметка се спряхме на варианта, предложен от armira – сухото олио Bariésun на Uriage. Цената беше повече от приемлива в DM – с намалението, 20 и няколко лв., а дори беше в комплект с друг продукт – хидратиращо кремче за след плаж. Ароматът му наистина е много приятен и леко дискретен. Разнася се идеално и попива за секунди. Също е много икономичен продукт. Като единствен минус, който не съм сигурна, че мога да припиша на олиото, бих могла да посоча факта, че и двамата с МЛ се обелихме доста кофти, по гърба, по рамената... Mr. Green Това ни се случва за първа година, а специално това лято стояхме предимно под чадъра, почти не сме се излагали на директните слънчеви лъчи. Така че не знам дали да виня олиото за липсата на адекватна защита или по-жаркото гръцко слънце. Joy

# 697
Тези дни ходих в Beauty zone в мол София.  Исках да взема тестер на нощната маска на Шисейдо. Отговориха ми, че маските нямали тестери.  Вярно ли е?  Има ли смисъл да проверявам в друг магазин?  Не ми се иска да я купувам насляпо.

# 698
Тези дни ходих в Beauty zone в мол София.  Исках да взема тестер на нощната маска на Шисейдо. Отговориха ми, че маските нямали тестери.  Вярно ли е?  Има ли смисъл да проверявам в друг магазин?  Не ми се иска да я купувам насляпо.
може да нямат фабрични, но със сигурност има тестер на място в магазина - трябвало е да ти отсипят просто  Naughty

# 699
може да нямат фабрични, но със сигурност има тестер на място в магазина - трябвало е да ти отсипят просто  Naughty
Много трудно отсипват. Peace
Няма тестери на маските да.

# 700
  • София
Нощната маска на Шисейдо си има фабричен тестер. Тази на Ланком също. Мисля че Диор нямат само.
Иначе и да ти отсипят по-добре не слагай на лицето- кой ли не си е наврял неизмитите ръце в бурканчето Sick

# 701
  • Sofia
   Момичета, тъй като до утре в BeautyZone / Douglas има 20% намаление на всичко, мисля да се сдобия с нов тоник. Дайте препоръки на какво да се спра. Simple Smile Кожата ми е нормална, без пъпчици или петна, които да боря. Търся по-скоро стандартен тоник, който да хидратира, подхранва (без да оставя филм), освежава и подготвя кожата за нанасянето на дневния или нощния крем. Чудя се дали да не пробвам нещо на Lancômeтова, например, как ви се струва (не знам дали конкретно този продукт е наличен по нашенските магазини)? Разбира се, приемам и всякакви други предложения до утре. Hug

# 702
  • В един копнеж!
Купено днес.Миреше много хубаво. http://thumbs4.ebaystatic.com/d/l225/m/mvxhbp1w1SKQrincRaA3t-Q.jpg

# 703
Black cat - аз използвам от доста време Clarins Lotion Douce tonifiante aloe vera. Много съм доволна, води се за чувствителна кожа.

# 704
  • Букурещ
Вивиан, в момента ползвам Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Cream на Estee Lauder и съм очарована. Бях много приятно изненадана, защото по принцип не харесвам кремовете на Estee Lauder (обичам единствено ANR серумите за очи и лице и крема за очи), но този ми се отразява чудесно. На 36 г., съм, със смесена кожа, нямам проблеми с бръчки. Много харесвам и Shiseido, последните ми 2 крема бяха от Bio performance серията, като поне за моята кожа Advanced Super Revitalizing Cream е много по-добър от по-новия им Glow Revival Cream, от който не видях кой знае какъв ефект и сега си го мажа на шията. Advanced Super revitalizig cream e страхотен, просто след 2 опаковки кожата ми като че ли му се насити и имах нужда да пробвам нещо ново.

Общи условия

Активация на акаунт