Отговори
# 600
  • морето и сините вълни :)
Ще ползвам Себамед аз

# 601
Има летни тънички чувалчета, аз взех едно от Лидл. Прах съм си купила Персил сензитив, но няма да пера още. И през ум не ми е минавало да пера на ръка, а и не виждам смисъл, ще суша в сушилнята и няма да гладя. Тапицерията на коша за новородено, коша за кола и люлката също ще си изпера. За мен омекотителят на бебешките дрешки е излишна химия, няма да слагам.
Козметиката, както и миналият път, ще е Нивеа - измиващ лосион за коса и тяло, мляко за тяло и крем против подсичане.
Комплект за изписване таткото избра и купи преди месец още, а аз сега търся подходяща пелена, защото  е без.

Вижда й се краят на тази тема, май потръгна на финала. Давайте предложения за заглавие на новата Simple Smile

# 602
Аз вчера за втори път влязох в бебешки магазин, като исках да се ориентирам за дрешките. Продавачката малко ме обърка, като каза че първия месец лятното бебе трябва да е с дълги дрехи, но все пак аз ще се доверя на опита на мами, родили юни/юли/август.

# 603
 afrikancho аз два пъти ходих до МД заради такива силни болки,но там нищо освен но-шпа не ми казаха. Мисля че при мен се получиха от стомашно-чревен вирус, прихванат от колеги в офиса или бебо е притискал нещо. При мен помогна дъъълъг душ с топла вода ниско долу  върху корема и започнах да ям 1с.л. мед сутрин. Peace а и никакъв лук и марули  Naughty: Grinning
дано инфото ти помогне

Бихте ли сподели от къде да си взема нощници за самото раждане - на ниска цена и после да я хвърля Thinking

# 604
  • София - Варна
Ами аз имам и доста сраствания в коремната кухина и по червата. Притеснявам се да не е нещо от тях, защото ако е от тях, това нещо не се оправя, а аз да я карам така не мога.

# 605
afrikancho със сигурност не може да се мъчиш така... май е хубаво док и да те види

# 606
Мишолинка- оххх тез продавачкииии направо ви бъркат в нервната система.
Ей така влязох да търся рокля с къс ръкав за изписване и продавачката едва ли не се опита да ми обясни че 40 дена с дълъг ръкав и пелена завито.Казах и че и синът ми е лятно бебе и мн добре знам как да го обличам.И излязох-хем ме гледа с дете ,хем ме мисли за будала

# 607
Африканче, а ТСХто как ти е? На мен като ми падне повече си ме кара здраво на тоалетна, а като е високо на запек.
След като магнезия ти действа така, а си го изследвала и нямаш дефицит, няма смисъл да го пиеш, само се мъчиш Sad

Има момент на адаптация при новородените, но не чак месец или 40 дни. Гледам по снимките на баткото (рд на 27,06), че първата му по къс ръкав е на 13 дни, а после почти само по боди потник си караше. На изписването беше с летен комплект с дълъг ръкав, ританки и тънка пелена, и си измръзна докато се приберем.

Две бързи предложения за заглавие:
"Мами, стягайте багажа,
вече са големи Юлските девойки и младежи!"
"Бързат Юлчета нетърпеливи. Има още време,
стойте си на топличко в корема!"

Давайте още  Grinning

# 608
Аз не съм по римите Laughing и предложения за заглавия не мога да дам. Ще гласувам после.
Знаех си аз да не се връзвам на приказките на продавачката ooooh!

# 609
"Хайде мами чантите стегнете,скоро Юлчета-та ще се появяват вече"

туй е от мен Simple Smile

# 610
Юли идва вече и ще гушнем малкото човече.
Някой беше измислил подобно и много ми хареса. Heart Eyes

# 611
  • София - Варна
Вампирка, ТСХ ми е 1.60, изследвах го преди 2 седмици, тогава пуснах и магнезия. Не е от ТСХ следователно. ЗНам, че избива на разстройство при ниско ТСХ, така ми е казвала ЛЛ, но при мен никога не е имало проблем от ТСХ, а веднъж го бях докарала към 0.8 дори (и то без лекарства), и проблем нямах. Не е от него. Sad
А тоя резултат от магнезия се чудя верен ли е? Ама пък преди 2 месеца ми беше 0.9, сега е 1,10. Как се е качил така, при положение че не съм пила много магнезий... Лекарите ми казаха, че нямало значение, че е над горна, но явно има. Дано е от това неразположението ми, за нищо друго не се сещам, освен за проблем от сраствания... Дано е от магнезия, защото за последните 2 седмици (откакто ми излезе тоя граничен резултат) съм изпила доволно много магнезий заради много чести контракции; толкова много магнезий, колкото бях изпила общо за месец може би преди.

# 612
Юлско бебче в кремчето на мама, хей мъниче идвай, за да станем двама!

# 613
Юлско бебче в кремчето на мама, хей мъниче идвай, за да станем двама!
Трима или четирима ами таткото Simple Smile))

# 614
Юлчета вече се обръщат, майчета магазинчета преобръщат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт