Отговори
# 615
Afrikancho, аз също имам подобни оплаквания когато пия 3 пъти на ден диаспорал. Пробвах да ги намаля на 2 и стомашните проблеми минават, но корема ми става много твърд, което ме притеснява...

# 616
Юлско бебче в кремчето на мама, хей мъниче идвай, за да станем двама!
Трима или четирима ами таткото Simple Smile))
Сега сме две в едно, след това ще сме две. Нямам предвид татковци, деца, баби, дядовци....

# 617
Добро утро,
не виждам никакъв проблем да се перат дрешките в пералнята, аз скоро също ще започвам да пера, че както казах имам доста оставени дрешки от сестра ми. НО чакам времето да се постопли и да съхнат хубаво и бързо на слънчице.

За секс правихме опити до към 4-5 месец, но все ми беше едно странно, по-различно усещането...сякаш нямам и желание особено много...общо взето позабравихме що е то. А като си помисля, че после ще стане още по-трудно чак ми става мъчно... хаха....   Rolling Eyes По принцип на мен лекарката ми каза, че едно време даже изрично забранявали на бременните да правят секс и хич не било препоръчително... в днешно време обаче чета на много места че си е полезно и няма никакъв проблем... Истината е че ако си в последните 1-2 седмици преди термин, наистина със секс би могла да предизвикаш раждане.

Само аз явно не съм правила втора  и трета фетална морфология..а вече съм в 33 г.с. В Петък ще съм на преглед обаче и мисля да питам лекарката.

# 618
  • София - Варна
Алеа, така те свива ли? ИЛи имаш разсстройство?
Аз станах тази сутрин и пак си ме свива. Повече няма да пия магнезий под никаква форма, особено Диаспорал, да видим дали ще ми мине.

# 619
  • Варна
Аз също не съм правила втора и трета ФМ. В клиниката където ходя,практиката е такава ,че ако на първата всичко е наред и в последствие не се виждат проблеми при ехо-тата не правят повече ФМ. Ако вече има някакъв проблем тогава.

# 620
Добро утро ! Аз също съм ходила само на една ФМ, но като ми казаха, че е добре бебчето не съм мислила да ходя на друга Simple Smile Тази сутрин само се разкарвах до лекарката, каза ми за днес да ида, пък сега тази седмица я нямало  #2gunfire та не знам сега кога да ида на ЖК, ще и звъня да се разберем. Много ми се искаше да видя бебка, но.. ще почакам
Вчера успях да стигна до и бебешки магазин Simple Smile купихме шишета, биберони и други такива дреболийки. Взехме и комплект да изписване, но няма пелена и ще трябва да купя друга. Реших да изпишем госпожицата в бяло, като каката как беше  Heart  Козметиката взех на Нивеа, дано да ни понесе добре, поне нея я има във всеки втори магазин и няма да се притеснявам, че ако е на свършване крема, трябва да ида някъде си за нов.

# 621
Аз станах тази сутрин и пак си ме свива. Повече няма да пия магнезий под никаква форма, особено Диаспорал, да видим дали ще ми мине.

Свива ме силно и имам разстройство. Когато го намаля обаче, корема ми става твърд като камък. Лекаря ми каза, че хич не е добре да е толкова твърд и затова търпя несгодите от магнезия...

# 622
И аз всичко вече съм си изпрала в пералнята, изсушила в сушилнята, изгладила и прибрала.
Използвам Тео бебе, както със синът ми. Омекотител изобщо не ползвам, излишно е. Ще предизвикам някоя алергия, после трябва и нея да оправям. Не виждам и смисъл от пране на 60 градуса. Коша на количката няма да пера. Вчера ми пристигнаха чаршафите за него, тях ще ги пера днес. На столчето за кола вече му изпрах текстилите, както и на люлката.

Козметика купих на Хип и се надявам да ползваме нея. Голямото ми дете е с атопичен дерматит и до ден днешен сме само с Bioderma, A-derma, La roche posay. Ако и сестра му е като него (и мен), нищо няма да купувам. Имаме и измиващи лосиони, и лосиони за тяло, и шампоани.

Аз другата седмица съм на  трета ФМ, макар, че моя доктор на предните два прегледа ми прави нещо като ФМ, много обстойно и продължително, аз все пак ще си отида и за часа в болницата. За всеки случай.

# 623
Прането е решено- в пералня. Питах ви защото всичките ми приятелки са с малки деца и от тях знам, че се пере на ръка, а изобщо не ми се иска. Аз бях на 1ва и 2ра ФМ, утре съм на 3та, като лекаря ми по ЖК настояваше единствено за 2рата, тя била най-подробна. Другите 2 са по мое желание. Аз не правих БХС и сега ми е много гузно,къде що има други изследвания и прегледи ходя

# 624
Здравейте мамчета! Да се включа след дълго отстъствие и аз! Поздравления за хубавите предложения за нова тема! Радвам се, че сте напазарували вече! Аз да се отчета -32г.с. станах, минах 3-та ФМ. Видяхме коремчето, сърчицето, главичката  Simple Smile. Бебчо е станал 1871гр. Първо си беше скрил лицето, после ни се показа. На 01.06. ще ходя на ЖК и за 45-дневния болничен.
Искам да се обърна към пловдивските мами с въпрос къде ще раждат. Моят доктор не изражда, нямам време да се чудя и ще съм благодарна ако споделят мнение.
Още не съм пазарувала. Първо детенце ми е се ориентирам в различните списъци с необходимите неща. Но ще започвам да действам. Хубав ден на всички!

# 625
Здравейте и от мен. Относно прането с баткото се гърчих и перях на ръка, но сега мисля да пусна всичко в пералнята. Както и първият път и сега ще пера с персил сензитив, а козметика  - на мустела - Измивен гел за коса и тяло пана за коса за новородено, мляко за тяло, а за дупето судо крем.
Днес следобед съм но ЖК и ще пиша, а иначе утре ми е последният работен ден - от 23 съм в 45 - дневният болничен. За дрешките - вече съм купила всичко, като не съм прекалявала, защото според мен няма смисъл - ще умалеят доста бързо, а и за погачата ще ми донесат доста дрехи, тъй като от големите неща нямаме само столче за кола.
Хубав и успешен ден от мен!!!

# 626
  • Plovdiv
bambincheto,  аз съм се насочила към Торакс 😊 във вторник ходих до там,  казаха само предварителен преглед при избрания лекар и среща с анестезиолога Simple Smile не съм се следила там,събирам препоръки към кой док. да се насоча Simple Smile

# 627

Искам да се обърна към пловдивските мами с въпрос къде ще раждат. Моят доктор не изражда
Здравей,аз съм се насочила в Селена - там ме следи една докторка и при нея ще раждам.

# 628
Bambincheto, аз съм се насочила към Пъл Мед. От началото на бременноста лежах там 5-6 пъти и останах много доволна. Екипа от доктори е много добър а акушерките са много мили. Отделението е малко и имат възможност да ти обърнат повече внимание.

# 629
  • София - Варна

Свива ме силно и имам разстройство. Когато го намаля обаче, корема ми става твърд като камък. Лекаря ми каза, че хич не е добре да е толкова твърд и затова търпя несгодите от магнезия...
Благодаря за отговора.
Ами и моят е твърд и имам силни контракции. Сигурно под над 100 на ден, поне тия, които усещам са най-малко 50-тина.

Общи условия

Активация на акаунт