Лидл 83- Великденска

• 129 738
  • 756
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Ще уважат ли рекламация за сирене
Според мен ще ти върнат парите без никакъв проблем. Simple Smile

И според мен.Опитай

# 16
За сладоледа с ядки от предната тема..вече не е в синя кутия, а червена с жълто..нещо такова, но пак толкова вкусен Peace

Много се чудя на чистачката за прозорци. Всички са доволни от нея, но аз имам няколко питания - минава ли се след нея с кърпа или само вече в долната част на прозореца е нужно да се дообере остатък от препарата? По-бързо ли става с нея, отколкото с обикновена кърпа? Ако прозорецът е силно замърсен /както напоследък духа силен вятър и превалява и прозорците стават на нищо за 2 седмици/, става ли директно с чистачката или си иска предварително да се махне голямата мръсотия?

Много бързо става-не се чуди; относно долната яаст-аз ползвам кухненска х-я, с която забърсвам дограмата, и това е. Simple Smile

# 17
Аз пък забърсвам по всички краища на прозореца, не само отдолу. Явно близо до дограмата не ми дърпа добре или аз не го държа правилно. И въпреки това пак ми е по-бързо и лесно.
Как използвате препарат, нали пише да не се изсмукват пенливи препарати? Заради това пръскам само с вода.

# 18
  • Варна
Благодаря за темата!
Не съм вземала сега уредчето за прозорци, но имам парочистачка с приставка за прозорци и добри идеи давате за по-бързо, лесно и ефикасно измиване. Благодаря!

# 19
Относно прахосмукачката за прозорци. Аз я купих миналата година по това време (беше 45 лева) и ако щете вярвайте, това беше второто ми рождение. Аз живея в стара кооперация и прозорците не са стъклопакет, а от тези с две крила - и са много, и са големи, и са високи. В две стаи имам да мия по осем стъкла от двете страни, в кухнята - четири стъкла от двете страни. Къртовски труд. С това чудо нещата стават за нула време.
С пробване открих, че е най-добре да разтворя препарат за стъкла във вода, избърсвам стъклото като се старая да остане възможно най-мокро, след което минавам с прахосмукачката - и край. Не се налага да повтарям, не замазва, не оставя следи. Само по ръбовете минавам със суха кърпа или домакинска хартия, защото стъклата са с маджун и гумата не успява да изсмуче по краищата.
Препоръчвам я горещо.

# 20
Къде в магазина стои сусамовия тахан?

# 21
  • София
При другите стоки от гръцкта седмица, ако е останал.

# 22
  • Русе
Вече ти отговориха
Някой пита в предишната тема за тахана: стои при великденските шоколадови неща, там където слагат от тематичната седмица продуктите. Щанда е в дъното на магазина до хладилниците. Peace

Благодаря за темата! bouquet

В четвъртък ще отида да разгледам балеринките.

# 23
  • на последния етаж
А мен май нищо не ме привлича от настоящата брошура.  Confused

# 24
И аз разреждам (на око, разбира се) препарат за прозорци с вода  Mr. Green

Някой пита за тротинетките в събота...имаме 2 бр-читави са
Peace

# 25
  • София
Хубави ли са сирената Пилос в метална кутия? Конкретно питам за кравето, което е 800г.

# 26
Относно прахосмукачката за прозорци. Аз я купих миналата година по това време (беше 45 лева) и ако щете вярвайте, това беше второто ми рождение. Аз живея в стара кооперация и прозорците не са стъклопакет, а от тези с две крила - и са много, и са големи, и са високи. В две стаи имам да мия по осем стъкла от двете страни, в кухнята - четири стъкла от двете страни. Къртовски труд. С това чудо нещата стават за нула време.
С пробване открих, че е най-добре да разтворя препарат за стъкла във вода, избърсвам стъклото като се старая да остане възможно най-мокро, след което минавам с прахосмукачката - и край. Не се налага да повтарям, не замазва, не оставя следи. Само по ръбовете минавам със суха кърпа или домакинска хартия, защото стъклата са с маджун и гумата не успява да изсмуче по краищата.
Препоръчвам я горещо.

Само верикално ли може да се чисти с нея? Питам, защото аз имам един прозорец, на който по никакъв начин не мога да достигна левия горен ъгъл, колкото и да се извивам като змия Mr. Green . И там се налага да минавам и хоризонтално, защото ми е по удобно.

# 27
  • София
Само вертикално пише в упътването.
Има вероятност да не може да засмуче водата и тя да се стече надолу май...

# 28
  • Бургас
Lirena, започни от този ъгъл тогава и действай бързо, преди водата да е почнала да излиза от отворите на контейнера - аз поне така обирам голямата влага долу първо. Смучи си добре водата, но започва да изтича отстрани, ако се задържи по-дълго хоризонтално. Ама аз ползвам уреда основно за обиране на зимния конденз, че полудявам иначе да изстисквам парцали и да ми капят Tired

sunny112233, пак казвам че купих жасминовия ориз от 4,5кг и според мен точно той е вкусен и страшно ароматен дори без нищо друго. За разлика от хваления бланширан ориз в картонена кутия от 1кг, който също пускат в XXL седмиците. Виж той ми е безвкусен, та дори и с лек неприятен дъх и последния път дори го изхвърлих, защото от подбутване и подминаване му беше минал срока даже Peace

# 29
Още не съм купила уреда. Утре ще отида и, ако не е изкупен, ще взема. После ще споделя Blush
Благодаря, момичета bouquet

Общи условия

Активация на акаунт