Лидл 83- Великденска

• 129 699
  • 756
  •   1
Отговори
# 30
Мяркали ли сте намалени плодове и зеленчуци? От доста време пак ги няма.
Патката май вече мина в постоянния асортимент и никой не я купува.

# 31
  • Mostly in my mind
Получава ли ви се коричката на крем брюлето с кафявата захар?  newsm78

# 32
Lirena, започни от този ъгъл тогава и действай бързо, преди водата да е почнала да излиза от отворите на контейнера - аз поне така обирам голямата влага долу първо. Смучи си добре водата, но започва да изтича отстрани, ако се задържи по-дълго хоризонтално. Ама аз ползвам уреда основно за обиране на зимния конденз, че полудявам иначе да изстисквам парцали и да ми капят Tired

sunny112233, пак казвам че купих жасминовия ориз от 4,5кг и според мен точно той е вкусен и страшно ароматен дори без нищо друго. За разлика от хваления бланширан ориз в картонена кутия от 1кг, който също пускат в XXL седмиците. Виж той ми е безвкусен, та дори и с лек неприятен дъх и последния път дори го изхвърлих, защото от подбутване и подминаване му беше минал срока даже Peace
И аз него имам предвид, явно е въпрос на вкус  chef

# 33
прочетох последните коментари за прозорочистачката, но не разбрах - става ли за плочки в банята?
извинявам се, ако сте го коментирали вече

в четвъртък ще отида за тениски, май друго не ме привлича от брошурата за тази седмица

# 34
В последния месец от нищо не съм изкушена. През следващата седмица какво да очакваме?

# 35
  • София
Ние сме си набелязали тротинетката в събота, то точно ММ я е харесал за щерката. Но според мен ще и я е голяма, и като не е карала такава с 3 гуми, дали ще може да се научи на такава?  newsm78

# 36
  • Русе
Хубави ли са сирената Пилос в метална кутия? Конкретно питам за кравето, което е 800г.
Вкъщи се харесва много,в кутията са 4 малки кръгли питки.Не е много солено,за мен е чудесно  Hug

# 37
прочетох последните коментари за прозорочистачката, но не разбрах - става ли за плочки в банята?
извинявам се, ако сте го коментирали вече

в четвъртък ще отида за тениски, май друго не ме привлича от брошурата за тази седмица

Миналата година коментираха, че става...това си спомням. По-скоро за душ кабини имаше мнения. Да се обира водата след къпане.
За плочките - с какъв препарат ще третираш? Само с вода котления камък надали ще падне и ще се изсмучи. Лично аз съм доволна от Сано против котлен камък, във вид на спрей-пръскаш, разнасяш, изчакваш малко и изплакваш с душа плочките. Едва след това може с уреда за прозорци да се подсуши..

# 38
Не е ли тежък този уред за стъкла newsm78

# 39
Благодаря за темата  bouquet

То още малко рано, но хубава ли е боята за яйца в Лидл, че все не се получават.
Вече две поредни години си вземам и съм много доволна, различни съм вземала, сполучливи са.  bouquet

# 40
Не е ли тежък този уред за стъкла newsm78

Е, по-тежък е от парцала и вестниците.. Joy

Колкото един сешоар тежи...

# 41
За плочките - с какъв препарат ще третираш? Само с вода котления камък надали ще падне и ще се изсмучи. Лично аз съм доволна от Сано против котлен камък, във вид на спрей-пръскаш, разнасяш, изчакваш малко и изплакваш с душа плочките. Едва след това може с уреда за прозорци да се подсуши..

точно сано ползвам и за това се чудя струва ли си инвестицията
прозорците са ми много лесни с една добра микрофибърна кърпа и за тях нямам нужда от подобен уред
благодаря ти за мнението!  bouquet

# 42
  • Русе
Мяркали ли сте намалени плодове и зеленчуци? От доста време пак ги няма.
Патката май вече мина в постоянния асортимент и никой не я купува.
И аз като ходя първата работа ми е да погледна за висяща табела, но няма още. Миналата година точно по това време ги върнаха. Помня, че за Великден си бяхме в Русе, отидохме в ЛИДЛ в Родина и имаше 50% намалени плодове и зеленчуци. В Ловеч по-късно се появиха. Не знам за тази година как ще процедират, дали ще ги върнат newsm78

Патката и тук гледам, че никой не я купува, но и при намалените меса с изтичащ срок никога не съм я виждала. А други патешки неща редовно мяркам.

# 43
  • В една слънчева къща...
И ние харесваме сиренето Пилос. И боите за яйца също.

# 44
  • Варна
Изпуснах ви ,дано успея да се добера до лидъл тази седмица  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт