Лидл 83- Великденска

• 130 458
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте. Има ли брошура за м. май или е седмица за седмица? Интересувам се от детско бельо и пижами (за малки деца) дали ще пускат скоро?

# 526
За да не изкупите шалварите, да ви разсея с новата брошура. / То като се замисля, общо-взето така навлиза всяка мода- в началото обикновено странна, дори смешна,после лека-полека ,като погледнеш - всички тръгнали така/

http://broshura.lidl.bg/5670347f-7c8b-4d58-9302-5199c4254de3/#/1

Последна редакция: сб, 07 май 2016, 17:52 от bubanka

# 527
  • 1st floor
Аз пък отдавна не намирам интимния гел на Лидл. Crossing Arms Или при нас го няма, или е в друга опаковка и аз не го виждам.... Tired
Ако търсиш бялата цилиндрична туба да сменена е с прозрачна и по сплескана/ точно няма как да определя формата/. Има си го и аз преди време се лутах търсейки старата опаковка.
Ей, добре, че ви има да ме светнете! Hug Аз вече го бях отписала. Laughing

# 528
  • Балчи-Варна
Момичета, да кажете нещо за скарата от другата седмица-добра ли е,мощна ли е?Имам нужда от хубава скара.

# 529
  • Перник
Ох, това съчетание на анцугоподобен шалвар с висок ток и мен ме разсмя като го видях, ама нищо чудно другата седмица да почна да срещам по улиците дами с този стайлинг  Laughing

Сиен мед мернах миналата седмица в нашия Лидл, но не се загледах по-подробно. Щом хвалите тези продукти, ще ги пробваме, че  мъжът ми има кожни проблеми, а синът - суха кожа.

# 530
  • Асеновград
Аз пък отдавна не намирам интимния гел на Лидл. Crossing Arms Или при нас го няма, или е в друга опаковка и аз не го виждам.... Tired
Ако търсиш бялата цилиндрична туба да сменена е с прозрачна и по сплескана/ точно няма как да определя формата/. Има си го и аз преди време се лутах търсейки старата опаковка.
Ей, добре, че ви има да ме светнете! Hug Аз вече го бях отписала. Laughing
Тъкмо сега видях,че следващата седмица Cien е на промоция ще си заредя от интимния гел и вероятно ще пробвам хвалените продукти за чувствителна кожа.Добре че чета  изобщо не съм ги забелязала все набързо минавам и грабвам което съм свикнала.  Laughing Преди малко ходих имаше доста жени ровещи в дрехите погледнах панталоните и не ме впечатлиха, тези с ръба отпред бяха доста плътни като материя, имаше шалвар с коланчета под талията той пък беше съвсем тънък и лигав. Купих от гел стелките ,чабата с маслини и някакви слушалки от намалените. И в бързината забравих да погледна лавандулата ако някой я е забелязал нека пише дали изглежда добре.

# 531
  • WonderLand
От фъстъците на Лидл вземаме най-редовно големи пакети. Говоря за тези които са цели, мисля, че ги водят джъмбо фъстъци. Печени са без сол и на мен лично никога не ми става тежко от тях. Много са вкусни и приятни.

Прегледах брошурата и от другата седмица и медецинската серия ще е намалена на Cien, но да питам има ли измиващ гел за лице към тази серия, защото в брошурата видях само шампоан, душ гел и лосион за тяло. Видях, че и интимния гел е на промоция също. За съжаление тъкмо изхабих няколко козметични продукта и веднага купих нови, пък те Лидл да вземат да ги намалят седмица по-късно  Crossing Arms Което ми напомни, дезодорантът със зелена капачка много ми харесва. Потя се мноооого, а той е едно от малкото неща, които помагат да се  справя с този проблем. Не спира потта напълно, но поне я намаля и определено усещам разлика.

Видях, че пак са пуснали ножове - хубави са, купих един преди почти година и го ползвам ежедневно за всичко - все още е като нов, не се е изтъпил ужасно. Купих и нож са хляб, изглеждаше ми някак паянтов, но всъщност е много хубав и удобен.

# 532
Такааааа....не бързайте за шалварките, при нас имаше бол Laughing Между другото не са от трико тип анцунг, както си мислех, а от тънка и лека материя...подобно на шалварите, които пускаха преди време, ако се сещата. Материята е изкуствена, но много мека и приятна....само кройката и модела няма да коментирам Mr. Green

Да кажа за стреч панталоните - уголемени са. №36 ми стана, че и още място имаше Laughing по принцип съм 38 номер. Взех черен 38 номер - свободен ми стои, 36 номер са ми таман..

Взех от горния топ без ръкави, от плат, не от трикото - стоят доста закачливо и весело, доволна съм.  Грабнах и сутиен, да видим дали този ще ми подпира под гърдите Thinking

И едни бели гуменки забрах...

# 533
  • София
Този лосион не е ли всъщност измивен продукт, аз така го разбирам от брошурата.

# 534
  • при моите любими
... и някакви слушалки от намалените.

Може ли да ми кажете какви са тези слушалки. Трябва да купя на дъщеря ми, че се счупиха нейните. И къде ги има? Благодаря.

# 535
  • WonderLand
Този лосион не е ли всъщност измивен продукт, аз така го разбирам от брошурата.

Лосионът е като крем, с който се маже цялото тяло. Няма нищо измивно в него. Аз бях останала с впечатлението, че има гел за измиване на лицето в серията, затова питам. В брошурата всичко е за тяло.

# 536
  • София
Пише почистващ лосион - подходящ за ежедневна грижа за лицето, тялото и косата. Затова реших, че е измивен продукт.

# 537
  • Бургас
Измивен продукт си е! Аз си го взех вчера, но не съм го "дегустирала" още. Мисля, че точно той беше похвален в темата Peace

# 538
  • София
Ходих сутринта за туниките. Много са хубави. Взех червена, ,довечера ще се пробва.
Харесаха ми сутиените, но нямаше моя номер.
Бикините също са много хубави, памучни. Но не взех, защото не можах да преценя кой номер нося. По принцип съм L, но миналата година си взех М и ми бяха дори хлабави. Та, ще чакам някой да сподели отзиви за тях.
Нямах време да гледам другите неща...

# 539
  • София
Вече няколко пъти пускат LED лампите. Моля, кажете ми в какъв цвят светят - жълта (топла) или синя (студена) светлина са? В сайта, никъде не видях да пише.

Другото - колко вата отговарят на едновремешните 100 вата? На други марки съм виждала нещо от сорта 20W = 100W

Общи условия

Активация на акаунт