Лидл 83- Великденска

• 130 458
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
Някой пита за потниците по два броя в комплект - от обикновено, гладко трико са, не са рипсени Peace

# 556
  • Пловдив
Може ли да споделите отзиви за шевната машина другата седмица ? Благодаря за споделеното мнение за мед козметиката. И аз не бях обръщала внимание.
на вид е различна от моята, но като гледам характеристиките са същите Simple Smile
Перфектна е, ползвам я вече около 2 години, а майка ми - 5 и отгоре Peace

# 557
  • София
Някакви отзиви за многофункционалния детектор? Има го в брошурата за другата седмица.

# 558
  • София
Да кажа за стреч панталоните - уголемени са. №36 ми стана, че и още място имаше Laughing по принцип съм 38 номер. Взех черен 38 номер - свободен ми стои, 36 номер са ми таман..
teta, с теб сме горе-долу един размер.Simple Smile , та да питам: 38 номер къде ти беше свободен само в дупето или и в краката? Знам, че е стреч, ама не ми се ще да ми стои като клин!

# 559
  • София
Този лосион не е ли всъщност измивен продукт, аз така го разбирам от брошурата.

Лосионът е като крем, с който се маже цялото тяло. Няма нищо измивно в него. Аз бях останала с впечатлението, че има гел за измиване на лицето в серията, затова питам. В брошурата всичко е за тяло.
Body wash е точно за измиване (почистване). Но ми е странно, че пише: за лице, коса и тяло. newsm78

# 560
  • София
Някой пита за потниците по два броя в комплект - от обикновено, гладко трико са, не са рипсени Peace

Аз. Благодаря, лошо в такъв случай за бюджета, ако са останали де Simple Smile

# 561
  • Пловдив
Здравейте! Имам питане за грила от следващата седмица. Пускан ли е преди и някой може ли да го препоръча? Става ли за месо? Достатъчно мощен ли е?

# 562
Да кажа за стреч панталоните - уголемени са. №36 ми стана, че и още място имаше Laughing по принцип съм 38 номер. Взех черен 38 номер - свободен ми стои, 36 номер са ми таман..
teta, с теб сме горе-долу един размер.Simple Smile , та да питам: 38 номер къде ти беше свободен само в дупето или и в краката? Знам, че е стреч, ама не ми се ще да ми стои като клин!

Сега, да ти кажа...мерих ги вкъщи преди малко. 38 номер ми е свободен на кълките, на д-то не толкова, надолу е лееееекинко по-широк. Не стои лошо, съвсем леко свободен. Не торбест, но не като ластичен по тялото, ако ме разбираш...

Аз исках да са по мен, като на снимките и като клин, ама нейсе. Виж 36 номер по-се приближава до изискванията ми Laughing

И нещо друго-в чатала леко ми дава някаква неприятна гънка и набиране Rolling Eyes Незнам от кройка ли, от що ли...нали знаете, че има някои кройки, които се набръчкват неприятно в тази област, а не стоят гладки...нещо такова забелязвам в 36 номер лично при мен...
Ще ги огледам и утре и ще решавам.. Thinking
Най-добре да мериш де, да се огледаш спокойно вкъщи и така да прецениш.Ако нещо друго те интересува-насреща съм...

От стреч дънките съм вземала 36 номер и едва се пъхам в тях. Плътно по мен са. Тези са уголемени определено...

# 563
При нас ни един панталон от тесните. Само от широките.

# 564
Аз си взех от стреч панталоните черен и червен 40 номер. Черният ми стои по-добре, не е впит, но не е много широк, червеният обаче е от по-елестичен плат и ми идва доста по-широк, отпред прави нещо като балонче. Ако някоя мама от Пловдив е взела червен 38 номер, нека ми се обади, искам да взема по-малкият номер и да видя дали ще се харесам с него. След обяд мъжа ми обиколи и четирите Лидъла в Пловдив - никъде нямаше червен номер 38.

# 565
  • Пловдив
На някой днес дадоха ли му Стики? На мен не, а се усетих ,чак като се прибрах и детето си го поиска. Оказва се ,че знае промоциите по-добре от мен Grinning

# 566
  • София
Аз не съм сигурна, че се изразих правилно искам един уред с много приставки и блендер отгоре ако някой се сеща
Това е робот. Имаше оня ден поне една бройка в Лидл Младост 3 - София. Имаме вкъщи такъв и ни е много полезен. Вчера готвих борш и всички зеленчуци ги нарязах за норматив. Днес си разбих сметана за една торта.

# 567
  • при моите любими
Стикитата са от 09,05.

# 568
  • София
При нас ни един панталон от тесните. Само от широките.
По този повод в Лидл - Черни връх сутринта настана драма с елементи на комедия.
Аз пазарувам рано, към 7.50 - 8.10, преди работа. На влизане ме изпреварва една дама на средна възраст и търчи напред към дрехите. Вземам си ягоди, хляб и минавайки до нея я чувам как обяснява на друга новодошла - няма от шалварите. Двете кършат ръце, мятат се към служители в магазина, трескаво ровят и си търсят гащите. Накрая на касата бяха след мене - покрусени от липсата. Бяха награбили разни блузки и туники, но им няма бленуванте шалвари. Отстрани ми беше много смешно като ги гледах.

# 569
Е при нас купища шалвари, че и рокли и поли даже...

Общи условия

Активация на акаунт