Лидл 83- Великденска

• 130 458
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
да първата снимка имам аз...благодаря, Дидка....от таблета съм и не мога да кача снимка..
От това съм много доволна и аз. Няма изпотяване, няма миризма, направо се родих, че с тия хормони беше много зле положението. Сега ще го пробвам и на пубертета в къщи, че почна да ми понамирисва вече ...

Изпотяване има леко, но изобщо не мирише потта с това нещо. Супер е...Аз поне съм от тези, които при напрежение и стрес се потят повечко, но с този кристал миризма няма ни-как-ва. Нанасям всяка сутрин на измито и цял ден си свиркам...

# 601
да първата снимка имам аз...благодаря, Дидка....от таблета съм и не мога да кача снимка..
От това съм много доволна и аз. Няма изпотяване, няма миризма, направо се родих, че с тия хормони беше много зле положението. Сега ще го пробвам и на пубертета в къщи, че почна да ми понамирисва вече ...

Изпотяване има леко, но изобщо не мирише потта с това нещо. Супер е...Аз поне съм от тези, които при напрежение и стрес се потят повечко, но с този кристал миризма няма ни-как-ва. Нанасям всяка сутрин на измито и цял ден си свиркам...

А каква му е цената?

# 602
  • Бургас

А каква му е цената?
Около 5 лв. мисля, че беше.

# 603
Скрит текст:

А каква му е цената?
Около 5 лв. мисля, че беше.
от къде го взимате ?
ДМ Peace

# 604
  • Варна
Ейй, днес бях там. Утре пак ще ходя. Хих Зарибихте ве с този кристал особено за лятото. Бях мислила за тези от аптеките, които рекламират, но първо ДМ ще пробвам.
Нещата на cien не са на промоция сега ама взех гел, че другата седмица само за него да ходя даже по-скъп ще ми излезе.
Трябваше ви препарат за прозорци и днес бях и в Лидл та вземах W5. Дано не съм се подвела...

# 605
  • Бургас
Оххх,тези намалени продукти на Сиен  #Crazy Crazy незнам,какво ще се правя вече  Embarassed
Етажерката в банята ми няма място вече....10 душ гела,3 пяни за вана,5-6 шампоана,2 балсама,2 ексфолианта и скраб за тяло,интимни гелове, и пуп дребни  мострички на какво ли не....
И още неща купувам и набелязвам за купуване,.....
Идва ми да се  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Mr. Green

# 606
# 607
  • Пловдив
Да сте забеляза ли при вас да е изчезнал замразения грах,при нас няма от около месец.
Миналата седмица и аз се чудих - сменена му е опаковката, ако търсиш същият, който и аз - с БГ знамето

# 608
  • София
Върнах си пижамата  Laughing Мислих 5 дни и накрая реших,че наистина не ми е нужна.
Та да знаете, че в Лидл Изток(София) може да изкарат дълго тъмно долнище М и зелена блуза С.

# 609
  • София
 hahaha
Оххх,тези намалени продукти на Сиен  #Crazy Crazy незнам,какво ще се правя вече  Embarassed
Етажерката в банята ми няма място вече....10 душ гела,3 пяни за вана,5-6 шампоана,2 балсама,2 ексфолианта и скраб за тяло,интимни гелове, и пуп дребни  мострички на какво ли не....
И още неща купувам и набелязвам за купуване,.....
Идва ми да се  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Mr. Green
И аз така, но се успокоявам, че ако не дай Боже настъпят финансово тегави дни, поне за това няма да се притеснявам  Joy
Освен това имат дълъг срок на годност.

Никой не каза нищо за лед лампите, та да подсетя Hug

# 610
  • Русе
Дългият срок на годност на продуктите, въобще не е успокояващ факт Peace

# 611
Нормално срокът на годност на шампоаните е около две години.Все пак не са само с естествени съставки, а имат повече химични съединения.Но това са продукти, които се отмиват.При храните е по-различно.

# 612
  • София
Да споделя и аз за сутиените. Този път наистина не са с огромна подплънка и взех белия. Много добре ми лепна,нямам търпение да го поднося. И за моя огромна изненада вчера в слатинския лидл имаше от всичко по много,с изключение на стреч панталоните. Шалвари имаше бол,явно никой не ги беше и погледнал Sick
Петнистата туника беше много сладка,ама ще приличам на далматинец с нея и реших да не я взимам. Иначе беше супер мекичка Heart Eyes
Иначе си взех от кефира с плодове, много са им вкусни плодовите млекца на лидл, за разлика от всички останали. Crazy
Стига толкоз от мен. По принцип ви чета редовно,ама ме домързява да пиша Crazy

# 613
  • Асеновград
Имам следния въпрос към собственичките от по дълго на акумулаторната прахосмукачка.В упътването пише да стои на стойката но закачена на нея тя на практика непрекъснато е на зарядното, та така ли я държите непрекъснато да се зарежда ?

# 614
  • Бургас
Да, моята си стои така постоянно на поставката и си се зарежда Peace

Общи условия

Активация на акаунт