Този НОЕМВРИ ще бъде специален, подарък ще получим уникален Тема 4

• 37 676
  • 703
  •   1
Отговори
# 195
Аз да обясня за моите косми.От както съм бременна имам чувството,че още по-бързо растат и още повече ме мързи да ги махам.Аз карам с епилатора още,но усещам,че скоро и бръснача ще играе  #2gunfire

# 196
Така е. По-бързо растат - заради хормоните на бременността.  Simple Smile

Дивост, защо не пробваш към хляба поне парче сирене с домат?....   Mr. Green

# 197
Ред, ела ми на гости, ще те почерпя домашен компот по избор,  а ако слушкаш може и сладко от смокини.
Едва ли на лекарите им е по- добре. То в повечето случаи бащата тр да се успокоява с предимство. Моят вече не го взимам за нищо на света, пък ако ще да приритва.
Слушкам, слушкам и с двете уши даже Hug Казвай къде си,идвам да опустоша и твоя хладилник Laughing
Аз ползвам фотоепилатор (когато не ме мързи) и самобръсначка. Космите ми растат страшно бързо отпреди бременността още.Преди ползвах епилатор, но за една седмица и карката и ръцете ми бяха пак като на таражеж, та реших, че не си заслужава болката. А за мъжете на преглед- ами не знам... Аз предпочитам да не идва, но ще го оставя той да си реши. Е, ако бях при Димитров,може би щях да настоявам да не идва  Laughing

# 198
Специално стискам палци на Лара и Мечи за утре !!!  Hug

Лара и Ред Ход отдавна ги чакам във фейсбук,без да нараня някой,но така се смея с Ред хот и дивост  Laughing

Толкова съм гладна,че незнам кога ще сготвя супа от "квото има" ама сега съм си сложила утрогестана и точа лиги по вашите манджи  Thinking

Относно прегледите мен от 7 г с не са ме гледали с вагинален,поради простата причина че в моя град няма такъв... и ме гледат на коремен все и си се вижда... Частния ми доктор при който искам да раждам живот и здраве ме видя в 7 г с и ме вика в почти 13 г с на скрининг,което ме изненада,но каза да се запиша на ЖК и да ме гледат в Свищов да си ползвам изследванията по каса... Днес си взех и влагалищния и сме чисти с бебо  Praynig Вече що секрети дадох не е истина какво ли не изследвах преди да забременея което ще рече 20 февруари аз на 29 забременях и моята докторка каза че важи всичко...
Да ви кажа удържах се и не ме гледа на видеозон моля се бебо да е добре пипам тука гърдите мачкам да усетя,ама реших че по добре за мен да не психясвам ще ида другата седмица поне 2 да са минали и да пораснем хубаво  Hug
Отивам да ровя в хладилника и да готвя (няма да споделя какво че мен много ми се дояжда и да не ви дразня и вас излишно )

# 199
Тази Шана бе.....вика аз при мъж гинеколог не стъпвам,а сега с усмивка влиза.От хормоните е станала палава....хахахах.... hahaha Joy
Аз утре отивам да ми вземат кръв за изследвания.Дано не взимат много,че ми става лошо от кръв  Sick Трябвало да се вземе на гладно сутринта....как ще стане и аз незнам,на моето джудже му се яде тестена закусчица с айрянче ,от местната баничарница,още в 6:00ч  Blush

# 200
Специално стискам палци на Лара и Мечи за утре !!!  Hug

благодаря ти, Annnnni! ще докладваме, надявам се само хубави новини  Heart Eyes

# 201
На мен пък ми се изсуши кожата и космите почнаха да растат по-бавно  Grinning пу пу
Като цяло краката и ръцете са с епилатор, но другото е на бръснач  Crossing Arms
А иначе компота е добра идея, оня ден хапнах половин буркан от кайсии, но бебе не иска да повтарям менюто и на другия ден втората половина от компота излезе оттам от където влезе .
avi4ka  Hug разбирам те напълно колко ти е тежко, успокоявам се само, че бебето е важно да е добре.

# 202
Момичета, значи за утре ставаме три треперещите... Стискам палци всичко да е наред!:*

# 203
  • София
Здравейте момичета!
Да се запиша и аз след толкова седмици само четене. Втора бременност с термин 11.11.
И аз като вас умирам от глад и яла, не яла ми е все лошо. С предната бременност качих 35кг  Shocked , като започнах от 50кг. Сега стартирах от около 58кг и съм вече 63кг  ooooh! Още не съм казала в офиса, а съм отпрала такъв корем....ама никой не смее да пита  Grinning.

# 204
Момичета,чета аз и се смея за гига кроасана на ММ.Влизам да се къпя,излизам и какво да вуда-Гига сложен на масата  Joy То било хубаво да си бременна.Голямо глезене  Hug

# 205
  • София
Момичета, значи за утре ставаме три треперещите... Стискам палци всичко да е наред!:*

Четири сме. И аз съм на преглед. Трябваше да е сряда, ама доки беше зает. Утре в 15.30, но като знам как му върви следобедния график се надявам да мина към 17 часа.  Laughing

Turanga Leela Стискам палци кървенето да спре веднага и ти да си лежиш ей така за всеки случай  Hug Аз смятам, че най правилно е точно твоето поведение - прокървяване - веднага в болницата (Е, стига да има тази възможност, но за София и по-големите градове не е трудно)

На мен ме е хванала манията за подреждане. Сортирах и отделих всички дрехи, които не ми стават вече (половината гардероб  Mr. Green) и смятам да ги прибера в платнени чувалчета с цип за съхранение. Оставих дрехи,  които в момента и идния месец ще ми стават, но и те ще отидат в склада края на май  Joy
Оголи се положението и ще трябва да се пазарува. Абе имам питане към момичетата, които ходят на работа и се обличат с костюми. Какво обличат е надолу - нито една пола от костюм не ми става. Саката са ОК, разкопчани,  но полите и повечето рокли... мъка...

# 206
Да ви кажа удържах се и не ме гледа на видеозон моля се бебо да е добре пипам тука гърдите мачкам да усетя,ама реших че по добре за мен да не психясвам ще ида другата седмица поне 2 да са минали и да пораснем хубаво  Hug
Хахахаха, с тия гърди сме голяма работа hahaha Предлагам ново заглавие за тема : Ноемврийка циците си мачка, вече ще направят стачка!
Успех на момичетата с преглед утре Hug Само хубави новини да донесете!
Айде отивам и аз да нападам компота и Гигата Laughing

# 207
Ще напиша стих за космите ,и т.н
Ма пак ще ме накажат:-)

# 208
Накрая ще събера всички забавни предложения за заглавия и ще се получи чудна поема за боб, хвърчащи копчета, цици в стачка и т.н  Simple Smile
Благодаря момичета, за хубавите думи!
Стискам палци на всички с прегледите утре!

# 209
  • Горна Оряховица
Здравейте. Аз все  имам някакви  ангажименти вечер след работа и нямам време да вляза, за което моля да ме извините  Embarassed. Видях няколко нови момичета. Обещавам, довечера ще редактирам първа страничка със списъка и снимките.
Аз пък да ви се оплача. Моята коса от суха и къдрава стана мазна и къдрава. Това направо ме заби. С предната бременност беше още по - суха и падаше, а сега една мазнотиия - ужас.

Общи условия

Активация на акаунт