Този НОЕМВРИ ще бъде специален, подарък ще получим уникален Тема 4

• 37 675
  • 703
  •   1
Отговори
# 300
Само дс вметна че отлепянето зараства с лежане и хормонални препарати. С първата бременност получих голямо отлепяне на почти целия сак (казаха ми че направо е тръгнало да пада) лежах в болница на инжекции 3 дни и ме изписаха като от 6 г с до 10 г с само тоалетна ми даваха да ставам и да се къпя веднъж в седмицата ако искате се смейте доктора все ми викаше че имало жени със спирт се миели на легло до 9 месец... Ужасно беше но като отидох почти беше зарастнало и имаше отлепяне само 5 мм . Трудно е но си почивайте  Hug
Това, че зараства дава надежда на нас със зацапванията.Явно аз нещо не съм разбрала. Лежането е ужасно, не знам как момичета издържат до края на легло.Мен психически ме срива, само гледам през прозореца като затворник. Sad

# 301
Red Hot и мен не ме свърта, имам непрекъсната нужда да върша нещо, физическа работа при това...

# 302
Ред, ако се случи да ти се Налага да лежиш, последното, което те плаши е самото лежане. Готов си да не станеш никога. Нито подлогите те плашат,  нито некъпането... когато имаш цел, вс е по- лесно.
Аз вече залегнах. Моля се да лежа поне още 5 месеца.. всеки с мечтите си:))
Михаела, солта, да. Задържа вода и повишава кръвното. И течности.

# 303
Реално кръвното ми е ниско за останалите хора, но организмът ми с годините се е нагодил и се чувствам страхотно при стойности 60 на 90, но преди да разбера че имам проблем с кръвно точно така се чувствах - сънлива. Майка ми дори ме обяви за мързелива, защото постоянно исках да лежа и да спя и го правех, а колкото и силна храна да ядях все бях немощна и отпаднала. Беше ужасно, бях непълноценна във всяко отношение, занемарих социалните си контакти и се чувствах безпомощна да променя каквото и да е.
 Всеки път вече, когато м. сестра ми мери кръвното - мълчи, гледа ту апарата, ту мен. Започва предпазливо и някак мистериозно да ме пита как се чувствам, пък аз съм супер.
 Както написах само айран и вода, по малки количества но постоянно и на често ме спасяват.

На мен не ми казаха да лежа, ама страх лозе пази. На Персенска й казах, че заради кафеникавото нещо не смея да стана от леглото и тя ме обяви за луда.

# 304
И аз съм с ниско кръвно, но понеже от много години е така си се чувствам добре. Но като падне повечко  започва сънливост, отпуснатост и главоболие.
Спасявам положението със солен айрян, таратор, много вода, кола, кафе и шоколад Simple Smile
Момичета, стига с тези зацапвания...  bouquet
И аз при всяко посещение на тоалетната оглеждам с ужас салфетката.
 Hug Hug Hug

# 305
И аз съм с ниско кръвно, но понеже от много години е така си се чувствам добре. Но като падне повечко  започва сънливост, отпуснатост и главоболие.
Спасявам положението със солен айрян, таратор, много вода, кола, кафе и шоколад Simple Smile
Момичета, стига с тези зацапвания...  bouquet
И аз при всяко посещение на тоалетната оглеждам с ужас салфетката.
 Hug Hug Hug
Както би казал Шишо бакшишо. Днес гледаш с ужас салфетката, утре гледаш с ужас поредния посран памперс, вдугиден гледаш с ужас лютеница по тавана и стените  Whistling

# 306
Много благодаря,момичета.На мен по принцип не ми е ниско,даже имам спомени,че са ми казвали,някой път,че е завишено.За това явно сега не ми е добре.От утре се зареждам с айряни е без това и за гадния вкус в устата,помагат.  Hug

# 307
Ред, ако се случи да ти се Налага да лежиш, последното, което те плаши е самото лежане. Готов си да не станеш никога. Нито подлогите те плашат,  нито некъпането... когато имаш цел, вс е по- лесно.
Аз вече залегнах. Моля се да лежа поне още 5 месеца.. всеки с мечтите си:))
Михаела, солта, да. Задържа вода и повишава кръвното. И течности.
Дивост и аз лежа и затова казвам, че ме тормози психически, имам прекалено много време да си  мисля глупости. Но както казваш, това не е най-важното.Дано всички сме добре Hug
Както би казал Шишо бакшишо. Днес гледаш с ужас салфетката, утре гледаш с ужас поредния посран памперс, вдугиден гледаш с ужас лютеница по тавана и стените  Whistling
Дай Боже всеки му наакни памперси  Laughing

# 308
Момичета, я по- добре си лежете и си почивайте, знам че е досадно но ако имате притеснения така е по-добре (мама нас трима ни е лежала). Важен е резултата а когато си гушнем бебетата ще забравим всички неудобства. ММ ми донесе възглавница, довечера ще пробвам и утре ще се хваля Laughing

# 309
Ох, Ред Хот, няма по-голямо щастие от това да си имаш бебе, та с радост ще си чакам памперсите Simple Smile

# 310
Мен малко ме е страх от мисълта, че ще съм отговорна за друг човешки живот Sad

# 311
И аз се чувствах странно когато родих детето си. Беше толкова малко и крехко същество, че се уплаших дали ще се оправя. Е, вече порасна Simple Smile
Та затова чакам с нетърпение бебчо... Велико е!

# 312
  • по пътя
Момичета, с вас сме, щом трябва ще почивате.
Аз си живея с ниското кръвно и вече не ме учудва 60 на 90. Да ви питам какви сутиени ползвате, аз вече не мога от тези с банелите, много ме дразнят и си купувам от онези спортните потничета, имам и няколко за кърмене, но не стоят така красиво като другите.

# 313
И аз се чувствах странно когато родих детето си. Беше толкова малко и крехко същество, че се уплаших дали ще се оправя. Е, вече порасна Simple Smile
Та затова чакам с нетърпение бебчо... Велико е!

Дано и аз се справя и ме бива за мама  baby_neutral

# 314
  • Варна
Момичета, с вас сме, щом трябва ще почивате.
Аз си живея с ниското кръвно и вече не ме учудва 60 на 90. Да ви питам какви сутиени ползвате, аз вече не мога от тези с банелите, много ме дразнят и си купувам от онези спортните потничета, имам и няколко за кърмене, но не стоят така красиво като другите.
Тези с банелите не се препоръчват по време на бременност и кърмене. Спортните са супер вариант.  Аз така изкарах първата бременост
..и продължавам с тях.
 Да споделя нещо...моята мома е на година и половина и все още кърмена. От две седмици започнах лека полека да я отбивам. Хем ми се иска да си почина до появата на номер 2, хем ми е едно емоционално отбиването.  Хормони.....каква да се прави.

Общи условия

Активация на акаунт