Този НОЕМВРИ ще бъде специален, подарък ще получим уникален Тема 4

• 37 675
  • 703
  •   1
Отговори
# 330
Момичета сега видях, че на малката й е излязал херпес на устната. Не знам дали да се притеснявам. Снощи почти не спа. Не знам дали е вследствие на високата Т, която имаше почти цяла седмица или високата Т е била заради това. Започвам да се чудя дали тази бременност ще имам ден спокойствие.  ooooh!

# 331
Момичета, какви кръвни изследвания ви назначиха през първия триместър? Предполагам стандартните, ПКК, глюкоза... но и определяне на резус фактор? Някакви специфични?

# 332
На мен още никакви изследвания не са ми правили, а днес влезнах в 12 г.с.  newsm78 Аз кръвна група си имам и си пуснах сама токсоплазмоза, но мисля, че трябва и някакви други, но чакам доктора да ми каже  Crossing Arms

# 333
На мен ми назначиха стандартната кръвна картина, урина, чернодробна функция, ТСХ, спин, сифилис, хепатити и хламидии. Не знам дали е стандартно да пускат всики тези или не обаче?

# 334
  • Горна Оряховица
Честит Празник на всички именнички  smile3525

На мен ми пуснаха ПКК, урина и за резус анти телата, което за мое щастие е отрицателно. Иначе на 18,05 като отида предполагам ще ми вземе цитонамазката, микробиологията и незнам тези за СПИН и другите специални сега или по - нататък. С предната бременност ми пуснаха всичко наведнъж в 8 седмица като ме записаха на ЖК. Сега даже доктора ми иска да ме прати на алерголог заради алергия към Пеницилин.

# 335
Lara8 ,на майка ми винаги,когато и минава настинка или грип, и излиза херпес. Нищо чудно да е от това.Хайде оправяйте се вече,наистина и ти се изтормози Hug
На мен изследвания ми пускаха само,когато лежах в болницата,заради зацапването- ПКК, урина, Васерман, ТСХ, глюкоза. Влагалищен  и цервикален секрет не са ми вземали (пак заради зацапването).

# 336
Някой пита за възглавниците и аз си взех от Кауфланд  супер удобна ми е и в колата си я вземам  да си подпирам кръста че си имам проблем с него 18 лв  Peace .

# 337
Честит празник на всички цветя.

# 338
Момичета сега видях, че на малката й е излязал херпес на устната. Не знам дали да се притеснявам. Снощи почти не спа. Не знам дали е вследствие на високата Т, която имаше почти цяла седмица или високата Т е била заради това. Започвам да се чудя дали тази бременност ще имам ден спокойствие.  ooooh!

Лара,,аз като срина имуната система и ми излизат херпеси...То точно това са гадините..срив в имунната система...Подсили я ,и много плодове с витамин С..

# 339
  • София

Лара,,аз като срина имуната система и ми излизат херпеси...То точно това са гадините..срив в имунната система...Подсили я ,и много плодове с витамин С..
И аз съм така. От както видях 2-те черти на теста - 2 херпеса, явно ми пада имунитета. Лошото при мен е, че не е на устните, та още повече ми се усложнява ситуацията  Mr. Green

# 340
Честит празник на всички цветя в хубавата ни група Simple Smile Да сте живи и здрави и да родите здрави и шишкави бебоци  Heart Eyes  bouquet
Днес цял ден съм като надрусана от тоя утрогестан... Спах от 9:30 до 13 ядох и после до 17 часа... Много ми е зле вие ми се свят и прочие...
Не издържах и звънях на моята лекарка за зацапването та ходи да отваря кабинета заради мен... Бебо е добре Слава на Господ пораснал е и е почнал да мърда с ръчички и крачета  Praynig беше си легнал по корем,но ми обърна екрана да го видя и той пощуря да маха докторката вика сякаш разбра  Praynig 
Незнаем от къде е зацапването днес намаля но имам малко ... Каза че може да съм се раздразнила от бъркането с тия нокти и да пия сега утрогестана малко почивка от влагалищния прием... Не се видя отлепяне мистерия . Каза ми че ако ме наболява освен но шпа мога да пия папаверин и спазмалгон . Не ми каза да лежа само ,то ако имало да става и с лежане ставало ми каза... Но мисля да полежа докъто изчезне зацапването че направо ми побеля косата от страх

# 341
Момичета най големият ми страх е на лице преди малко ми зацапа и съм толкова притеснена всичко от миналото да не се повтаря  ... веднага сложих утрогестана и сега лежа ..незнсм как ще заспя  Cry

# 342
Момичета най големият ми страх е на лице преди малко ми зацапа и съм толкова притеснена всичко от миналото да не се повтаря  ... веднага сложих утрогестана и сега лежа ..незнсм как ще заспя  Cry
Няма страшно Дени !!! Снощи така ми зацапа и днес пак имам... И аз като теб треперя,но се оказа че масово сме със зацапване и аз незнам от какво... Почивка спокойстие и хапчетата ! Всичко ще е наред  Hug

# 343
Не знам дали херпеса толкова ме притесни, колкото, че цял ден лежа и не игра (нещо нетипично за нея) и си поплакваше, че я боли глава. Мисля, че затова не е спала снощи. Дадох малко парацетамол.
Утре трябва да пътуваме, че имаме среща със специалистите по заболяването. Дано се оправи до тогава.  Praynig

Днес като се замислих, може и аз да съм имала херпес (отдолу), но все си мислих, че нещо съм се наранила с ножчето и затова съм с това усещане.  Thinking

Denity0 стискам палци всичко да е наред.  Hug

# 344
Не знам дали херпеса толкова ме притесни, колкото, че цял ден лежа и не игра (нещо нетипично за нея) и си поплакваше, че я боли глава. Мисля, че затова не е спала снощи. Дадох малко парацетамол.
Утре трябва да пътуваме, че имаме среща със специалистите по заболяването. Дано се оправи до тогава.  Praynig

Днес като се замислих, може и аз да съм имала херпес (отдолу), но все си мислих, че нещо съм се наранила с ножчето и затова съм с това усещане.  Thinking

Denity0 стискам палци всичко да е наред.  Hug

Аз съм човек който постоянно има херпеси по устата и без да имам Т и с Т разкисна ли се и цъфтя ... Не се притеснявай тя с това боледуване и хапчета найстина имунитетът й се е посринал ... Можете ли да ядете плодове ? Лимони с мед ми правеше мама като малка. Ще се оправи тя в боец, да не говорим че ти отворих профила във фб и е ужасно красива пу пу с тия коси  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт