Този НОЕМВРИ ще бъде специален, подарък ще получим уникален Тема 4

• 37 675
  • 703
  •   1
Отговори
# 360
Пия и но шпа да..3х1 утрогестана вагинално ми каза да слагам
На мен вчера ми казаха да го пия утрогестана да не се бъркам да се раздразня повече... Но е ужасно като пребита съм ама какво да правя ... Бих те посъветвала да питаш утре да ти увеличи но шпато 3х2 няма да навреди само ще успокоява матката пигай  Hug

# 361
Благодаря Аннни  Hug ще попитам утре задължително

# 362
Благодаря Аннни  Hug ще попитам утре задължително
Всичко ще е наред  Hug

# 363
Има възможност да се пие и по-висока доза но-шпа, при контракции.
Но ако зацапването е на хормонална основа, няма смисъл да се увеличава, АГ ще реши.

Относно утрогестана, наистина е по-добре да се пие през устата. Вагинално изтича и част от препарата се губи, освен това се повишава рискът от вагинални инфекции и допълнителни дразнения към матката.

Най-важното е да запазиш спокойствие и да лежиш. Стискам палци всичко да е наред!    Hug

# 364
Здравейте, момичета! Взех си отпуска тази седмица и цял ден не се спрях из къщи, правя пролетно почистване, в този студ и дъжд  Joy, някой ако ме е видял, че си мия терасата и чистя прозорците, ще ме помисли за ненормална rotfImbo, но все пак, който когато може. Много се изморих, ще си почивам вече. Утре имам среща с бебо, стискайте ми палци!

# 365
Здравейте, момичета! Взех си отпуска тази седмица и цял ден не се спрях из къщи, правя пролетно почистване, в този студ и дъжд  Joy, някой ако ме е видял, че си мия терасата и чистя прозорците, ще ме помисли за ненормална rotfImbo, но все пак, който когато може. Много се изморих, ще си почивам вече. Утре имам среща с бебо, стискайте ми палци!

А аз се чудих от къде дoйде това слънце, а то дъжда и лошото време се преместили в България.  Simple Smile
Палци за утре.  fingerscrossed

Мина ни прегледа при специалистите. С докторката доста си поговорихме за генетични заболявания. Пита ме дали съм щяла да правя аборт ако е със същото заболяваме като дъщеря ми или съм щяла да го задържа.
За малката прегледа я и каза, че за сега е добре (снощи пак вдигна 37,5). А като й обясних за моята кашлица ми вика да не е туберкулоза. И на мен ми минaха тези мисли не отричам, но ме е страх да не е това, защото може да има последствия за бебето. Остава да си изчакам резултатите, но нищо чудно нищо да не излезе, тъй като когато ги правих почти нямах кашлица. Май няма да се излекувам скоро, снощи пак кашлях много, по едно време едвам дишах и едни странни звуци от белия ми дроб.  ooooh!  Пак започнах да се оплаквам....спирам!   Rolling Eyes

# 366
Lara аз цяла зима бях болна.Бронхит,след бронхит.Няма да ти казвам колко антибиотика изпих.От тях се сдобих с фарингит.А този фарингит направо ме съсипа.То не бяха доктори то не беше чудо.И както и да е накрая личната ми изписа урбазон и се указа,че имам някаква алергия и от силната хрема слиза в дробовете и аз съм готова.Точно тогава разбрах,че съм бременна и филма започна.Та исках да ти кажа да не си слагаш диагнози,като мен.Аз бях психясала от всички тези болести и само ревях по цял ден.Отиди просто на правилния лекар.Малко ми е неудобно да те попитам,но ми направи впечатление,че дъщеричката ти има някакви проблеми.Явно съм пропуснала нещо.Извинявай не си длъжна да ми отговаряш  Naughty

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 18:57 от Andi Polo

# 367
За кашлица по бабини рецепти мога да ти препоръчам черна ряпа с мед(дълбаеш улей в ряпата и сипваш мед , тя си пуска сокче и го пиеш,като се стопи меда пак слагаш до спаружване на ряпата ) пиеш по колкото пъти се сетиш много успокоява.. Не се филмирай само излишно  Hug

# 368
Здр момичета как сте аз вече съм по добре това зацапване моето намаля почти го няма пия но-шпа 3х1 за кашлица наистина има доста лекове ето ви  една изпитана рецепта на 2 ри ден и  ти минава кашлицата
нибетшикет едно пакетче малко мед индрише 4 5 листенца,  орехи леко счупени 5 6 с черупките и вода и се вари 5 10 мин .

# 369
Lara аз цяла зима бях болна.Бронхит,след бронхит.Няма да ти казвам колко антибиотика изпих.От тях се сдобих с фарингит.А този фарингит направо ме съсипа.То не бяха доктори то не беше чудо.И както и да е накрая личната ми изписа урбазон и се указа,че имам някаква алергия и от силната хрема слиза в дробовете и аз съм готова.Точно тогава разбрах,че съм бременна и филма започна.Та исках да ти кажа да не си слагаш диагнози,като мен.Аз бях психясала от всички тези болести и само ревях по цял ден.Отиди просто на правилния лекар.Малко ми е неудобно да те попитам,но ми направи впечатление,че дъщеричката ти има някакви проблеми.Явно съм пропуснала нещо.Извинявай не си длъжна да ми отговаряш  Naughty

Ами аз чакам само да ми излязат резултатите и ще говоря с личния да ме праща пулмолог (не знам защо досега не ме е пратил). Значи вируса или бактерията я хванахме всички удома, но при тях кашлицата не стана така сериозна като при мен, аз пък не го изкарах с Т, а може би и затова не мога да се оправя. Но и те продължават да кашлят макар и по-рядко от мен. Всичко започна с налепи на гърлото и симптоми като при грип (без Т). Както знаете, поне мамите които пишат по-отдавна пих антибиотици 7 дена, пробвах с ряпа и джинджифил да се лекувам, изпих няколко килограма лимонов сок, изядох две тубички с мед. Сега не се лекувам по никакъв начин, защото вече много ми писна всичко това. Искам просто да разбера какво ми е и се моля да не е нещо, което може да навреди на бебето.... Ами и аз си поплаквам вечерно време, особено като легна и се разкашлям много. Сега и детето като беше много зле, бая си поревах. Просто ми дойде в повече.  Аз се разболях преди да забременея, но се бях пооправила когато започнахме опитите, може би трябваше да изчакам следващия месец и да се излекувам напълно, но нали имам едно декемврийче, не исках да съвпадат рожденните дни и празниците. Може би сбърках, не знам..... Извинявам се, че ви занимавам от толкова време с всичко това, но наистина ми олеква като споделя.

...
Дъщеря ми е с проблемче, има фенилкетонурия и е на специална диета.

# 370
Не се отчайвай щом тогава е станало бебето така е било писано ! Според мен всичко се случва с причина на този свят ! Сигурна съм че всичко ще се нареди !!! Дори дано съм права бебо няма да е обрменен като кака си имам такова усещане !  Hug

# 371
Не се отчайвай щом тогава е станало бебето така е било писано ! Според мен всичко се случва с причина на този свят ! Сигурна съм че всичко ще се нареди !!! Дори дано съм права бебо няма да е обрменен като кака си имам такова усещане !  Hug

Чул те Господ!  Hug

# 372
И при мен така се получи.Аз бях ви споделила в началото-антибиотици,урбазон,едни лекарства за алергия,сиропи за кашлица.....и бамммм не ми идва.Купувам си тест и се моля да не е положителен,че след толкова хапчета,но уви.И като му дръпнах един рев-цял месец ревове и доктори и никой нищо не казва.Както казахте няма случайни неща. Hug Е ще ви излъжа ако ви кажа,че не го мисля всеки ден.

# 373
И при мен така се получи.Аз бях ви споделила в началото-антибиотици,урбазон,едни лекарства за алергия,сиропи за кашлица.....и бамммм не ми идва.Купувам си тест и се моля да не е положителен,че след толкова хапчета,но уви.И като му дръпнах един рев-цял месец ревове и доктори и никой нищо не казва.Както казахте няма случайни неща. Hug Е ще ви излъжа ако ви кажа,че не го мисля всеки ден.
Момичета от доктори знам че в повечето случеи ако плода е увреден изпада до 3 месец природата има подбор ... Аз така след кървенета и лежане загубих едно бебе в 7 г с и ми казаха че не е било добре въпреки че се разви и имаше сърце ... Всяко зло за добро ! Всичко ще е наред ! Мислете си само хубави работи как ще гушкате бебоци и ще миете дупета наакани  hahaha

# 374
Добро утро, за момичетата които се интересуват от кърмене, ЛЛЛ са пуснали линк с кога и къде ще имат лекции. Гледам че, лекции ще има в доста градове а и са безплатни. Горещо препоръчвам. Аз утре съм на преглед и пак ще си видя хубаво Бебо, а ако имам късмет може и да видим какви ще са гащите( много искам розови) ама и сини не връщам.  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт