Този НОЕМВРИ ще бъде специален, подарък ще получим уникален Тема 4

• 37 675
  • 703
  •   1
Отговори
# 450

Joy
сетих се нещо да дам от сега съвет. Като спи бебето да не вземете да ставате и да го будите , за да видите дали диша Joy   сега мие смешно но имах тази глупост на времето

щом бебето спи лягайте и вие

О, и аз съм го правила. Побутваш го да видиш дали ще протестира, ако не, побутваш по-силно.  Mr. Green

За цвета на очите майка ми са 3 сестри, само тя е с кафяви, т.е. носим гена и има вероятност за сини, но е малък тъй като и двамата с ММ сме с кафяви. За косматостта - не съм въобще космата, затова пък съм с редки мигли и вежди, за щастие ММ там компенсира.  Simple Smile  Радвам се, че малката му е взела и миглите и веждите и се надявам и другото дете да направи същото.   Simple Smile

За пола за стотен път сигурно ще се повторя  Laughing , че много искаме момченце. Темата с пишлето и мен ме притеснява, но съм сигурна, че ще се справим някакси. Аз съм и в групата на Декемвийки 2011 и там мамите, които са минали през това със сигурност ще ме посъветват какво да правя, а и тук имаме мами с момченца. Ако не отида преди това, чак юни месeц ще разбера пола. Гледах тук цените на 4D екографите (май му викате ехограф, на мен малко испанския ми влияе на някои термини, тук е ecografia). Нормален 4D е някъде 60€ (първата ми бременност достигаха 200€), а 4D с диагностика 115€. С диагностиката гледат за дефекти, прегледа е 40мин май и се чудя дали поне това да си направя.   Thinking

# 451
дайте този калкулатор за пол, че съм тръгнала да се забавлявам с врачуване днес  Joy

# 452
дайте този калкулатор за пол, че съм тръгнала да се забавлявам с врачуване днес  Joy

http://www.detski-sviat.com/%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D1%83%D0%BB … %D0%BE%D0%BB.html

# 453

http://www.detski-sviat.com/%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D1%83%D0%BB … %D0%BE%D0%BB.html
Страшно калкулиране  newsm62 сложно  и прецизно  Joy

# 454
 Joyама  е забавно нали?

Нямам търпение за прегледа утре, а и ще ми е първото излизане от 2 седмици  Grinning Grinning

# 455
Ей, момичета, искам да има девойки за моя младеж!!!  Hug

# 456
 Joy Ей сега ще стане ясно, с дуда или чурка  ще е нашето дете прекрасно

ето ви още едно предложение за следваща тема
 отивам наказана в ъгъла , че пак глупости ръся

# 457

ето ви още едно предложение за следваща тема
 отивам наказана в ъгъла , че пак глупости ръся
Joy Joy Joy ужас, ще се пръсна от смях с тази "дуда"  Joy Joy Joy

# 458
И аз дуда и чурка използвам или пишле  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 459
Аа на мен един калкулатор ми дава момче друг момиче е ясно че ще е едно от двете... Най-много който иска момиче да връзва панделки на бубата и обратното хихи  Party

# 460
Според японския хороскоп, ще се радвам на мъжко чадо. Древните инки са на същото мнение. Китайците обаче показват среден пръст на събратята си и твърдят, че отрочето ми има пола. Калкулаторът на "моето бебе" отново ми обу сини гащи,  но пък един незнаен гугълец изчисли, че розовото е моят цвят.
Изводът: Добре, че няма опция да родя слонче, иначе калкулаторите услужливо биха ми предложили и нея.

# 461
Енджой  newsm20 Joy Joy Joy
Знаех си аз, че трябваше да сложа на мъжото една кордела, докато бебеправехме ,ей така, за по-сигурен розов резултат Joy

# 462
Като се родят ще е най сигурно какви сме ги сътворили.

Извинете ме ама простотията на моменти блика. Хи хи Лудостта е пълна

# 463
Някои източници твърдят, че дори и раждането не е определящо за това от какъв пол ще си избере да е детето. Grinning
Енджой, спирам да си играя с теб! Действаш ми пагубно.  Crossing Arms

# 464
Не може само тревоги нека и смях да има че
Бебетата ни ще са само сърдити с тия нашите негативни мисли  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт