Този НОЕМВРИ ще бъде специален, подарък ще получим уникален Тема 4

• 37 674
  • 703
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро... Аз хич не се наспах цяла нощ кошмари сънувах първо за едни змии а аз имам фобия от тях... Щях да полудея бяха навсякъде... После ставах да пишкам викам край на кошмара лягам и сънувам че моя нъж ми изневерява и ме оставя сама с бебето ... Бахти нощта с извинение като пребита съм ...   ooooh!
Може да ми се смеете ама станах със страшен страх че съм си стресирала бебето дано е добре миличкото ... За капак от стрес на сън 2 страшници ми излязли красота.. Разказах на милото и той горкия виноввн без вина вика айде ще си крива сега цял ден  Crossing Arms
Чувствам се виновна за змиите  Cry

# 511
Добро утро... Аз хич не се наспах цяла нощ кошмари сънувах първо за едни змии а аз имам фобия от тях... Щях да полудея бяха навсякъде... После ставах да пишкам викам край на кошмара лягам и сънувам че моя нъж ми изневерява и ме оставя сама с бебето ... Бахти нощта с извинение като пребита съм ...   ooooh!
Може да ми се смеете ама станах със страшен страх че съм си стресирала бебето дано е добре миличкото ... За капак от стрес на сън 2 страшници ми излязли красота.. Разказах на милото и той горкия виноввн без вина вика айде ще си крива сега цял ден  Crossing Arms
Чувствам се виновна за змиите  Cry
Недей бе то беше преди няколко дни аз съм си виновна че ядох в леглото преди сън... аз като ям и сънувам змии много ги мразя просто а иронията е че по китайския хороскоп съм змия :Д

# 512
Стискам палци на Ред и Shana за БХС. Всичко да е наред, Ред да идва вече във ФБ групата. И на двете отсега да ви кажат за розови гащи Simple Smile

Аз пък днес ходих да си правя изследване за таласемия (вид вродена анемия). Не ми стигат двуроги матки, кървене и не знам си кво, ми сега можело и анемия да имам, която е вродена, наследствена и нелечима... Хемоглобинът ми отсега е под нормата (106 при минимум 120). Сестра ми има таласемия и нали е наследствена, вече е решила, че и аз я имам. Хубаво ме наплаши. Дано да греши. Утре ми излизат резултатите и ще се радвам да и покажа, че имам просто желязо дефицит.
Само филми братче...

# 513
Стискам палци на Ред и Shana за БХС. Всичко да е наред, Ред да идва вече във ФБ групата. И на двете отсега да ви кажат за розови гащи Simple Smile

Аз пък днес ходих да си правя изследване за таласемия (вид вродена анемия). Не ми стигат двуроги матки, кървене и не знам си кво, ми сега можело и анемия да имам, която е вродена, наследствена и нелечима... Хемоглобинът ми отсега е под нормата (106 при минимум 120). Сестра ми има таласемия и нали е наследствена, вече е решила, че и аз я имам. Хубаво ме наплаши. Дано да греши. Утре ми излизат резултатите и ще се радвам да и покажа, че имам просто желязо дефицит.
Само филми братче...

Калинче я не се филмирай !!! Всичко ще е наред ! Сестра ти и тя защо така те тревожи... Аз даже незнам дали съм пускала хемоглобин каквото са ми казали това ! Стига лоши мисли че само това ни трябва с тебе  Hug
Стискам палци за Ред и Шана всичко да е наред пък пола и да не се покаже ще го видят другия път чакам да пишете да знаете  Hug

# 514

Само филми братче...

Спокойно и аз имам наследствена... аз винаги съм била с нисък хемоглобин. Така че само я следи и пий желязо ( макар че е ужасноооо)

# 515
Туранга цвеклото мн помага за хемоглобина

Да се похваля, бяхме на ЖК за първи път, всичко е наред звяра расте и не спря да шава. На 10.05 съм на БХС  казаха, че може да се яде преди това. Док каза, че тогава ще се постарае да види пола, щот сега 10с5д е твърде рано. И най-вече разрешено ми 15 мин разходка на ден, но продължавам с лежането.Още месец болничен и диаспорал против контракции

Последна редакция: ср, 27 апр 2016, 12:37 от Enjoy

# 516
Добро утро! Днес му ударих един сън як, направо не е истина, даже до тоалетна не съм ставала! Последен ден ми е от 11 седмица, утре влизаме в 12  Praynig Планирали сме на Великден да съобщим на родата, че ще се събираме и как ми се искаше да съм я минала таз 12-та, ама айде хахха на БХС съм 9 май, нещо специфично трябва ли да знам или да нося? От Щерев нищо не са ми казали  newsm78 като ви чета как всички вече си подозирате гащите, почвам и аз да се надявам да ми кажат нещо по въпроса! Прекрасен ден на всички  bouquet

# 517

Само филми братче...
Споко, ако си имала таласемия, сигурно досега да си разбрала Hug При нисък хемоглобин човек не се ли чувства зле? А и да предположим, че е това, като вземаш препарати с желязо, няма ли да закрепиш положението? Все пак на доста жени им пада хемоглобина при бременност.Аз съм другата крайност, моя беше 156 миналия месец, да се чудиш откъде при положение, че съм тапициран скелет.
Я кажи за агнето, че все го мисля, мъжлето беше ли ти оставило една плешчица да го опиташ поне Laughing
Аз за гащите продължавам да съм Тома Неверни, че ще ми кажат дали са розови в 11 г.с. + 1-2 дни, ама айде да видим.

# 518
Ух, аз много искам розови гащи, но вътрешното ми усещане е, че ще са сини.... Ще видим Simple Smile

# 519
Момичета излязоха ми резултатите от БХС,но нищо не разбирам  Naughty

# 520
Момичета излязоха ми резултатите от БХС,но нищо не разбирам  Naughty
дай да ги разчетем

# 521
  • Някъде в Матрицата
Това за ниският хемоглобин, особено по време на бременност, май е често срещано явление.
При предишната браменност се установи такъв и допълнително пиех препарат с желязо – Ретафер май се казваше. Успях да наваксам стойностите тогава. Така че споко  Wink изход има.  Grinning

ох с тия гащи,   Laughing И аз искам розови, ама ще видим. На 3-ти ми започва ЖК. Тогава вече ще съм в 11-та седмица, не знам дали ще са видими признаците за цвета на гащите.  Laughing Grinning Различните калкулатори ми дават различни резултати, така че шансовете остават да са 50/50  Joy

# 522
Down's syndrome -Final risk 1:25000
Edwards' syndrome-Final risk 1:100000
Patau's syndrome-1:100000
Това ли се гледа? newsm78

# 523
 Grinning Много станахме дето искаме розови гащи.

Днес като ми изписаха магнезий ми изнесоха лекция отново, че магнезий и  желязо ако се приемат да се внимава какво се яде след това. Т.е.   приема храна съдържаща калций /ако се пие мляко или хапва сиренце / да е 2ч след приема на лекарствата.

# 524
Down's syndrome -Final risk 1:25000
Edwards' syndrome-Final risk 1:100000
Patau's syndrome-1:100000
Това ли се гледа? newsm78

всичко ви е наред
това е евентуалната вероятност да има тези болести, а както виждаш вероятността е твърде малка /едно към сто хиляди/

Общи условия

Активация на акаунт