Този НОЕМВРИ ще бъде специален, подарък ще получим уникален Тема 4

• 37 673
  • 703
  •   1
Отговори
# 555

Айде и аз да се похваля. ФМ мина ок, всичко е наред-размери, гънки, бъбреци, мозъци и всякакви дреболии са супер, НО диването само гръб показва. Доки ме ръга, бута, накара ме да кашлям, да правя упражнения, да ходя до тоалетната, а то диването му с диване нищо-ГРЪБ. Та гащи не видяхме, доки каза 60 на 40 мома(по някакви ъгли и измервания които ми обясни а аз се правих че разбирам). Иначе като изключим прегледа денят ми е ужасен.

# 556
babahil , чудесни новини и от теб! Важно е че всичко е наред, пък все някога ще се покаже бебока, скоро ще му отеснее и няма да може да се крие Laughing
Ангела, разбута кошера ти с тия сънища, вярно утре цял ден за това ще се говори Grinning

# 557
Аз последната седмица такива цветущи и наситени небивалици сънувам ,че чак ме е срам да си призная Shocked

# 558
  • София
Ох, момичета  Hug изписани сте темата докато се могат 2 дни  Joy
Аз последните два дни се бях отдала на четене на книжки и излежаване на дивана и не съм влизала много във форума. Гледам бая теми сте минали, ама основната все за пола на бебчо е  Mr. Green Аз искам момиче, мъжа ми е без значение. И момче да е няма лошо - после ще му правим сестричка  Laughing
По калкулаторите всякакъв пол дава, та не го мисля. Надявам се на 13 май на ФМ да се види нещо. И още не мога да измисля мъжко име - все не ми харесват. Аз съм против да се налагат на всяка цена имена на баби и дядовци, освен ако конкретното име много ти харесва просто като име. Майка ми има хубаво име (според мен) казва се Лидия, но пак не съм склонна.

Сега преди да си легна почвам да медитирам и да си представям красиви неща, хубаво бебе и обичащ ме съпруг и съм сигурна че баш това ще сънувам  Heart Eyes  

Ани Иначе змии е лош сън, само ако те ухапе и те заболи  (т.е. усетиш и насън болка) иначе значи обикновено знание, мъдрост, успех.
Сега като спомена, че си сънувала, как мъжлето ти изневерява и те зарязва се сетих да ви разкажа нещо смешно.
Аз понеже спя леко и постоянно се събуждам, а сега още по-леко, та мъжа ми като се обърне да ме гушка и ме събужда. Та спя си аз мирно и блажено и се събуждам защото мъжлето рязко се надига от леглото с псуване  Shocked И аз тамън да се обърна да го питам какво става и той ляга и ме гушка,  стиска ме и ми вика на ухото. "Знам, че не спиш, пиленце ама така ме ядоса преди малко, че ми иде да ти извия  вратлето" Аз така  #Crazy #Crazy
Бил сънувал, че съм го зарязала бременна и съм отишла при един негов приятел, който преди време беше влюбен в мен и искаше да се омъжи за мен  Mr. Green Казала съм му, че бебето не е негово и съм се натискала с въпросния  Joy Joy  Joy Аз му викам, че е глупост,  защото нашето бебе е след инвитро и той ми вика , че знае, ама много бил ядосан  hahaha
Хем ми беше жал за него, че е сънувал гадни неща, хем бях доволна, че подсъзнателно не ме приема за даденост и да съм му в кърпа вързана  Mr. Green

# 559
Ох, Магнолия, милия ти мъж, много ще да е забавен  Joy ма и много си те обича, аз това виждам от съня му. Flutter

# 560
Аз пък нищо не сънувам. Освен как правя секс с... мъжа ми. Вече втори път ми се случва. Е как пък не се намери някой Брад Пит за сънищата ми нз Crossing Arms

# 561
Аз пък нищо не сънувам. Освен как правя секс с... мъжа ми. Вече втори път ми се случва. Е как пък не се намери някой Брад Пит за сънищата ми нз Crossing Arms
Хахахах по-добре от моите змии ...

# 562
Мagnollia, радвай се, че се е събудил, а не те е хванал за вратлето още заспал Joy Шегата настрана, но ние рядко си даваме сметка, че и мъжете ни са хора с чувства и те изпитват несигурност.Живи и здрави да са ни и по-малко да ги тормозим. Wink
Сега се сещам за едни мои сънища малко след като разбрах, че съм бременна. И двата бяха много подобни- сънувам, че съм бременна от бившия си приятел и в съня си изпаднах в паника, че сега цял живот ще съм вързана за него.След няколко вечери сънувах същото, но с друго старо гадже и пак се събудих с едно гадно чувство. Накрая стигнах до извода колко съм щастлива с човека до мен и че именно той си е моя човек Heart Eyes
Дивост какво става с теб? Всичко наред ли е?
Да ви се оплача,че с това лежане по цял ден съм на компютъра и сега от два дни имам спукани капилярчета в очите и уж си виках, че днес няма да стоя толкова на компютъра и пак същата работа, но кажете ми какво да правя в леглото? Sad

# 563
  • София
Момичета, гледам че обсъждате сънищата  Laughing Тази вечер ще внимавам какво сънувам значи, направо ще легна с тефтерче до леглото... Въпреки че кел файда. Аз постоянно сънувам разни розови сънища, направо вече ми писна  #Crazy Къде, що видя по телевизията еротична сцена, независимо дали гледам някой филм или просто ей така, в съня само сменям главата с мойта и айдееее  Mr. Green ММ даже веднъж ме пита що спя толкова неспокойно, само съм се въртяла, ама пък иначе дълбок сън - и дърва може да цепиш с мен, ама на...  #Crazy

# 564

Аз понеже спя леко и постоянно се събуждам, а сега още по-леко, та мъжа ми като се обърне да ме гушка и ме събужда. Та спя си аз мирно и блажено и се събуждам защото мъжлето рязко се надига от леглото с псуване  Shocked И аз тамън да се обърна да го питам какво става и той ляга и ме гушка,  стиска ме и ми вика на ухото. "Знам, че не спиш, пиленце ама така ме ядоса преди малко, че ми иде да ти извия  вратлето" Аз така  #Crazy #Crazy
Бил сънувал, че съм го зарязала бременна и съм отишла при един негов приятел, който преди време беше влюбен в мен и искаше да се омъжи за мен  Mr. Green Казала съм му, че бебето не е негово и съм се натискала с въпросния  Joy Joy  Joy Аз му викам, че е глупост,  защото нашето бебе е след инвитро и той ми вика , че знае, ама много бил ядосан  hahaha
Хем ми беше жал за него, че е сънувал гадни неща, хем бях доволна, че подсъзнателно не ме приема за даденост и да съм му в кърпа вързана  Mr. Green

Милия той.  Simple Smile

Скоро и аз сънувах такъв сън, а по принцип сънувам с други мъже.  Mr. Green
Тези дни и аз сънувам някакви шантави неща.... по-предната вечер сънувах някакъв самолет се сблъска с едни дървета и един електрически стълб и се оплете в тях.  Басейни сънувам много често и въобще вода....  А един от сънищата, които сънувам най-често е, че стягам куфар да заминавам на някъде. Нямам идея защо толкова често сънувам този сън.  Thinking

Това с инспекцията на белъото по средата на стаята въобще не ми е чуждо.  Laughing

babahil чудесни новини. Все такива да се чуват!  Hug

ММ даже веднъж ме пита що спя толкова неспокойно, само съм се въртяла, ама пък иначе дълбок сън - и дърва може да цепиш с мен, ама на...  #Crazy

Аз след като родих, имаше един период, не можех да се събуждам (а трябваше да ставам посред нощ да храня детето). Слагах си близо 10 аларми на тел и пак не успявах да се събудя. ММ ми викаше, че ще ме отнесат и пак няма да се усетя.  Laughing

Последна редакция: ср, 27 апр 2016, 23:17 от Lara8

# 565
Добрютру!
Ред, добре съм уж. Днес съм с некви болки като спазми, ако не лудна до края пак добре ще е. Изобщо не си правя труда да ходя до 00те,за да ди гледам гащите. Толкова често ги свалям, че се чудя що изобщо ги нося. И те така- нормални за бременността изтрещявания.
Айде чакам ви с Шана на отчет.  Hug

# 566
Здравейте мамита!
Аз вчера бях при доки да видим как е бебо. Каза, че вс е точно, в 10г .с. съм. Странното, е че не мога да се владея на прегледите и не мога да си предвидя реакциите. .. миналия път ревах от вълнение а вчера човечето взе да си мята дупето ту на ляво, ту на дясно и мята малките ръчички Grinning По време на целия преглед се смях как се кълчотеше, макар да го виждам за първи път да се движи. Няма такъв смях Grinning Grinning Grinning

Относно сънищата аз съм от хората, които много сънуват. Имах период, в който не бях сънувала, но като се почна деня преди да направя тест сънувах змии, сладки ( имам фобия от тях по принцип) и като видях съновника пише нали скорошно зачеване... викам си пфф да бе да.. е на другия ден хоп 2 черти Grinning Grinning Grinning И от тогава и розови и какво прочета, мисля или дават по тв. Grinning
Вчера четох за образуването на зъбни пъпчици на плода и е на тая нощ,какво сънувах мислите Grinning

# 567
Добро утро, момичета!

Вчера нали отворих кутията на Пандора за сънищата, та днес да си кажа, моя сън беше ужасен и дано НЕ се сбъдне, защото вече съм го преживявала, имах човек в живота си, който ме малтретираше и снощи точно това сънувах-кошмар. Дано да е било просто, защото заспивайки си помислих как точно това не бива да сънувам и подсъзнателно да съм го предизвикала  Sad

# 568
Добро утро, момичета!

Вчера нали отворих кутията на Пандора за сънищата, та днес да си кажа, моя сън беше ужасен и дано НЕ се сбъдне, защото вече съм го преживявала, имах човек в живота си, който ме малтретираше и снощи точно това сънувах-кошмар. Дано да е било просто, защото заспивайки си помислих как точно това не бива да сънувам и подсъзнателно да съм го предизвикала  Sad
Аз на тези сънища не им вярвам,като твоя.Винаги когато си мисля за някой или нещо още същата вечер го сънувам.Това са,точно както си го написала подсъзнателно предизвикани сънища.А пък за тези змии не знам какво се случва,но преди няколко дни сънувах две змии затворени в някакъв голям съд с капак.Бяха ужасно големи  Cry Ужас!!!Какво става с нас???  ooooh!

# 569
Добро утро, момичета!

Аз на тези сънища не им вярвам,като твоя.Винаги когато си мисля за някой или нещо още същата вечер го сънувам.Това са,точно както си го написала подсъзнателно предизвикани сънища.А пък за тези змии не знам какво се случва,но преди няколко дни сънувах две змии затворени в някакъв голям съд с капак.Бяха ужасно големи  Cry Ужас!!!Какво става с нас???  ooooh!

Благодаря ти и аз а това се надявам  Hug
За змиите, сигурно по същата причина, доста говорихме за тях тези дни и вероятно са ни залегнали в съзнанието.

Общи условия

Активация на акаунт